Wat een ontvangst en hulpvaardige mensen.Duidelijke communicatie en snelle levering
Mijn Lafuma relaxstoel ( die ik vorig jaar had gekocht) was plotseling stuk gegaan. De bevestiging van de zitting was op diverse punten gebroken. Voor de verkoper was het snel duidelijk. Vervangen. Maar dit type werd niet meer door Smit verkocht. Dus een andere Lafamu relaxstoel. Minder luxe en veel harder. Te hard voor mij als oude man. Kussen erbij gezocht dan maar. Past niet helemaal, maar ik was OK. Nu nog het prijsverschil tussen mijn “oude” stoel en deze nieuwe. Na enig overleg werd besloten dat € 90 op mijn bankrekening zou worden bijgeschreven. Dat is inmiddels gebeurd. Dus al met al ben heel content met de afhandeling. Die gebeurde zeer vriendelijk en relaxt.
Revisión original
Foutje van post nl maar goed afgehandeld door Marvin.
Grote keuze goed advies
De set is mooi en zit comfortabel.
Ruime keus en deskundig advies.
Het tafeltje was precies wat ik zocht en zoals het op de website eruit zag. Levertijd was maximaal 3 dagen, en het pakket was er de eerste dag al. Wij zijn 100% tevreden.
Goede service. goed op de hoogte gehouden. Kunnen in deze tijd veel bedrijven een voorbeeld aannemen.
Door het personeel in Amersfoort netjes geholpen en de juiste adviezen gekregen. Mooie tuinset van degelijke kwaliteit gevonden die de week erop ook keurig is geleverd door de vakkundige vervoerders van Brinks Transport.
Samen met onze baby een bezoek gebracht aan Kees Smit Tuinmeubelen om naar een geschikte tuinset te zoeken. Onze ervaring was zeer positief: - Aangenaam verrast door een overdekte parkeerplaats die gebouwd is onder de winkel. - Zeer nette en erg moderne winkel die ruim opgezet is. Hierbij een toffe loungehoek met goede koffie. Ook is er een nette en ruime baby verschoonhoek aanwezig. - Vriendelijk personeel die niet opdringerig is met goede adviezen. - Vergeleken met veel concurrentie zeer snelle levering van enkele dagen, vaak is dit bij concurrentie weken tot maanden. - Geen aanbetaling maar volledig betalen bij aflevering.
Werden geholpen door medewerkers die goede produktkennis hadden en klantvriendelijk over kwamen.
Teak tuinbank en stoel gekocht van prachtige kwaliteit. Mooie uitstraling en super glad. Snelle levering, de chauffeur belde een half uurtje van te voren. In één woord geweldig.
Afspraken worden nagekomen.
Prima ontvangst en begeleiding bij aanschaf tuinmeubelen. 2 opmerkingen : er was niet verteld dat we de meubels zelf moesten monteren want dat is voor 83-jarige hele opgave maar goed gelukt !!! waarom in totaal 9 mailtjes en 1 telefoontje voordat de meubels in huis stonden. Erg overdreven en mi overbodig.
De bestelde stoeltjes werden vlot geleverd en voor een goede prijs. Ook een telefoontje naar de klantenservice werd plezierig afgehandeld.
Vriendelijk perdonrel en duidelijk advies zonder opdringerig te zijn.
Product werd beschadigd geleverd in verpakking Zonder problemen werd binnen 3 dagen een nieuwe geleverd en de beschadigde opgehaald, TOP!
kijk altijd tuin programas.en zocht al een tijdje naar niewe kussens.ben geslaagt bij kees smit.ben zeer tevreden en snelle levering. ik heb mijn adres gevonden.
Op 8 februari 2020 twee tuinstoelen gekocht bij Kees Smit in Almelo. Ontvangst, service in winkel en depot waren uitstekend. We komen graag nog ns terug!
Zeer goede kwaliteit Prima levering. Goed verpakt.
Mijn ervaring is, dat er meegedacht werd en ik dit als zeer pretgig heb ervaren.
Een hele goede service en zeer vriendelijk personeel, de koffie staat altijd klaar en de keuze is enorm.
Ruime keuze aan tuinmeubelen. Voor elk wat wils. Pand in Amersfoort is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid onder het pand. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen; geen opdringerige verkopers (wat fijn is), waardoor je rustig rond kan kijken. Tot slot, lekkere (gratis) koffie met brood geserveerd aan de bar!
Mooie zaak prima ontvangen en geholpen met een kop koffie
Voor de eerste keer naar Amersfoort, veel over gehoord en gezien op tv.....nu dus voor de eerste keer er naar toe wel stukje rijden uit Barendrecht maar het is de moeite waard.....mooie grote showroom genoeg keuze is alle soorten en maten...keurige service en lekkere koffie uiteraard ook nog een loungeset gekocht. Alles keurig en snel bezorgd volgens afspraak.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate