Goede en snelle levering

Overzichtelijke website. Ruime keuze

De perfecte tuinmeubelwinkel!

Bij binnenkomst was de aangeboden koffie met krentenwegge al een verrassing, het enorme en veelzijdige aanbod aan alles wat te maken heeft met tuinsets was dat ook. Neem daarbij de vriendelijke en deskundige hulp bij de aankoop en de uitstekende communicatie vwb de bezorging en dan heb je een aardig perfect plaatje.

Super zaak

We konden heerlijk rond kijken en we zijn uiteindelijk ook geslaagd en leuk geholpen door Niels .

Geweldige sortering.

Wij werden na onze autorit hartelijk verwelkomd door het personeel bij de koffiecorner. Na de koffie en de krentenwegge werden wij begeleid naar onze keuze van tuinset. De koop was snel gesloten. De heer Kees Smit mag zich gelukkig prijzen met zulk personeel.

Alles geweldig geregeld

Nu blijkt dat ik jullie reclame dagelijks op tv zie. Voorheen niet zo op gelet. Maar alles is super bij jullie. Materiaal, verzending. Communicatie hierover. Een dikke tien.

Super vriendelijk personeel

Wij hebben in het verleden al vaak tuinmeubelen gekocht bij Kees Smit. Ne hebben wij een dienblad gekocht. Wij worden altijd heel vriendelijk en deskundig geholpen daarom komen wij graag terug bij Kees Smit. Daarnaast worden wij ook altijd verwend met een kopje koffie. Wij adviseren al onze vrienden en kennissen om ook eens bij jullie te gaan kijken.

Mooie winkel met veel keus

Ruime keuze met een gemoedelijke sfeer om rond te kijken

Echt fantatische sevice

Wij hadden een complete tuinset gekocht met parasol voor ons nieuwe huis in het buitenland. Helaas bleek bij aankomst dat de gekochte parasol rond was ipv vierkant. Dit probleempje is werkelijk binnen 1 week opgelost ! Dwz omruiling voor de goede parasol en een bijdrage in de kosten om deze in het buitenland, alsog opvde plek te krijgen. Goed contact met de service afdeling was hier debet aa.

Fijn geholpen bij een klacht!

Ik ben erg snel en duidelijk geholpen bij een artikel waarover ik niet tevreden was. Heel erg fijn!

Zeer vriendelijk en goed geholpen 👍👍

Aardige verkoper, konden rustig rond kijken zonder opdringerige verkopers en veel keus. Mooie sets kunnen uitzoeken.

Geweldig geholpen goede service

We werden geweldig geholpen, koffie/ thee stond klaar voelde als zeer welkom onthaal. Personeel is vriendelijk en zeer goed op dr hoogte van hun product

Een heel bedrijf vol mooie meubels van super kwaliteit

Zeer goed personeel die weten waar ze het over hebben. We zijn erg blij met onze nieuwe tuinset, en kijken er naar uit dat het zomer wordt.

Vriendelijke verkoper

De verkoper nam duidelijk de tijd en uitslag over het gebruik van onze aankoop

Goede service zal dit doorgeven aan anderen. Ga zo door!

Goede service, snelle levering

Professioneel advies en paar dagen later geleverd. Vriendelijke mensen en duidelijke communicatie

Bijzonder fijne Firma om online te kopen

Bijzonder fijn firma om online te kopen, correct, duidelijk, Adequaat. Mooie fijne producten die LANG meegaan, bij normaal gebruik. Geen "China" troep.

Mooie zaak, mooie spullen, aardige mensen

Ik heb een mooie loungeset gekocht. Wel aan de prijs. Vind het wel jammer dat ik het blad wat ik voor de hocker heb gekocht niet gratis mee kreeg. Zou leuk zijn geweest met zo’n grote aankoop.

We werden netjes ontvangen

Wij kwamen voor de 2 de keer heerlijk winkelen een tuinset gekocht heerlijke koffie gedronken alles was perfect en weer vrolijk naar huis bedankt

Uitmuntend

Vriendelijke ontvangst in Amersfoort, goed geholpen, prima communicatie na plaatsen van de bestelling, prettig om bezorgafspraken te maken en stipte levering. Kan menig bedrijf nog wat van leren.

Ondanks de grote drukte alle aandacht van de verkoper

Wat een mooie spullen. Je kijkt je ogen uit. Aardig personeel , ook aan de kassa.

goed geadviseerd en snel geleverd

We wisten al waarvoor we kwamen. Toch kregen we bij de aankoop nog een aantal nuttige tips v.w.b. onderhoud en schoon maken. Door de hele keten, bij de verpakking en tot aan de vervoerder toe, waren dit dezelfde tips. Levering was trouwens ook top en volgens afspraak.

Top levering

Ik had de tuinstoel de dag er na al in huis, en voldeed boven mijn verwachtingen. Zit en ligt heerlijk!

Gezellige en goede sfeer

Wij hebben recent een tweede tuinset gekocht. Na een Bellagio set (2018) nu voor een tweede loungegedeelte in de tuin de Intenso stoelen met een Rough tafel gekocht. Zo blij mee, goede en eerlijke voorlichting. Wij genieten (mede namens) Kees!!

Zeer klantgericht

Goede service erg vriendelijk en zeker meedenken met de klant.

prima zaak, ziet er goed uit

vriendelijke ontvangst, gastvrij

Comentarios sobre el Kiyoh