Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Alles snel en op tijd bezorgt. Verder goed advies gekregen. Na aankoop nog koffie met koek gekregen. Tip! Ik zou de koffie voor of tijdens de aankoop serveren en niet er na. Maar dit is dan ook de enige opmerking verder helemaal top!!

Hartelijk ontvangst in de showroom, zeer deskundige uitleg zonder opdringerig te zijn.

Goede service en persoonlijke aandacht.

Het bestelde is nog niet geleverd maar uit ervaring van eerdere bestelling verwachten we geen problemen en zullen we waarschijnlijk voor langere tijd erg blij zijn met de tuinmeubelen.

Hartelijk welkom

We werden hartelijk welkom geheten in een prachtige showroom. Ervaren verkopers/adviseurs. Nuttige tips, niets was te veel. Heerlijke kop koffie met rozijnenbrood en een drankje voor onderweg, SUPER!!

Perfect om te bestellen en te ontvangen

De bestelling is keurig bezorgd

Blij en tevreden met onze nieuwe witte aluminium tuintafel.

Goed advies in de winkel in Almelo gekregen. Na een paar dagen werd onze tafel bezorgd. Het blad moest alleen nog bevestigd worden aan het onderstel. In de winkel werd aangegeven dat wij dit zelf moesten doen. De attente bezorgers deden dit zonder dat wij er zelf naar hebben gevraagd. Zeer goede service en mooi product. Blij mee!! 😀 Kom maar op met de zomer. ☀️

Goede kwaliteit en snelle levering

We waren op zoek naar teakhouten tuinbank. Via jullie site was de juiste keuze goed te vinden. Na plaatsen order bank snel afgeverd. De levering werd voorafgegaan door mail met instructie video. Dat was prima. Bank was na leving daardoor zo in elkaar gezet. Dank hiervoor.

Alles volgens afspraak goed geregeld

Geen minpunten.

mooie zaak veel keus

mooie grote zaak veel keus

Gewoon prima zoals te verwachten valt en het eigenlijk normaal zou moeten zijn.

Zie boven. Informatie en beschikbaarheid van personeel gewoon goed.

container opbergbak

Mooi solide container opbergbak, dankzij de demo filmpje was die snel in elkaar gezet.

Grote sortering

Goede informatie en klantvriendelijk

goed, prettig advies en mooie spullen

mooie winkel (ook leuk dat er altijd wat lekkers klaar staat) met veel mooie producten, echt voor ieder wat wilt. Zeer vriendelijke en kundige verkopers.

heel mooie winkel met zeer ruime keus

Voor het eerst langs geweest. Ontvangst buitengewoon. Koffie met wat lekkers enz. Personeel heel behulpzaam en vriendelijk.

groots maar toch sfeervol

Gastvrij ontvangen met koffie en krentewegge en waar nodig met raad en daad bij gestaan met een klantvriendelijke aanbeveling super ga zo door

prima deal

mooie winkel en groot dus keus genoeg

Helemaal goed

Product Ziet er goed uit en nette en snelle levering

Prima bedrijf

Vriendelijk en kundig personeel, ruim assortiment op een goede ocatie en prima service.

Gunstige prijs en snel geleverd.

Zeer tevreden. Een installatie handleiding dmv een you tube filmpje was ook handig en bespaarde mij zeker tijd!

Prima advies

Wij hebben vrijdag 14 februari 2020 een dinning set gekocht, wij zijn prima geadviseerd m.b.t. de aanschaf. Er werd goed geluisterd naar wat wij graag wilden en op basis daarvan kwamen ze met een passend advies.

Prettige, klantvriendelijke winkel

In één woord: top

De vriendelijkheid straalt je tegemoet!

Goed geholpen en tevreden met onze loungeset. Staat geweldig onder onze overkapping 😍 Laat de zomer maar komen 🌴

Professionele zaak met een persoonlijk accent.

Grote keuze in de showroom en uitstekend geholpen. Aflevering door de transporteur keurig op tijd.

Bij problemen goede oplossing.

Comentarios sobre el Kiyoh