Iedereen aan te raden .

In de winkel ontzettend vriendelijk geholpen . De dame wist heel snel wat ik zocht, en toen ik een paar weken later terug kwam om het af te ronden , de stoelen en de bak moesten naar mijn vakantie woning gebracht worden herkende ze mij nog. En kreeg een lekker bakje koffie met een plak krentenweger wat wil je nog meer . En met het bezorgen , van tevoren netjes een berichtje . Optijd - behulpzaam- vriendelijk .

Prima!!

Vorige zaterdag tuinbankje R&S Design Brosso duozit besteld. We hadden het maandag al in huis. Duidelijke tekening en makkelijk in elkaar te zetten. Bankje ziet er mooi uit en zit prima. Laat nu het voorjaar maar komen!!

Wat een fantastisch aanbod gecombineerd met een zeer klantvriendelijke service.

Prima assortiment. Prijs kwaliteitsverhouding goed. Klantenservice uitstekend. Zeg nou zelf, wat wil je nog meer??

Gezellige winkel met goede servive.

Wij waren per ongeluk bij de open dag in Amersfoort. Wat een gezelligheid!! Heerlijke hapjes, de favoriete biertjes van mijn man en leuke life muziek. Wij vielen met onze neus in de boter en hebben uiteindelijk een loungeset gekocht, die prima op tijd thuis werd afgeleverd. Wij zijn dus eeg tevreden!!

Mooi product en fijne service.

Online besteld. Goede communicatie en alle afspraken worden stipt nagekomen. Product prima verpakt en met goede instructie. Ik kan Kees Smit aanbevelen aaniedereen.

Geweldig mooi en een super kwaliteit!

Mijn hele tuin staat inmiddels vol met tuinmeubelen van Kees Smit en ik beloof niet dat er niet meer bijkomt. Super kwaliteit en prachtige materialen! Kortom: toppie!

Goed geholpen in de winkel.

Wat een Tuinmeubel Paradijs!!!

Geweldige sfeer en super aardig en bekwaam personeel !!

Uitstekende kwaliteit van teak hout.Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

Correcte hulp, zonder overdreven aardig te zijn.

Ze helpen op een manier, dat je je daar ook thuis voelt!

Snel bezorgd en mooie goeie kwaliteit

Snelle levering en goede service

We werden bijzonder goed geadviseerd

We werden bijzonder goed geadviseerd Onze keuze is beïnvloed door de adviseur.

Snelle levering en mooie spullen

Tuinbank besteld en de volgende dag al in huis. Mooi en stevig en niet te duur

Van webpagina tot aflevering fantastisch!

Omdat ik nieuwe tuinstoelen nodig had en door ziekte van mijn vrouw niet naar een tuincentrum kon heb is s avonds even op internet gezocht naar tuinstoel. Een hele rij leveranciers, waarbij de naam Kees Smit bekend was van het tuin programma op tv. De homepage was makkelijk en ruim voorzien van info. 4 stoelen uitgezocht, bestelt en betaald. Het was vrijdagavond en zaterdag morgen belde NLpost met 4 keurig verpakte stoelen. In een woord GEWELDIG !!

Fijne winkel, waar klantvriendelijkheid voorop staat, zelf in deze bizarre tijd.

We hebben het bezoek aan de winkel in Almelo als zeer plezierig ervaren. Vriendelijk personeel, leuk met de kinderen. Groot assortiment en in alle prijsklasses. Heel fijn

Ziet er heel goed uit

Bestelde 'n maranti tuinsetje.. Werd snel geleverd handig ook gebruiksfilmpje op youtube Mooi product uit Maleisië

Feilloos

Gemakkelijk bestellen via de site, moment kiezen waarop je het graag bezorgd wilt hebben en voila: het staat zo in je gang!

Geweldige service, topbedrijf

Mijn tafel werd door de wind opgetild en daardoor waren drie planken stuk. Klantenservice gebeld en kreeg drie planken gratis thuisbezorgd. Nog nooit zo’n goede service gehad. Dank Kees Smit en zal jullie bij iedereen aanbevelen

Kwaliteit, snel geleverd, vriendelijk personeel

Kwaliteit, snel geleverd, vriendelijk personeel

Fijne service, goede kwaliteit

5 jaar geleden een tuinset gekocht, inmiddels nog steeds in goede staat. Afgelopen week een tuintafel met zes stoelen en een grote parasol gekocht. Dit wordt binnen enkele dagen al geleverd. Het personeel in de winkel was vriendelijk en niet opdringerig. Er is erg veel keus in de winkel.

Goede service, uitstekende winkel!

Vriendelijke en prachtige winkel, mooie producten en zeer vriendelijk personeel.Altijd lekkere koffie en lekkere krentenwegge. Leuke en gezellige evenementen.

Een prachtige loungeset voor een mooie prijs!

Geweldig geholpen in de winkel en heel tevreden naar huis gegaan. Twee dagen later stond onze aankoop al te schitteren in de tuin!

Glas kapje van onze gaslamp was kapot. Even bellen en een week later in Corona tijden konden we hem ophalen. Netjes hoor!

Service in daden!

Via internet een tafel draaiplateau besteld. Mooie vorm, een mooi verjaardagscadeau. Om mee te kunnen nemen naar het grote familiefeest in Portugal. Helaas gaat dat door Corona niet door.... Maar Kees Smit deed z'n best: op tijd geleverd!

Comentarios sobre el Kiyoh