Eerste bezoek: wat een mooie winkel!

Mijn eerste ervaring met Kees Smit en ben erg enthousiast. Ik wilde ideeën opdoen voor mijn nieuwe appartement met groot balkon. Ik liep letterlijk tegen een ' laatste kans' ligbed aan. Ik vond hem direct erg mooi qua kleur en stijl. Daarna nog even verder gekeken maar zoals zo vaak wanneer je iets moois ziet, bleef het ligbed in mijn gedachten. Daarom gekocht en nu in het bezit van een mooi bed. Nu nog de sleutel van mijn nieuwe appartement en laat dan de zomer maar komen!

Snelle levering en alles compleet.

Klantvriendelijk

Ondanks een communicatie foutje zijn we uitstekend geholpen. Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel!

Uistekend

Goede voorlichting medewekers zeer voorkomend en hartelijl

Grote collectie en prima geholpen

Wat een mooie showroom met breed assortiment tuinmeubelen. Tijdens het zoeken op Google kwam Kees Smit Tuinmeubelen regelmatig naar boven, dus een bezoek kon niet uitblijven. Prima advies en zeer tevreden over de aangekochte loungeset en ligstoel.

Geweldige terugkoppeling

Verkeerde factuur binnen een uur via telefonisch overleg opgelost

Snel en vakkundig geholpen

Hulp op het moment dat je het wil Rondkijken? Dan wordt je niet constant “lastig gevallen”

Wat een fijne winkel!

Wij zijn eerst op een zaterdag naar Amersfoort afgereisd om het aanbod te bekijken. Wat een geweldige winkel! Enorm veel keuze aan prachtige spullen. Het personeel was alleraardigst en verre van opdringerig. We konden in alle rust rondkijken en voor vragen konden we bij iedereen terecht. Vervolgens hebben we online (via mail) onze bestelling gedaan. Ook dit contact verliep heel prettig. Vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. Kortom: wij hebben een top ervaring gehad. Ik kan Kees Smit iedereen aanraden (en heb dat ook al gedaan).

Ruime keus, super vriendelijk personeel, niks is teveel. Grootte van het balkon werd uitgezet zodat we eea konden uitproberen. Deze winkel is een klant beleving!

Fijne winkel met deskundig personeel

Wij zijn twee keer wezen kijken voor een tuinset. We werden zeer deskundig geholpen en er werd met ons meegedacht wat bij ons het mooiste zou staan. Uiteindelijk een hele mooie set tuinmeubelen gekocht voor een goede prijs.

Uitstekend!!

Afgelopen zondag zijn we in Amersfoort geweest voor nieuwe tuinstoelen. Anja heeft ons heel fijn geholpen. Deskundig advies gekregen. Tijdens ons bezoek werd er ook aan ons zoontje gedacht. Bedankt voor de leuke goodybag en het kopje koffie. Vandaag zijn de stoelen bezorgd. Wij kunnen gaan genieten! Bedankt voor de goede service.

Snel, efficiënt,goed

Prima stoelen, goede prijs en efficiënte levering

Alles goed gegaan

Fijn en goed geholpen

Fantastisch bedrijf

Prima website, snelle levering, goede prijs!!!

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit en fijn contact

Hadden twee tuinkussens gekocht, helaas per ongeluk de verkeerde besteld. Klantenservice gebeld en die hebben gezorgd voor een snelle afhandeling van onze retour zodat wij daarna de juiste kussen konden bestellen!

Zo wordt tuinmeubelen kopen een feestje.

Afgelopen weekend wilden wij ons oriënteren op tuinmeubelen. Bij Kees Smit was het zaterdag een gezellige boel, veel workshops en informatie over alles omtrent je huis en tuin. Natuurlijk ook voldoende informatie over de collectie van Kees Smit zelf. Uiteindelijk zondag teruggegaan om onze nieuwe tuinset te bestellen en deze wordt al binnen één week geleverd. Nu alleen nog wachten op het mooie weer.

Klant- en servicegericht advies, gratis koffie en prima tuinmeubelen!

Op zoek naar twee degelijke design voetenbankjes dachten ik en mijn vriendin al meteen dat dat bij Kees Smit Tuinmeubelen wel zou lukken. En zo geschiedde... eerst liepen we wat rond en ons oog viel al snel op de R&S Design Bova (Royal Grey) voetenbankjes, naast andere! Er was veel keus. Onze vragen over het product werden - voordat we genoten van een heerlijke gratis cappucino - door een medewerker vakkundig beantwoord terwijl de werking van de inklapbare tentoongestelde bankjes ons meteen overtuigde. Degelijk en goed materiaal. Even later lagen de twee snel uit het magazijn gehaalde dozen klaar voor ons. We hoefden alleen nog maar af te rekenen bij het zeer vriendelijke kassapersoneel en verheugd verlieten we met de auto de gratis parkeergarage. Super!

Geweldige service, prima prijs kwaliteit

Hele leuke en professionele service bij onze aankoop. Supersnelle levering. Prima kwaliteit voor een uistekende prijs. Helemaal top dus.

Goede informatie bij de koop. Prima aflevering.

super snel geleverd, prachtige kwaliteit en goede prijs

Wat super snel heb ik deze bestelling mogen ontvangen, echt mooie kwaliteit , makkelijk in elkaar te zetten de buiten kast en prijs erg goed. Wij zijn er heel blij mee en hopen meer iets te bestellen bij u.

Geweldige servive

Voor de 1e keer wat besteld, 3 kussens 1 was goed en 2 niet, kon zo worden omgeruild, kosteloos.

Zeer vakkundig topper

Goed geholpen door het personeel

Wij worden elke keer weer uitstekend geholpen.

Zie boven. Ook als er iets kapot is gegaan is de service uitstekend.

Prima winkel en personeelsleden met kennis

Zie bovengenoemd prima store en personeel met kennis en verstand van de producten kom vast wel weer een keer vanuit Assen naar Hengelo en bezoek dan u winkel waar wij direct werden uitgenodigd vanwege de reis uit Drenthe voor een kopje. Koffie met lekker krentenbrood

Prima en netjes afgeleverd

Fijne ronde buitentafel van Hartmann.

Comentarios sobre el Kiyoh