Prima tuinkusssen

Past goed in & bij de stoel, was niet het kussen dat er eigenlijk in hoorde (die wilde ik niet) maar prima geadviseerd over een alternatief.

Bestellen en leveren, kan niet beter

Telefonisch contact was prima, beloofd werd dat binnen het uur teruggebeld zou worden, werd iets meer dan een half uur. In 2e gesprek besteld met een duidelijke uitleg over het bezorgen.

Onze bestelling is keurig geleverd door Brinks Transport. Helaas kwamen wij tot de ontdekking dat onze Intenso Fellini Lounge voetenbank niet geleverd werd (stond ook niet in de bestelling) Na een telefoontje met Silvia is deze alsnog supersnel nageleverd door Postnl. Echt fantastisch.

geweldige service

Na mijn zoektocht op de website naar een tuinbankje belde ik voor wat aanvullende onformatie over een bankje dat mij geschikt leek. Ik kreeg daarbij prima en (volgens mij) deskundig advies. Na bezorging bleek bij het in elkaar schroeven dat een van de schroefgaatjes niet helemaal op de goede plaats zit en toen ik daarom het bedrijf nogmaals belde werd ik weer zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en kwamen we een goede oplossing overeen. Tot slot nog een kadootje toegestuurd gekregen voor het ongemak. Prima service dus.

Super service

Wij hebben een nieuwe tuintafel gekocht in het filiaal van Almelo. Je krijgt een eerlijk advies en de tafel voldoet aan een goede prijs/kwaliteit verhouding. Onze kinderen hebben er heerlijk gespeeld zodat we onder het genot van koffie en thee onze gegevens konden doorgeven. De tafel is snel geleverd en kregen een tijdsindicatie wat ook overeenkwam. De tafel was met 10 minuten in elkaar gezet en konden er direct aan zitten. Al met al een aanrader voor iedereen die opzoek is naar tuinmeubelen.

Super mooie zaak.

We zijn heel goed geholpen en een goed advies gekregen. Toen we aankwamen stond de koffie met krentenbrood al klaar voor ons!

Top zaak mooie spullen en goed personeel

Wordt er altijd goed en gastvrij ontvangen goed advies en heeft kwalitatief goede spullen staan

Super goede service en vriendelijke personeel in de winkel en het is niet zo duur als sommige mensen denken en is een juiste prijs kwaliteit verhouding. Zelfs het vogelhuisje is goed en valt goed in de smaak bij de vogels

top service en snelle levering

binnen drie dagen alles in huis, super.

Super👍👍👍👍

Goede service snel geleverd 😜😜😜

Snel geleverd, prima service

Pakket was snel geleverd. Fijn dat er vooraf een mail met link naar een instructievideo werd gestuurd.

Prettig en deskundig advies

Van binnenkomst tot weer terug in de auto door diverse personeelsleden aangesproken en via onze wensen en budget samen met een verkoper tot een mooi samengesteld tuinset gekomen daarna onder het genot van koffie met krentenwegge de koop afgesloten ,na in ontvangst nemen van een flesje water voor onderweg (Almelo >>Capelle aan de IJssel ) met een goed gevoel naar huis. Intussen is het set op de afgesproken datum ontvangen en naar volle tevredenheid

Mooie, klantvriendelijke tuinmeubelenwinkel

Veel keus, goede service, fijne winkel, klantvriendelijk

Snelle afhandeling

Ondanks allerlei activiteiten die dag, het was heel druk, werd ik vlot geholpen en kon ik snel mijn product afhalen.

Prettige winkel met veel keuze

Prettige winkel, zeer behulpzame medewerkers, ontzettend veel keuze. We gaan nog lang genieten van onze gekochte loungeset!

Elke keer weer zeer tevreden

Behulpzame medewerkers en men wordt vakkundig geholpen. Afleveringen worden goed verpakt en op tijd bezorgd. Een aanrader.

Snelle levering goed product!

Zeer mooie tuinstoel kussens besteld!! Errug blij mee!

Geweldig snelle service

Bestelling van de parasolhoes werd een dag later al geleverd. Uitstekende kwaliteit.

Groot assortiment, vriendelijke medewerkers

Mooie tuinset besteld; wordt binnenkort geleverd. Goede uitleg.

Gewoon geholpen worden met een glimlach en goen goed advies

Deskundige medewerkers met een glimlach en een heerlijk kopje koffie toe.

Voortreffelijke service en materiaal van zeer goede kwaliteit.

We waren toe aan een nieuw bankje in de tuin. We zochten er een dat weinig onderhoud vroeg en 's winters gewoon buiten kon blijven staan. Dat is bij Kees Smit prima gelukt. Bovendien was de kleur prima te combineren met onze andere tuinset. Kortom een voor ons prima aankoop, die nu al trots in onze tuin staat te pronken

Zeer vlotte levering

Goede kwaliteit

Gemoedelijke sfeer

Wij hebben de aankoop van onze tuinset, als een gemoedelijke samenwerking ervaren. Ze hebben ons het gevoel gegeven, dat er echt naar ons werd geluisterd. Goede kwaliteit!

Goede service!

Wij zijn erg goed geholpen, zowel in de winkel als met de bezorging van onze artikelen. Nu nog hopen dat het snel mooi weer wordt, zodat we kunnen genieten van onze aangekochte spullen van Kees Smit!

Comentarios sobre el Kiyoh