Uitstekend advies en acceptabele prijs

Mijn vraag over de aanschaf van een juiste parasol voor mijn terras werd uitstekend beantwoord zodat ik direct de juiste parasol kon bestellen.

Super stevige tafel

Volgens afspraak geleverd. Toppie!

Ben heel tevreden met de wijze van handelen en ook erg tevreden met de kussens

Super bedrijf!

Prachtige winkel (amersfoort), mooie meubelen(voor ieder wat wils). De medewerkers zijn vriendelijk en staan voor je klaar om je bestelling op te nemen. Absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen, je wordt niet teleurgesteld!

Kees Smit , tuinmeubelen waar je perfect op zit!

Vlot, zorgvuldig en vriendelijk

Prima levering duurde wel iets langer dan de 3 werkdagen maar bestelling goed ontvangen.

Schitterend hoogwaardig product!

Geweldig blij mee! Kwalitatief zeer goed product met hele mooie uitstraling!

Geweldige ervaring en vriendelijke medewerkers.

Was de eerste keer dat wij een bezoek brachten aan Kees Smit Tuinmeubelen in Amersfoort. Goede parkeergelegenheid. Vriendelijke ontvangst bij het betreden van het gebouw. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen. Wij zijn boven begonnen en hebben op de eerste etage gevonden wat wij wilden hebben. Het was geen straf om alle verdiepingen te bezichtigen. Alles even mooi opgesteld. Na een aangeboden bakje koffie te hebben gedronken met een Almelose wegge hebben wij het gezochte en gevonden besteld. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Wij komen zeker nog een keer terug.

Het zou B-keus zijn, maar daar merk ik helemaal niks van! Wat een topset is dit zeg!

#wateenfantastischemooiezaakinamersfoort❤️

Prachtig geslaagd voor een mooie buitentafel De gratis koffie was heerlijk met een plakje krentenbrood. En super fijn personeel , we keken ons ogen uit en de bezorging werd ook super geregeld Wij komen zeker terug , want nog veel meer moois gezien 👍

Mooi bankje en super snelle levering

Zeer tevreden, ondanks dat er geen montage set in de doos zat. Dit is heel snel nagestuurd met de excuses. Bankje staat nu in de tuin, laat t mooie weer maar komen! Bedankt Kees Smit voor de snelle levering!

Snel geleverd en prima kwaliteit

Goede tekening bijgesloten Gemakkelijk in elkaar te schroeven Een uurtje werk En dat voor een prima prijs.

Mooie stevige opbergkast

Snelle levering, keurig verpakt, duidelijk handleiding.

Fantastische service! Klant staat op 1.

Als klein meisje ging ik vroeger altijd met mijn ouders naar Kees Smit in Almelo. Uitje van het jaar! Dat feestgevoel dat krijg ik nog steeds als ik met mijn kinderen Kees Smit Amersfoort binnenwandel. Inmiddels hebben wij een geweldige make-over gedaan en zijn weer dik tevreden met de spullen en service van Kees Smit!

Heel tevreden

Levering was snel binnen en ben heel tevreden mooi kussenset voor een loungebank,de lente en zomer mag nu wel komen lekker buiten zitten, ben er blij mee.

prachtig assortiment met fijne service

Op je gemak bekijk je alles Iedereen is vriendelijk en wil je goed helpen

Mooie spullen voor een redelijke prijs. Niet goedkoop, maar ook niet heel duur. Helaas was niet alles in top staat bij levering. Maar de manier zoals het is opgelost door de klantenservice was wel geweldig. Snelle reactie en zonder poespas vervangen en alles binnen een dag geregeld en binnen 3 werkdagen vervangen.

Geweldig!

Op de site stond dat de levering 3 werkdagen kon duren. Het verbaasde mij in positieve zin dat het de volgende dag al geleverd werd. De verpakking was meer dan in orde en de kussens waren ieder apart ook nog in plastic verpakt. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Vriendelijk en deskundig personeel. Wat ik ook erg leuk vind dat ze je thee of koffie aanbieden met krentewegge.

Bij binnenkomst al geweldige opvang met de nodige uitleg. Ook medewerkster heeft ons uitstekend geholpen. Wij komen hier zeker weer voor meedere aankopen. Ook zullen wij Uw zaak aanbevelen aan onze kennissen.

Veel keus. Uitstekende service.

Het was een prettige gebeurtenis om bij Kees Smit een tuinstel te kopen. Goed advies en prima begeleiding.

Mooie grote winkel

Er is voor iedereen in alle prijsklasse wel iets mooi te vinden bij Kees Smit. Genoeg personeel, goede service.

Prima verkoper en geeft goed advies

Gratis parkeren, gratis kopje koffie. Tactvol personeel. We liepen door de zaak en werden keurig en prettig begroet. Even kort met een verkoper gesproken en hij liet ons daarna onze gang gaan. Zodra we vragen hadden moesten we die stellen. Dit vonden we beiden prettig. Nadat we wat vragen hadden en advies hadden ingewonnen bij een andere verkoper hebben we behoorlijk wat tuinmeubels gekocht. As maandag zullen de meubels geleverd worden. We zijn benieuwd

Prachtige zaak,prima geholpen en ook nog een lekker kopje koffie met krentenbrood. Onze bestelling zou na 3 dagen bezorgd worden maar was tot onze grote verrassing er de volgende dag al,klasse!

Vlot en kundig geholpen

Helemaal niks op aan te merken. Dik tevreden.

Comentarios sobre el Kiyoh