Uitstekende service en producten

Goed geholpen, mooie producten. Erg blij mee!

fijn geholpen

heel fijn geholpen met het kiezen van de kleur

Kwaliteit en snelle levering op afspraak te maken

Fijne service én heerlijk verwend met cappuccino en snee krentenwegge

Overzichtelijke etages, geslaagd voor een leuke tuinbank waar we uit groot assortiment kussens leuke erbij scoorde en de levering was de volgende dag al! Kortom wij komen zekers terug want wat was iedereen vriendelijk.

Super snel geleverd en erg compleet.

Netjes geleverd in onbeschadigde verpakking.

Goede service, staan klaar met advies en afhandeling en levering ging super snel, eindelijk leuk zitje op m’n balkon

Uitstekende producten, super service en goede communicatie

We zijn in de showroom in Amersfoort geweest. Onwijs veel keuze. Prachtige alles verdeeld. Handig dat het per kleur staat opgesteld. Mooie set uitgekozen, goede hulp gekregen, goede communicatie. Daarna netjes op de hoogte gehouden wanneer het precies geleverd werd. Alles zat goed en netjes verpakt. Meer dan tevreden! Helemaal blij.

Snel, deskundig en adequaat geholpen

In de zaak prima geholpen. Na de bestelling snel mail ontvangen van transportbedrijf als ook een video met montagehandleiding. Super snel en handig.

Veel keus en goede service

Er wordt volop tijd genomen voor de klant. Service achteraf is ook prima en snel

Prima geholpen met goed advies

Levering moet nog is dus even afwachten

Fijn bedrijf met goed advies. In een keer geslaagd, voor een mooie tuinset.

Stoelen gekocht bij keessmit. Goed geholpen, door meerdere personen. In elk gebied van de winkel stond iemand om vragen te beantwoorden dit was erg fijn. Na de koop ook nog gezellig een kopje koffie gedronken.

Goede advisering en flexibiliteit bij het samenstellen van onze tuinset.

Iedere medewerker doet zijn best een bijdrage te leveren aan hetgeen je graag wil. Niet overdreven pushen maar netjes advies geven over wat wel kan en wat niet kan qua ligging en ruimte die je hebt. Prima geholpen en goed geslaagd voor een keurige prijs.

Snel geleverd en kwalitatief prachtig product

Deckchair besteld. Voldoet helemaal aan verwachting, dus zeer blij mee.

Prettig winkelen, mooie spullen

Alles ging heel relaxed, we konden rustig de zaak rondlopen en alles bekijken en toen wij onze keus hadden gemaakt was de deal zo rond. We kregen een heerlijk kopje koffie met een plak krentenstoet en voor onze hond was er een bakje water.

Zeer goed geholpen.

We zijn zeer goed geholpen en kregen naast goede koffie een goed advies.

Goede snelle service met een product van goede kwaliteit.

Goede service & snelle levering

In de winkel erg goed geholpen met alle vragen die we hadden. Eenmaal besteld hadden we 3 dagen later de artikelen in huis. Ook de communicatie over het transport was goed en je kon zelf aangeven welke bezorgdst mag jou voorkeur had. Erg tevreden dus.

Ik ben zeer tevreden.

Het product is geleverd zoals het werd aangeboden. Zag er goed uit, dus daar ben ik heel blij mee.

Een prima zaak met veel keus!!

Wij zijn geweldig geholpen en geadviseerd. Kijken uit wanneer onze tête a tête set bezorgd wordt.

Heel goed geholpen, alle tijd werd genomen

We zijn heel goed geholpen, goede info. Ruim de tijd genomen. Hele mooie spullen hebben jullie. We waren verrast. We hebben ook heel veel gekocht :)

Zeer goed, snelle levering en de juiste producten

Zeer goed, snelle levering en de juiste producten.

Prima, fijn om bij Kees te winkelen.

Nette en overzichtelijke winkel, veel keus en vriendelijk personeel.

Zeer duidelijke beschrijving op de website. Zeer snelle levering, en de kussens die ik besteld heb zitten heerlijk, goede kwaliteit en indien nodig makkelijk uit te wassen omdat er een stevige rits aan de achterkant zit. Wij zijn super tevreden.❤

Hele prettige winkel!

Fijne gastvrije winkel met mooie producten en goede adviezen!

Comentarios sobre el Kiyoh