Too!

Prachtige stevige hoge kwaliteit bank! Perfect geleverd!

Goede prijs; snel bezorgd

Pakket al binnen enkel dagen in huis; Helaas was er 1 metalen onderdeel beschadigd ( geknikt) Maar we hebben de shed toch in elkaar kunnen zetten en zijn er blij mee.

Volgens verwachting

Alles volgens afspraak

Mooie winkel met vriendelijke medewerkers

Het is een prachtige winkel. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam maar niet opdringerig. Daardoor hebben we ook mooie stoelen gekocht

Alles prima verzorgd bij aankoop en bezorging

Door verkoopster Monique prima geholpen en uitvoerige informatie. Helaas werden de verkeerde kleur stoelen bezorgd, maar binnen 3 dagen werden de juiste stoelen bezorgd. De granieten tafel door de bezorgers op zijn plaats gezet. Top.

Zeer goede communicatie en snelle deskundige levering

Overzichtelijke websites waar je een goede indruk krijgt van het product. Daarnaast aanbevelingen wat er eventueel nog bij past. Veel en duidelijke emails waarin de voortgang wordt getoond en ook handige links naar handeleidingen, video's en schoonhouden van het aangekochte product.

Super snelle levering en top kwaliteit

Super snelle levering en top kwaliteit.

Super levering, super stoelen!

Via internet besteld, 2 dagen later in huis. Duidelijke montagevideo per mail gekregen. Alles past perfect! Ook een mail met onderhoudstips, top. Wij genieten van onze heerlijke stoelen.

redelijk snelle levering door vriendelijke chauffeur

Klantenservice was behulpzaam maar blijkbaar niet bekend met de artikelnummers waardoor ik in eerste instantie te horen kreeg dat de stoelen die we 4 jaar geleden hadden besteld niet konden bijbestellen. Ik vond ze uiteindelijk zelf alsnog op de site :-)

Goede service, vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk, snelle levering en uitgebreide collectie

Top!!

In de winkel erg prettig geholpen en geadviseerd. Producten aangekocht en die werden vervolgens heel snel en keurig geleverd!

Uiterst goede levering

Mooie uitgebreide website en duidelijke informatie.

Goed advies

Goed advies gekregen in de winkel en door het transportbedrijf netjes geleverd.

Snelle levering, hoogwaardige producten

Goede klantenservice

Mooie bank, goede service

Mooie bank, makkelijk te monteren. Zelfs het moersleuteltje werd erbij geleverd Ook een goede levering. Fijn dat je zelf een datum kan kiezen, dat je op de dag zelf op de hoogte gehouden wordt hoe laat het geleverd wordt.

Goed en eerlijk advies

Goed bereikbare service, eerlijk advies, hoog kwaliteit tafel

Groot assortiment, goede service!

Tuinstoelkussens besteld, toch niet helemaal de juiste maat. Snel en zonder extra kosten omgeruild.

Schitterende bank, precies wat we zochten

Zochten op internet naar een mooie tuinbank. Zagen een foto van een Rough-bank bij Kees Smit. Bingo. Werd - ondanks corona - snel en op tijd geleverd en ziet er schitterend uit.

Flexibel en klant gericht in het bestelproces en heldere afspraken over levering

Prima klantgericht in het bestelproces zowel informatief en als antwoord de vragen die ik had, daarnaast ook flexibel om de geplaatste order aan passen obs overleg en vragen. Prettig dat dit zo overkomt nagenoeg hetzelfde als in een fysieke winkel. Levering van het product was ook prima. Spullen werden gebracht op de plek wat gewenst was.

prima prijs/kwaliteitverhouding tegen de laagste prijs razendsnel bezorgd

prima prijs/kwaliteitsverhouding tegen de laagste prijs razendsnel bezorgd

Fijne ervaring

Erg fijn contact gehad. Er ging iets mis met de iDeal betaling, waardoor ik contact heb gezocht met de klantenservice. Ze alles in orde gemaakt waardoor ik m’n bestelling alsnog binnen 2 dagen in huis had. Erg fijn!

Fantastische stoelen om zo nog meer van de zon te genieten!

Het zijn stoelen die zeer comfortabel zitten. Bieden steun in je rug en je kan de rugleuning naar achteren verstellen. Wanneer je een poef er bij koopt kan je ook nog eens heerlijk liggen! Houd er wel rekening mee dat de kussens niet in de regen kunnen liggen. Wij hebben een hoes voor over de stoelen aangeschaft.

Prima levering service en levering.

niets op aan te merken. Alleen jammer dat onze tuin stoelen welke in dit seizoen niet meer verkrijgbaar zijn maar nog wel op vooraad waren met 30 euro in prijs zijn toegenomen

Mooi product, kwalitatief, snelle levering

Na het bezoeken van de mooie showroom was ons oog gevallen op de roughstate tuintafel. Mooi exemplaar. Toch maar eerst een nachtje over slapen en online kijken of het goedkoper kan. Geef toe dat doen we allemaal. Dat was niet het geval en het besluit bleef bij deze tafel. Weer helemaal naar Almelo rijden met een te lenen aanhanger of bus was niet nodig. De tafel werd, ondanks de Corona crisis, binnen een week gratis geleverd. Top service en een goede prijs dus!

Uitstekende informatie en snelle afhandeling van kleine ongerechtigheid

Rustige en uitgebreide voorlichting/uitleg over de voors en tegens om te komen tot de keuze van een ronde, vierkante of langwerpige tafel.Ook ten aanzien van stoelen keuze kunnen alle vormen uitgebreid worden getest. Afhandeling van aankoop/rekening gaat onder genot van koffie/fris met koek effectief. Aflevering op door klant gewenste datum is prima. Uitstekende informatie over aflevertijd. Jammer genoeg was 1 stoel bij uitpakken niet geheel in orde. Hierop werd adequaat gereageerd en werd, ondanks de corona perikelen, binnen enkele dagen een nieuwe stoel geleverd. On-line informatie is correct en naar behoren. Pin betaling bij aflevering prima. Een klein puntje van aandacht is dat het moeilijk is om na keurige aflevering van een tafel en 4 stoelen de grote hoeveelheid verpakkingsmateriaal kwijt te raken.

Comentarios sobre el Kiyoh