Leuke en gezellige middag beleefd omdat ik verrast werd doordat de start vh seizoen gevierd werd

Zie hierboven

Ruimr keus, prima service, snelle bezorging

Zeer positief en bevestiging van eerder ervaring.Geen 10 ivm te hoge temperatuur in de winkel ( Amersfoort)

Service tot op het terras

De heren van de bezorg- en montagedienst hebben hun werk uiterst plezierig verricht. De Berstein granieten dining tuintafel staat op de millimeter nauwkeurig op zijn plek en wij maken ons op voor de volgende bestelling (loungeset) bij Kees Smit. De € 100 cheque zou ons hierbij enorm stimuleren:)!

Goede service perfecte levering

Goede service perfecte levering

Geweldige service

Kussens van de tuinstoelen omgeruild, geen enkel probleem. Medewerkers denken met je mee.

Uitstekend!

Duidelijke website, veel keuzemogelijkheden en goede adviezen. Telefonisch contact zeer vriendelijk en adequaat, snelle levering, transport firma prima, de tuinmeubelen en parasol werden op de gewenste plaats in de tuin gezet en waar nodig gemonteerd, petje af voor deze geweldige service!

Uitstekende service en goede kwaliteit

Mooie bartafel van rough met stoelen van Apple bee gekocht. Netjes op tijd geleverd en van uitstekende kwaliteit.

TOP

Na levering bleek 1 stoel niet aan de verwachtingen te voldoen. 1 telefoontje en rekening houdend met de corona crisis niet verwacht dat het direct opgelost zou worden. Toch wel! Zonder problemen zal de stoel volgende week omgeruild worden. TOP!

Duidelijke site - levering in overleg

Fijn dat ik een montage uitlegvideo kreeg. Leverdatum kon ik zelf kiezen. Prima service!

Zeer goed geholpen en gelijk bestelling geplaatst

Ik had een kado nodig voor mijn vrouw is bijna jarig werd doorgestuurd naar intratuin daar was met niet zo behulpzaam na op jullie site gekeken te hebben vindt ik daar goed alternatief ik hou niet zo van online winkelen dus gebeld zeer vriendelijk en behulpzaam dus ook maar gelijk een order geplaatst top blij mee

Mooie standenstelsel die lekker zit

Mooie tuinstoelen met een goede zit en heel snel thuisbezorgd, zelfs zonder betaling vooraf

Prima webshop, prijs-kwaliteit en klantenservice

Besteld via webshop en snelle levering. Na levering mail gestuurd waar snel op werd gereageerd en naar tevredenheid opgelost. Product ziet er mooi en degelijk uit.

Goed geregeld

Ik had geen standaard bestelling maar werd goed geholpen door de medewerkers van Kees Smit die desnoods creatief meedenken om een goede oplossing te vinden. Ondanks Corona gekte ook nog snelle en vriendelijke levering door hun transportpartner. En de tuinbank die ik had besteld bevalt prima!

Prima geregeld

Begin van de middag besteld en de volgende dag om 12.30 uur geleverd - geweldig

Goed geholpen

Goed geholpen met het vaststellen van onze wensen en die wensen te realiseren. Meubels sjouwen om te kijken of het staat. Net dat stapje extra. Goede uitleg over de vervolgstappen zoals, betaling, levering en garantie. En natuurlijk topproducten.

Positief

Goed afgeleverd. Mooi op tijd.

altijd goede service van winkel tm tuin

Prettig en deskundig in de winkel geholpen. Als je hier, met dit grote assortiment, niet kunt slagen, slaag je nergens!!

In de winkel prima, bezorgen ook goed geregeld.

Fantastisch!

Via vrienden bij jullie terecht gekomen, Erg gastvrij, goed geholpen verwend in de koffie corner. In een woord geweldig. Gr mevr.Thijssen

Prachtige kwaliteit tuinmeubelen!

Deskundig en zeer vriendelijk geholpen bij Kees Smit Amersfoort. Bezorgen is snel en vakkundig gebeurd en heldere communicatie hierover.

Vriendelijke professionele mensen waar je je snel thuis voelt

Snel geholpen en konden onze spullen gelijk meenemen.

In een woord, geweldig!

Binnen één dag geleverd. Ben zeer tevreden over Kees Smit Tuinmeubelen. Gaan binnenkort weer een order plaatsen.

Deze meneer heeft ons erg leuk geholpen.

Hij vertelde veel over het product en was eerlijk naar ons toe. Ben zijn naam vergeten maar wij zijn dik tevreden over de verkoper.

Telefoniste was heel vriendelijk en had wat vragen werden meteen beantwoord daarom gelijk een bestelling geplaatst ook die is super verlopen Vandaag tafel ontvangen heel goed verpakt Dus ik ben een tevreden klant

Hoogwaardig materiaal en bijzonder behulpzaam bij levering.

In de winkel vriendelijk en adequaat geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we hadden echt het gevoel dat we het voor onze situatie de meest ideale loungebank/set kregen geadviseerd.

Comentarios sobre el Kiyoh