Topkwaliteit

Prachtige, stevige, luxe tuinstoelen. Waar voor zijn geld.

Snelle levering, uitstekend materiaal, makkelijk te monteren.

Tuinmeubels snel geleverd en makkelijk te monteren. Meubels zien er precies uit als op de foto's op de site.

Mooie, stevige meubels. Snel geleverd

Tuintafel, bank en stoelen gekocht (rough). Voelt en ziet er uit als zeer goede kwaliteit Super snel geleverd. Helaas door corona niet naar het dak getild... nu nog spierpijn ;-)

Zoals ik het zelf ook zou doen!!

Uitstekende hulp. Geanimeerd gekletst. Hij nam de tijd. Niet alleen over tuinmeubelen. Gaf ook complimenten over overig personeel. Steunde mij in de beslissing.

Héél goed en prettig geholpen, mooie winkel (Amersfoort) ,alles ruim opgezet,prima op de hoogte gehouden van de te bezorgen zweefparasol, netjes afgeleverd.

Snelle levering en zeer klantvriendelijk!

Na bestelling via internet direct een mail ontvangen met daarin de duidelijke instructies omtrent de levering. Via de site een afspraak gemaakt voor levering. Transporteur was keurig op tijd en kwam direct via de achterzijde van het huis aangereden om de levering in de tuin te plaatsen. Zeer klantvriendelijke heren!

Erg goed geholpen door de medewerker, zeer behulpzaam.

Tijdens mijn zoektocht naar een bijpassende tafel ben ik zeer goed geholpen door een medewerker. Hij nam over de stoel mee naar toe om te proberen en te zien.

Goede en nette aflevering van de bestelde producten

Prima geregeld

Eerder al flink wat kussens besteld voor onze nieuwe tuinbanken en nu extra kussens besteld voor een andere tuinset zodat alles 1 geheel is. Besteld en 2 of 4 dagen later lagen ze al mooi te wezen op de tuinbank! Prima geregeld, netjes verpakt vandaar ook onze 2de keer daar al onze kussens besteld! Prima dus

Het was helder om een product te vinden van goede kwaliteit

Snelle levering en gewoon prima afhandeling van de bezorging

Fantastische service n.a.v. een vraag die wij hadden over een gekochte tafel

vraag over vlekken op een tafel na het schoonmaken. Na telefonisch contact is nog de zelfde dag een gratis product verstuurd om de tafel te behandelen.

Mooie stoelen en snelle levering

De stoelen die ik had besteld werden binnen 3 dagen thuisbezorgd. En dat in deze drukke/gekke Corona-tijd. Top!

Super goed

Compleet en goede levering.

Alles wat je wilt

Nvt

Prima website en snelle levering

Product voldoet aan de verwachting en is snel geleverd

Prima ervaring.

Tuinset en levering is goed.

Goede producten en snelle levering

Goede producten, uitgebreid assortiment dus ruime keus. Overzichtelijke site en snelle levering. Ben heel blij met mijn verstelbare voetenbankjes voor bij mijn tuinstoelen. Nergens anders zo voordelig gezien en ook niet in deze uitvoering.

Snel geleverd, mooie kwalitatieve tafel

Tuintafel besteld, ik kon zelf kiezen wanneer hij bezorgd werd en dit werd netjes op het afgesproken tijdstip gedaan! Ben erg blij met de tuintafel, hij is mooi, kwalitatief goed en staat prachtig in onze tuin!

Alles goed geregeld

Mijn ervaring was goed vriendelijk personeel helaas geen koffie ivm de corona en de bezorging was ook prima

Prima service.

Mijn artikel moest geruild worden en dat verliep heel soepel en vlekkeloos.

prima geregeld

Op de afgesproken dag afgeleverd. De beschrijving om het in elkaar te zetten is goed te volgen. Sommige st ukken passen niet helemaal goed, komt door dat er stukjes plastic uitsteken

Prachtige tuinstoelen, nog mooier dan verwacht! Volgens afspraak thuis geleverd, goede communicatie!!

Super goede afhandeling.

Top!!

Een hele goede ervaring

De service was perfect ondanks dat ze de hele tijd met de 1,5 meter bezig zijn wordt je gewoon nog steeds netjes en keurig geholpen

Comentarios sobre el Kiyoh