Tuinkussen zit perfect

Tuinkussen zit perfect, niet duur, snelle levering, kortweg top

GEWELDIG WAT EEN SERVICE

Wat een geweldige zaak, complimenten hoe je hier behandeld wordt. Dat is gewoon super. Service is gewoon TOP.

Heel blij mee!

Mooie tafel die goed past bij mijn loungeset. Het enige wat ik niet wist is dat ik de poten we nog op moest schroeven. Dit was prima uit te voeren (door een vrouw) ;) Ben heel blij met de tafel en ook de hoogte is goed.

Superprofessioneel!👍👍👍

Alles klopt, van bestelling, informeren tot levering aan de deur!

Top meubels

Mijn balkonmeubels voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Erg mooi.

Meer dan geweldig

Twee jaar geleden schaften wij een complete tuinset aan, deze staat bij ons gedurende het hele jaar buiten. We zijn meer dan tevreden over de kwaliteit. Deze ervaring bracht ons op het idee mijn zoon een dergelijke set cadeau te doen.

Dinsdag tuinbank besteld en vrijdag al in huis. Handige video hoe je hem in elkaar kon zetten. En zitten maar. Heel blij mee

Netjes, correct en op tijd afgeleverd

Netjes. Precies zoals het hoort en je verwachten mag. Ik kan U deze site aanbevelen.

Mooi product snelle en nette levering

Mooie overzichtelijke website, makkelijk bestellen.

Alles wordt goed omschreven, makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

Prima, goed ogend product

Prima, goed ogende ronde tuintafel. Vooral compliment aan Kees Smit Tuinmeubelen omdat zij nagenoeg uniek zijn in het 2020 aanbod van een ronde tuintafel als Bellagio Follo. Op het hele internet, maart 2020, is deze vormgeving van een tuintafel niet / nauwelijks meer te vinden.

Niet tevreden over de afmeting van het product en met 1 belletje wordt het oude product afgehaald en het nieuwe product geleverd. Super service!

Mooie bank en goede kwaliteit

Erg blij met ons nieuwe bankje, vooral handig met een tafeltje erbij. Zit zelfs zonder kussentjes prima

Fantastische showroom met uiterst prettige vakmensen

Mijn ogen uitgekeken in de showroom. Wat een assortiment. Geweldig aardige adviseurs. Heerlijke koffie met lekkernij (gratis) Snelle levering door goed bedrijf.

Vriendelijke en deskundige verkoop

Veel aandacht, niet opdringerig, geduld en nette afhandeling

snelle levering van een prima product

Mijn bankje werd snel geleverd en vooraf was er al een mail met montageinstructies. Het stond snel in elkaar en het is prachtig teakhout. Stevig ook.

Tuinbank besteld bij Kees Smit,heel snel geleverd,makkelijk te monteren en nog de goedkoopste ook!

Mooie tuinbank besteld en nog de goedkoopste ook!

Goed overzicht op site , goed mailcontact , en snelle levering . 👍

Goed geadviseerd en goede service

2 jaar geleden een diner tuinset gekocht met aluminium tafelframe en glazen blad. In de winter droog weg gezet met wat lege potten op de tafel. In het voorjaar zaten er allemaal kringen op het glazen blad. Ik heb opgebeld en uitgelegd wat er was gebeurd. Ik kreeg toen, binnen een week, een nieuw glazen blad. Dit is de reden dat wij nu weer een 2de lounge set gekocht hebben. Vertrouwen en service staat hier hoog in het vaandel.

goede kwaliteit. Aardig geholpen, kennisniveau van werknemers wisselde wel een beetje

Tuinset en parasol gekocht. Ruime keus. Goed geholpen, nu de levering nog

uitstekende service

De Lenno hangstoel voldeed niet aan onze verwachting en werd zonder probleem vervangen door een andere (steviger en duurder) model.

perfect

Niet op vakantie en dus nu de set besteld die ik al een paar jaar mooi vindt! Werd keurig op tijd bezorgt, moest wel de tafel in elkaar zetten. Maar ook dat is mij gelukt terwijl ik niet zo handig ben. Het zit heerlijk dus dat wordt genieten. Vriendelijke groet, Ineke Caspers

Fijn bedrijf met zeer veel kwaliteit producten

Goede klant bij Kees Smit, mooie stoelen en lounge set in onze nieuwe tuin, afspraak is afspraak op tijd geleverd !

Een prima website waarop de keus goed kan worden gemaakt, makkelijk bestellen en een snelle aflevering, waardoor wij nu heerlijk in de zon kunnen zitten.

Super vriendelijk geholpen. Er word echt naar je geluisterd en meegedacht! Ga vooral zo door.

Comentarios sobre el Kiyoh