Ook after sales heel goed geregeld

Nadat een onderdeel van onze Bellagio tuinstoelen na 3 jaar stuk was gegaan, werd dit kostenloos vervangen. erg goede service!

Een adviesje om zo'n zware tafel niet door een persoon te laten bezorgen, hier moeten minimaal 2 personen voor zijn. Had ik niet meegeholpen dan was de bezorger hier erg lang mee bezig geweest.

snelle en nette mailing en een geweldige showroom

goed contact met de klantenservice en uiteindelijk een resultaat waar we allebei tevreden mee zijn. We krijgen weer een mooie tuintafel en hopen er jaren plezier van te hebben.

Uitstekende informatie

Goede informatie na aankoop produkt, daarna goede infirmatie over levering

klantvriendelijk zeer service gericht

prima ervaring

Erg klantvriendelijk en servicegericht

Wij hebben het personeel als zeer klantvriendelijk en servicegericht ervaren

Bestelling vlot en goed verlopen!

supergoed

Fantastisch ligervaring

Na lange zoektocht naar ligstoel eindelijk gevonden. Nu proefliggen binnen maar laat het mooie weer maar komen!!

Erg klantvriendelijk bedrijf

Op een rustige maandagochtend bij Kees Smit in Almelo geweest, wat erg goed is bevallen. Heel veel producten om te bekijken en een speelhoekje voor kinderen. Vriendelijk en behulpzaam personeel, duidelijk aanwezig, maar niet opdringerig. Een dag later wilde ik toch nog graag een tas voor mijn tuinkussens en die is nagezonden zonder verzendkosten. Echt een aanrader!

Goed informatief

De voorlichting was goed en plezierig

Prima ontvangst

Leuke verkoopster goed ontvangen met koffie en krentenbrood . Als laatste bij de aankoop van ons tuinmeubel hoeven wij geen vervoerskosten betalen.Prima Kees smit

Fantastisch!

Prachtige winkel, vriendelijk personeel. Servicegericht. Hebben ons prima geholpen, klant staat voorop!

Goede voorlichting en service!!

Goede informatie en service

We hebben een goede informatie gekregen over de verschillende kussens en zo een gedegen keuze kunnen maken. Snelle levering.

Super service

Goeie ervaring met goeie service

Klantgericht, gastvrij

Overzichtelijke showroom, attente klantgerichtheid, heerlijke krentenwegge 👌🏻 Ruime keus en snelle levering.

Snel en goed geleverd. Goed product

Snel en goed geleverd. Goed product

Omdat ik twijfelde over het product, o.a. afmeting, materiaal e.d. heb ik contact gehad via de chat. Hier werd ik goed geholpen en werd de tijd genomen. Ik ben heel tevreden met de kwalitieit van het product. De afhandeling is ook prima verzorgd.

Goed geholpen, relaxte sfeer in de winkel.

6 diningstoelen gekocht bij Kees Smit.

Goed, snel, precies volgens afspraak

Vlotte service, alles klopt. Mijn zoontje vond het erg leuk om volgens het instructiefilmpje de bank in elkaar te zetten. Kwaliteit is goed, afwerking is erg mooi.

Super snel en netjes verpakt

Het is goed om bij Kees Smit te kopen goede afhandeling en snelle levering

Service en Aandacht zonder opdringerigheid.

Plezierig ontvangen, vragen goed beantwoord en bijzonder aardige medewerkers. Duidelijkheid en kennis van zaken.

Klasse! in een woord top , een dikke 10!

Prima geholpen, goed advies, verzending zeer snel.Het genieten kan beginnen!

Comentarios sobre el Kiyoh