Je vindt het bij Kees Smit!

Ruime keuze en vriendelijke, deskundige verkopers ... heel belangrijk bij het vinden van de juiste tuinmeubelen. Je vindt het bij Kees Smit!

duidelijke site, en beloofd is beloofd

Artikel wat ik wilde hebben snel gevonden, besteld en keurig op tijd geleverd, met nog een extra tas erbij. Prima service en prima prijs.

Helemaal naar mijn zin!

Prijs kwaliteit is dit gewoon de beste keuze! Maar dat niet alleen het is een heel leuk zitje!

Goede service, echt Top!!

Mooie tuinbank besteld, maar helaas had ik dat 2x gedaan. Met een belletje naar een medewerker van Kees Smit (genaamd CAS) is alles weer goed gekomen. Goed en netjes afgehandeld. Bedankt hoor!

Goede webshop, levering en kwaliteit.

gewoon een prima bedrijf met kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

De tafel ziet er goed uit en snel geleverd

Ik heb een tuintafel en twee bankjes gekocht en ze zijn vorige week geleden geleverd. Het ziet er degelijk uit en lijkt van goede kwaliteit. Levensduur kan ik nog niets over zeggen. Verder vond ik de levering goed en snel. Ik ben blij dat ik het hier besteld heb.

We hebben meerdere tuinmeubelen bij Kees Smit gekocht en zijn zeer tevreden over service en kwaliteit!

Super snelle levering!

Snelle levering, mooie kussens

Onze bestelling werd snel geleverd en de kussen voor de tuinbank zijn mooi qua kleur en stevigheid. Op naar een mooie zomer.

Service en kwaliteit is top

Prima keuzemogelijkheden goede service

Snelle levering en goede fotos op de site

Overzichtelijke website, snelle levering. Tevens een mooie winkel in Amersfoort, Nette medewerkers die graag advies geven en meedenken.. Kees Smit bedankt!

Snel, effectief en goede kwaliteit

De bestelling was ondanks de coronavirus perikelen binnen enkele (2) dagen in huis. Communcatie was uitstekend. Naast een video uitleg hoe onze tuinbank in elkaar gezet moest worden werden we op de hoogte gesteld van het feit, dat onze optie betaling met pin aan de chauffeur niet mogelijk was. Of we na ontvangst van de factuur de betalingen wilden uitvoeren. Wat een vertrouwen.

Goede service en aantrekkelijke prijzen

Voor het eerst naar Kees Smit geweest voor parasol. Fijne winkel en ruime parkeergarage onder de winkel. Personeel is goed geïnformeerd of bereid na te te vragen als specifieke kennis ontbreekt. Zo zijn wij tot een prima aankoop gekomen na alle plussen en minnen te hebben afgewogen. Komen zeker terug.

Op tijd geleverd en goede kwaliteit

Redelijk snel de bestelling binnen gekregen. Deze voldeed aan de verwachtingen al moesten we nog wel het een en ander in elkaar zetten. Voor de rest prima service.

Snel bezorgd, mooi en stevig bankje

Tete a tete bankje besteld. Werd snel bezord. Duidelijke instruktie. Ziet er goed uit en zit goed.

zeer vlotte bezorging en compleet qua onderdelen

volgende dag bezorgd tuinbankje met tussen tableau. uurtje knutselen met het bouwpakket en lekker zitten. in het zonnetje in deze coronatijd. alle schroeven, ringen, bouten erbij. sjapoo.

dik voor mekaar

website duidelijk, bestel procedure overzichtelijk, lever en aflever informatie prima alsmede eventuele product informatie

Snelle levering en mooi artikel

Een metalen dienblad gekocht. Ziet er mooi en degelijk uit. Product werd snel en netjes geleverd.

Prachtige meubels, goed geholpen alleen de bezorging liet op zich wachten

We zijn erg blij met de meubels, ze zien er prachtig uit! In de winkel zijn we zeer vriendelijk geholpen. Wel was ons de belofte gedaan dat de meubels binnen drie dagen geleverd zouden worden, dit was belangrijk omdat we tijdelijk weg zouden zijn. Toen we na drie dagen gingen bellen bleek dat we nog een week moesten wachten, de communicatie had beter gekund.

Fijne service snelle levering

Zie boven

Grote keuze, prima service!

Ondanks de Corona crisis zijn onze prachtige deckchairs snel geleverd. Toen een moer kapot bleek, ontvingen we direct via de post twee nieuwe exemplaren. Top!

Prettig bedrijf met mooie showroom

De 2 keer dat wij tuinmeubelen hebben gekocht bij Kees Smit. Mooie showroom en kundig personeel. Je wordt zeer gastvrij ontvangen.

Hele goede service!

Tuinset gekocht. De hulp in de winkel tot aflevering was perfect. Zelf een kleine beschadiging in de kussenhoes werd direct opgelost door een nieuwe te sturen. Wij zijn tevreden.

Duidelijke website genoeg keuze mooie materialen

Mijn ervaring is dat de dingen die je uit zoekt op de duidelijke website er ook net zo mooi uitzien in het echt. De snelle levertijd is ook geweldig omdat je de producten die je uitzoekt graag wilt ontvangen. Leverancier is vriendelijk en brengt het goed op locatie. Zeer te vrede!

Comentarios sobre el Kiyoh