Snel en strak volgens planning geleverd

Goede levering mooie kwaliteit

Loungekussens bestelt Snel geleverd mooie kwaliteit

Makkelijk en duidelijk

Zeer tevreden. Goede communicatie, snelle levering

Duidelijke en correcte levering

Levering duidelijk. Voldoende informatie en duidelijk tijdvak aflevering. Vriendelijke chauffeur.

Ruime keuze, en keurig thuis afgeleverd

Ruime keuze in de grote showroom. Vriendelijk geholpen. Uiteindelijk via de gebruiksvriendelijke website besteld. Keurig op de afgesproken dag bezorgd, en netjes achter in de tuin geplaatst.

Tafel en stoelen zien er precies uit als op de foto. Mega mooie set staat er nu in de tuin! Bezorgers hebben de grote tafel en alle stoelen via het achterommetje in de tuin gezet. Heel fijn!

Prettig geholpen. Goed geleverd. Jammer dat ik verpakkingsmateriaal zelf moest verwijderen.

Mooie tuinkussens: snel geleverd

Tuinkussens van mooie kwaliteit. Blij met deze aankoop. Levering was snel.

Perfect!

Beetje lastig in elkaar zetten maar daarna een prachtige kussens kist!

Top kwaliteit en service

Online een tuinbankje besteld met flinke korting. Snel geleverd en top ingepakt. Ook de info voor de levering was prettig en correct.

Dik tevreden

Goede website Volgens afspraak geleverd Meubels conform verwachtingen

Prima ervaring

Duidelijke website. Goede prijzen. Levering was goed. Al ben ik verwend dat het vaak de volgende dag in huis is. Dat lukt natuurlijk niet altijd. Was binnen het gestelde termijn. Helemaal prima. Kussens zitten fijn. Kleur komt overeen met de afbeelding op de site.

Erg klantvriendelijk, snelle en nette service. Zeker een aanrader.

EXCELLENT !!!!!

EXCELLENT omdat alles klopt !! Welkom, ruimte, assortiment, medewerkers, schoon , service en prijs .👍👍👍👍👍👍👍

Super ervaring zelfs nog 5 min. voor sluitingstijd

Super ervaring bij Ellen in Amersfoort. Humor klantvriendelijk en gezellig. De ene helft vd stoelen hebben we gelijk meegenomen de andere helft wordt deze week geleverd. We hadden zelf een optie om op factuur mee te nemen wat een vertrouwen. Top bedrijf.

prima makkelijk in elkaar te zetten en duidelijk beschrijving vis de video. prima

4 jaar geleden teak houten tafel gekocht en 4 stoelen. Één Tafelpoot scheurde, 1 mailtje en het was geregeld. Kreeg berichtje terug; een excuus en dat tafelpoot onderweg is. Compleet gratis. Dit ook met een armleuning van stoel, waarvan een pen was afgebroken. Om het even, kreeg zelfs alle leuning nieuw. Uitmuntende service en geen gemaar en ja maar. Gewoon handelen, dat is zoals je het niet vaak meer ziet. Dank daarvoor!

Prima service goed verpakt super winkel

Super winkel

Uitstekende klantenservice

Ivm corona was mijn vraag of ze nog bezorgde. Ze hebben gelijk mijn bestelling telefonisch geregeld en binnen een week was het binnen. Bij deze bedankt voor de snelle service

Vakkundig advies

Op zoek naar een tijdloze tuinset werden wij zeer vakkundig geholpen bij Kees Smit in Almelo. Alle vragen werden beantwoord, er werd met ons meegedacht in mogelijkheden en binnen 3 werkdagen stond onze nieuwe tuinset in de tuin! We willen ook nog een nieuwe eettafel en banken in de tuin en gaan voor deze aankoop zeker terug naar Kees Smit!

Zeer goede kwaliteit!

Zeer vlotte levering en goede service

Snelle en goede service

Mooi tuinbankje besteld via de website voldoet aan de verwachting en was binnen 2 dagen al bij ons thuis

Prachtig

Mooie stoelen zoals ik ze hoopte te zijm. Snelle levering en keurige communicatie. Stoelen super goed verpakt

Vlug geleverd ben zeer tevreden. Precies zoals op het plaatje, laat de zon nu maar komen

Comentarios sobre el Kiyoh