Geweldig heel blij mee,

Ben erg blij met de aankoop staat geweldig op ons Tera's We gebruiken met heel veel liefde dus echt waar een topper!!!!!!

Zeer goed product en supersnelLe service

Een tete a tete bankje op zondag besteld en maandagmiddag al kunnen zitten. Geweldig toch!!

Fantastische service

De tuinmeubelen die ik besteld heb bij Kees Smit zijn van zeer goede kwaliteit en staan prachtig op het balkon van mijn moeder. De snelle levering en montage door professioneel personeel worden zeer gewaardeerd.

Snelle communicatie, klantvriendelijk, snelle levering.

Alles top geregeld

Mooie kwaliteit voor een scherpe prijs.

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering van mijn bestelling. Ook de instructievideo vond ik zeer behulpzaam.

Geweldig geholpen

Heel geholpen en alles goed uit gelegd,staat prachtig in onze tuin. Ook prima geregeld met wat schade aan een zitkussen,meteen verholpen,top

Uitstekende services

Goede site, bestelling, communicatie, en afspraken over bezorging. Tevens gevraagd om de tafel te installeren, geen probleem

zoals afgesproken de juiste stoel op het afgesproken moment tegen een faire prijs

Snelle levering van een heel goed product

De biohort opbergbox 130 werd snel en zorgvuldig geleverd. Het product is niet goedkoop maar wel elke euro waard, de kussens blijven kurkdroog en netjes en de box is kwalitatief heel goed. Wij zijn er heel blij mee.

Super klantvriendelijk

Voor het bestellen van artikelen of in de showroom altijd vriendelijk personeel die je helpen.

Er werd onmiddellijk een oplossing gevonden voor mijn klacht en keurig afgehandeld.

De montagebout Rug en Zitstandenstoel Sunyard Oxford was afgebroken. Er werd meteen een vervangende bout opgestuurd en tevens een reserve bout. Kosteloos. Top.

Van af het moment dat de bank besteld is tot de bezorging ging alles vlekkeloos. En ook zo snel. Ik geniet nu al volop van mijn nieuwe tuinbank

Afhandeling verkeerde levering tuintafel, netjes en vriendelijk opgelost.

Foutje maken doen we allemaal. Na levering van een verkeerde tuintafel (deze was 230 cm lang, terwijl we 180 cm hadden besteld) werd mijn telefonische reactie netjes en op vriendelijke wijze behandeld. We kregen zelfs het aanbod om de verkeerde tafel eventueel te gebruiken tot de juiste levering zou plaatsvinden. Daar hebben we geen gebruik van gemaakt, maar het geeft aan dat er duidelijk wordt meegedacht in oplossingen om eventueel tijdelijk ongemak te compenseren. Service met een warm hart !

Super service!

Heel goed geholpen in de winkel. We waren verbaasd over het vertrouwen. De kussens kregen we zo mee en bij levering van de stoelen, door Corona, geen pinbetaling maar gewoon overmaken. 👍👍

Prachtige winkel. Alles heel overzichtelijk.

Vestiging in Amersfoort prachtig. Goed parkeren.In de Winkel alles zeer duidelijk en zeer behulpzamen Werknemer's. Petje af. Ook het bezorgen van de aankoop zeer goed. Chapeau.

een hele goede uitleg gekregen toen we onze tuinset kochten in maart jl

betreft het verschil tussen de tuinsets ,zowel de voordelen als de nadelen

zeer ruime keuze, goede kwaliteit en topservice bij verkoop en levering

zeer ruime keuze, goede kwaliteit en topservice bij verkoop en levering

Snelheid gecombineerd met kwaliteit!

Goede kwaliteit sales, in combinatie met een uitgebreid assortiment, laagste prijsgarantie en korte levertijden

De levering van onze tuintafel was snel en netjes. Het transportbedrijf is ook heel netjes en vriendelijk en denkt mee met uitleveren uit de vrachtwagen. De tuintafel ziet er mooi uit. Ben erg tevreden!

Uitstekende kwaliteit meubels

Mooi meubels én klantvriendelijke dienstverlening. Wat wil je nog meer?!

Kees Smit een bedrijf met uitstraling!

Het is een feestje om de site te bezoeken, allemaal producten waar wij blij van worden. Wij bezoeken geen andere site voor tuinmeubelen. Bij Kees Smit is de keuze, de kwaliteit en prijs gewoon Super! Wij hebben mooi mosgroene parasols gekocht met hoezen.

Mooie aankoop van loungeset

We zijn door de medewerker (Erik) in alle rust en professioneel geholpen voor het uitzoeken van een loungeset. Zelf werd ergens uit de zaak een parasol weggehaald om deze in daglicht te kunnen bekijken. Uiteindelijk hebben we de juiste set met parasol gekocht. bezorging op een zelf gekozen dag is ook heel fijn.

goede service en sfeer in de winkel. heel behulpzaam en klantvriendelijk personeel!

uitstekend!

Niet zelf naar de winkel kunnen komen ivm coronavirus. Besteld via internet.

Comentarios sobre el Kiyoh