Uitstekende service!!

Kennis van de verkoper goed, bereid om mee te denken en een prettige wijze van communiceren 👍

Hartelijk personeel en meubels van kwaliteit

Inmiddels al 3x besteld bij Kees Smit. Alle keren prettig geholpen. Goed advies gekregen/tips. Meubels thuis bezorgd zonder problemen (nadeel wel dat ik de laatste keer niet wist wanneer ze zouden komen). Meubels van goede kwaliteit.

Tot kwaliteit en service!!

We hebben het tuinstel van onze droom gevonden bij Kees Smit Almelo. Goede deskundige service. Bij aflevering was er een fabrieksfoutje en meteen werd de stoel vervangen voor een nieuwe. Echt grote klasse!!

Overweldigend aanbod, Klantvriendelijkheid Top!

Wij zijn voor onze aankoop al een keer bij Kees Smit gaan kijken om ons te oriënteren. We waren echt enorm verrast door het gigantische aanbod en de verschillende stijlen! Vriendelijk personeel! Lekkere koffie! Toen we op een rustiger moment terug kwamen om onze aankoop te doen, opnieuw zeer vriendelijk, deskundig personeel. We zijn blij met onze stoelen, zitten heerlijk! Er bleek een onderdeel van een hangstoel te missen, was na 1 telefoontje opgelost en snel nageleverd. Kortom Top! Zo ga je met klanten om!

top bedrijf

Duidelijk advies in een klasse showroom. Doen wat ze beloven/ afspreken. Levering klasse, snel binnen, compleet . 100% correct.

Goed en vakkundig geholpen met prachtige tuinmeubels

Afgelopen week zijn wij prachtige eigenaars geworden van een royale tuinset. We hebben voor Kees Smit gekozen voor het brede assortiment, nou en dit was er! We hebben een halve dag doorgebracht in de mooie showroom maar zijn een riante tafel met 6 prachtige stoelen en een love seat rijker! Laat het mooie weer maar komen!

Super!!!

Goede service,goede kwaliteit.. hangstoel was wel iets duurder dan bij andere winkels maar dat is zeker te zien in kwaliteit en in kussens ( dikke goede stof). Een aanrader, erg blij mee...

Snelle levering, keurige melding voortgang

Twee ligbedden besteld. Keurig op tijd, ook in deze bizarre tijden de mogelijkheid tot betalen met een factuur. Iedere x mail met stand van zaken voortgang. Product is prima

klantvriendelijk

Verkopers klantvriendelijk en ter zake kundig. De kwaliteit van de gekochte tuinstoelen van Bellagio is prima.

Goed en leuk geholpen

Goed geholpen bij het uitzoeken van tuintafel met stoelen, niks teveel om even kussen erbij tehalen om te vergelijken Helaas afspraak met bezorging is mis gegaan, website werkt niet goed volgens zeggen. Spullen worden nu na het weekend geleverd we wilde graag ervoor.

Helemaal blij met onze tuintafel

Tuintafel besteld. Netjes op de afgesproken dag geleverd. En fijn dat je mag betalen bij aflevering.

Perfecte levering!

Niets op aan te merken. Duidelijke communicatie over de levering van 2 tuinbanken en een parasol. Alles zoals beloofd wordt op de website.

Degelijk gefabriceerd en onverslijtbaar

Snelle levering, beter kan niet

Super snelle levering, prima afgehandeld

Besteld, volgende dag al geleverd. Via mobieltje een instructiefilmpje gekregen voor de montage. Prima👍🏻

Telefonisch behulpzaam en snelle levering!

Goede kwaliteit, aantrekkelijke prijs en correcte afwikkeling.

Via de website kon ik de tafel makkelijk bestellen. Het verdere proces van betaling en aflevering verliep vlekkeloos.

Veel keus en goede service!

Vriendelijk geholpen, snel antwoord op vragen. Levering keurig volgens afspraak. Gemonteerd en afval weer mee. Levertijd 5 werkdagen is niet echt snel voor een ongeduldig mens.🤨

uitstekend

uitstekende bediening

Goeie uitleg en mooie winkel met vriendelijk personeel.

Ze hadden een geweldige seizoensstart opening met lekkere hapjes en drankjes. Ze hebben een ruime keuze aan tuinsets staan.

Klantvriendelijk en snel met hun reactie

Per email gevraagd of zij een tuinset bij elkaar wilde zetten voor een foto. Omdat we niet in de buurt van een filiaal van Kees Smit wonen hebben we op deze manier toch een goeie indruk gekregen van de set. Morgen wordt het geleverd 👌🏼

Ben uitstekend geholpen door Jessica, per telefoon, ze wist precies wat ik bedoelde. Ben heel tevreden met mijn koop.

Goede service, mooie kwaliteit spullen

Snelle levering, goede kwaliteit, ziet eruit zoals op foto!

Goed!

Snelle levering, goede kwaliteit

Geweldig bedrijf

Snelle afwerking en een goede prijs

Topservice!

Goed geholpen in de showroom, nette prijsopgave en vervolgens de tuinsets netjes thuisbezorgd. Heel fijn!

Comentarios sobre el Kiyoh