dienblad 80 x 80

Prachtig teak houten dienblad! Snelle levering, heel tevreden!

Eind goed, al goed

Ondanks tegenstrijdige info betr. Info over montage, is dit alsnog snel goed opgelost.

Top service top kwaliteit

Zeer goed geholpen. Ben zeer tevreden!

goede aankoop in mooie winkel

Netjes geholpen in de winkel met goed advies. een mooie tuinset aangeschaft voor een goede prijs. Levering kan zelf geplant worden.

Ze doen wat ze beloven!

Zeer klantvriendelijk, goede telefonische informatie correcte aflevering. Wat wil je nog meer

Mooi op tijd geleverd

De chauffeur was heel behulpzaam Daar kunnen andere bedrijven nog wat van leren

Zeer vriendelijk ontvangen!

Werd goed geadviseerd en deskundig geadviseerd. De bezorging verliep geheel volgens plan! Prima service.

Een bijzondere ervaring voor tuinmeubelen. Zo´n mooie grote toonzaal nog nooit eerder gezien!

Tevreden

wij zijn zeer tevreden over de tuinmeubelen die wij gekocht hebben.

Helemaal naar wens!

Was in Amersfoort geweest om ‘alle’ tuinstoelen uit te proberen en de Intenso zat (voor mij) het lekkerst. Thuis online 4 stoelen besteld. Was wellicht slimmer geweest om dat ter plekke te doen, omdat daar een set-aanbieding stond. Misschien had ik daar dan ook nog wat profijt van gehad...

Enorme keuze en zeer goede kwaliteit

Kees Smit heeft een enorme keuze aan tuinmeubels, kussens en opbergbakken. De kwaliteit is geweldig aangezien wij onze oude set daar ook gekocht hebben en die is nog in perfecte conditie en deze weer doorgegeven hebben. Nu wat voor ons nieuwe appartement gekocht en geweldig geslaagd.

Fijn geholpen zelfs tijdens event toen heel druk was, prima uitleg

Perfecte snelle service

In de winkel heel leuk fijn geholpen, goede communicatie rondom levering. Echt heel fijn.

Top service. Heerlijke koffie

Service echt top. Klap op de vuurpijl ook nog eens heerlijke koffie

Heel klantvriendelijk.

We zijn afgelopen zaterdag heel prettig geholpen door Simon de Grave. Hij heeft goed oor voor onze wensen, veel geduld om alles te bekijken en geeft alle ruimte om ons zelf de keuze te maken. Dank!

Top!!

We kwamen voor tuinkussens maar gingen de deur uit met een tuinset!!😊

Aangenaam en deskundig

Tevreden over het verkregen advies, de wijze waarop en de ervaren gastvrijheid. En natuurlijk met de aangeschafte producten.

Helemaal top

Prachtige winkel geen opdringerig personeel prima geholpen Dik tevreden

prima ervaring!

Na een bezoek aan de prachtige showroom, besloten om een tuintafel met 8 stoelen te bestellen. Deze zijn prima op de afgesproken datum afgeleverd . Zeer tevreden!

Verkoper was niet opdringerig en nam de tijd. De rest van de service (verse koffie bv) ookk goed geregeld. Helaas had ik een kleinn foutje op de factuur maar dat was na een telefoontje direct opgelost.

Goed en professioneel

We zijn in de winkel zeer goed geholpen en ondersteund. De verschillende medewerkers hebben ons op meerdere vlakken goed advies gegeven en ons geholpen in het maken van de juiste keus en aankoop.

Super tevrede

Wij hebben verleden jaar een tuin set gekocht, kregen een goede uitleg van een zeer goede en vriendelijke verkoper dit jaar een mooie gas lamp gekocht en wilde hem meteen gebruiken, kreeg ik gratis een gas busje, waar vind je dat nog dus klant vriendelijkheid hebben ze zeer hoog in het vaandel en de verkoopster en verkopers hebb goede kennis van zaken.

Perfect advies en levering.

Zeer prettige ontvangst en advies in Almelo. Goede comunnicatie over de levering en geleverd volgens afspraak.

Prima service, mooie tuinset!

Mooie dag gehad in Amersfoort, goed ontvangen daar en een halve dag rondgekeken. Goede service, prima koffie en mooie tuinsets!

Comentarios sobre el Kiyoh