goede website en goede hulp bij het bestellen toen we on-line vastliepen

Duidelijke website en goede telefonische hulp bij het plaatsen van de order toen het on-line om onduidelijke reden vastliep. Ook de kontakten met de expediteur en de geprognotiseerde afleveringstijd klopte helemaal.

Fijne klantervaring!

Vorige jaar een tuinset gekocht, dat bij aflevering een kleurverschil bleek te hebben. De set werd tot 2x toe omgeruild, thuis gehaald en bezorgd, maar helaas bleek er iets fout te zijn met het verfbad. We kregen een tegoed bon en hebben daar nu naar tevredenheid iets anders voor gekocht. Ik vind Kees Smit qua oplossingsgerichtheid en klantvriendelijkheid echt top! De medewerkers bleven geduldig, netjes, super vriendelijk aan de telefoon en in de winkel. Echt een dikke 10!

Zeer professionel service

De verkoper luisterde goed naar onze wensen voordat hij ons de tuinparasol liet zien waarvan hij dacht dat deze het beste bij ons zou passen. Dit deed ons besluiten om deze meteen te kopen.

Geweldige service zelfs onderdelen na 4 jaar Verkrijgbaar.

Top zaak

Mooie toonzaal, mooie tuinmeubelen, groot assortiment en zeer vriendelijk personeel

Ik kwam bij Kees Smit voor een kunststof opbergsysteem voor tuinkussens. Hierover goed advies gekregen en besloten een duurder product aan te schaffen met beter passende specificaties. Tevens stelde ik een vraag over een teakhouten tuintafel die ik elders had gezien. Hierover werd ik zo enthousiast geholpen, dat ik direct ook maar besloten heb deze aan te schaffen. Kortom, naast de kwaliteit, spreekt de nuchterheid en enthousiasme van het personeel mij enorm aan.

Positieve ervaring bij Kees Smit!

Kees Smit heeft een ruim assortiment waarin we veel producten vonden die ons aanspraken. Daarbij zijn de producten overzichtelijk neergezet en goed gepresenteerd. We werden goed en professioneel geholpen door een medewerker. Die op onze vragen de antwoorden wist.

Keurig in de winkel geholpen en volgens afspraak geleverd.

Keurig

Bezorger was te 1 uur vroeg, belde ons netjes op. We waren dichtbij en konden zo alsnog in ontvangst nemen. Keurig afspraken nagekomen.

Mooie winkel (Amersfoort) met een ruim assortiment

Eerst een bezoek gebracht aan de winkel om ons te orienteren. We zijn hier prettig geholpen. Vervolgens bestelling geplaatst via internet. Contact gehad met de klantenservice ivm een vraag. Ook hier prettig te woord gestaan. Wij wonen in een appartement. Spullen zijn een paar dagen later keurig afgeleverd bij ons thuis. Laat het mooie weer maar komen.

Warme ontvangst bij entree winkel, snel thuisvoelen!

Bij binnenkomst direct aangesproken door gastvrouw. Op het juiste moment komt verkoopmedewerker zijn dienst aanbieden.

Echt TOP!

Zeer vriendelijk personeel. Bijzonder schoon sanitair. Een kopje thee en koffie met een broodje uit Almelo gratis voor alle klanten. Waar krijg je nog zo een super persoonlijke aandacht?! De meubels zijn op tijd en volgens afspraak geleverd en staan nu te pronken op ons balkon. Zo blij mee! Wij hebben inmiddels al bij diverse mensen de zaak aangeprezen. Echt een zaak waar je ontvangen wilt worden!

Goede kwaliteit snelle levering en netjes!!

Nette levering snel. Goede duurzame kwaliteit!

Oost west Kees Smit best !

Thuis gevoel beleeft door prettige begeleiding om een juiste keuze van Hartman dining stoelen te komen.Bedankt!!

Heel goed bedrijf. Komt afspraken na,

Zie boven

Erg mooie stoel

Alles van verkoop tot supersnelle levering top geregeld

Alles van verkoop tot snelle levering top geregeld. Mooie zaak en prettige verkopers die ook meedenken. Niks was te veel gevraagd. Zeker aan te bevelen, we waren er ook al eens eerder geslaagd en ook een volgende keer weten we Kees Smit te vinden

prima prijs/kwaliteit verhouding

Zeer goed geholpen door de ervaren medewerkers

Uitmuntend

We hadden best veel besteld bij Kees Smit dus ook erg groot en veel verpakkingsmateriaal wat wij niet kwijt konden is na telefoontje met klantenservice naar onze tevredenheid opgelost, dusss een complimentje voor de medewerkers van Kees Smit.

Wij kwamen zaterdag eind van de middag aan bij Kees Smit in Amersfoort . We kregen de tijd om rustig rond te kijken . Toen we bijna een keuze hadden gemaakt kwam er een medewerker om ons advies te geven . We hadden een mooie tafel gezien maar waren het nog niet helemaal eens met de stoelen . Wat wij niet wisten was dat je iedere stoel mag combineren met de tafel dus je mocht de stoel pakken van jou keus en deze bij de tafel zetten om een goede indruk te krijgen . Al snel waren we eruit . We kregen een kopje koffie van Kees en ondertussen nemen we alles nog even door met de medewerker . Drie dagen later hadden wij ons tuinset in huis . Vriendelijke bezorger . We zijn tevreden over Kees Smit !

Prima product, prima levering

De relax tuinstoelen zijn heerlijk

Zulke vriendelijke verkopers

Ze weten echt veel van alle producten en de koffie is erg lekker

Goed geslaagd alles wat we zochten was er

Zeker goed en vriendelijk geholpen vakkundig en netjes

Prachtige zaak was de reis van 1,5 uur meer dan waard

Veel keuze en redelijke prijzen veel succes met deze mooie zaak Mvg Frank

Top levering

Wij hebben de tuinstoel R&S Design Capri standenstoel besteld. De andere dag werd hij al geleverd. Alleen de doos waar hij in zat was een beetje te groot, er hadden er wel 4 in gekund. Verder niets dan lof. Top product.

Zeer klantvriendelijke winkel met enorm assortiment.

Het begint al bij aankomst, een heerlijke kop koffie met een plak krentenbrood. De verdiepingen zijn ruim en overzichtelijk ingedeeld. Overal loopt vriendelijk personeel met kennis van zaken. We zijn natuurlijk tevreden naar huis gegaan en onze tuinset wordt over een paar dagen thuis bezorgd.

Comentarios sobre el Kiyoh