Goed geadviseerd door ervaren personeel

Ondanks dat we weinig ruimte hebben om een loungeset te plaatsen, wist de medewerkster op een creatieve manier ons toch aan een mooie tuinset te helpen. Alle vragen werden met veel geduld, vriendelijkheid en kennis beantwoord, een zeer prettige ervaring. De winkel is ruim opgezet waardoor je er prettig kan rondlopen en kijken. Ik zou Kees Smit zeker aanraden voor een prettige winkelervaring.

KeesSmit tuinmeubelen heeft een enorm assortiment en deskundig personeel.

Ik stond versteld van het enorme assortiment maar met deskundige hulp van de verkoopster ben ik zeer snel tot een keuze kunnen komen en heb ik een prachtig tuinameublement gekocht.

Tevreden

Wij waren een beetje verrast dat we onze tuinset zelf in elkaar moesten zetten (achteraf gezien staat dit op de website vermeld), maar het was wel te doen. Vervolgens ontzettend blij met het resultaat en de kwaliteit van de meubelen! Het staat prachtig in onze nieuwe tuin.

Fijne begeleiding, duidelijk en snelle levering

In de winkel lopen genoeg mensen om je te helpen, die ook nog eens eerlijk en duidelijk naar je zijn. Ze geven je goede tips en denken met je mee. Geen gesteggel over onderhandelingen, what you see is what you get. De tuinset werd ook nog eens binnen een week geleverd en in elkaar gezet. Laat het mooie weer maar komen, dankzij Kees Smit zitten wij er lekker bij!

Goede verkoop begeleiding, prima prijs, goede aflevering en aftersales

Goede verkoop begeleiding, prima prijs, goede aflevering. En de (gratis) koffie en krentenbrood in de showroom was heerlijk.

Top kussens

Zitten heerlijk. Bedankt Kees!

Prettig telefonisch kontakt en netjes thuis bezorgd

👍

Prima , alleen jammer dat ik niet gebeld ben dat de bestelling eraan kwam dit in tegenstelling met watert in de mail stond. Daarnaast wel een punt van critiek paar jaar geleden heel slecht geholpen met een klacht, waardoor ik nu pas weer eens wat besteld heb. Naar ben de boosheid nog niet helemaal kwijt.

Goed geholpen zonder enige verkoop druk van sales

Keuze was ruimer dan gedacht je kan grotendeels zelf je set samenstellen

Snelle levering, keurig verpakt en schappelijke prijs. Van mij mag de zomer beginnen!

Wij werden vriendelijk en snel geholpen. Kregen naderhand nog koffie aangeboden. En het ruime assortiment is voor consument altijd fijn. Er werd ook gesproken met kennis door de verkoopster. Kortom een blije klant die geslaagd is met een nieuw tuinmeubelset.

Niets op aan te merken!

Snel en klantvriendelijk geholpen bij mijn telefonische bestelling. Daarna ontving ik een duidelijk beschrijving over de gang van zaken omtrent de levering. Ik kon zelf een datum kiezen voor bezorging. Zojuist werd alles precies op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorger. En het was ook nog eens het juiste én zonder mankementen. Daar kunnen heel wat bedrijven nog wat van leren!!

goede bezorging en mooi product

Al de vierde keer dat wij hier iets kopen. Prima contact en goede service. Echt aan te bevelen!

Relaxed

Ruimschoots aandacht gekregen door diverse medewerkers zowel boven, beneden en aan de kassa. Niets was te gek in het passen, meten en overleggen. Goed geslaagd, nu in afwachting van de zomer, dat is dan de kers op de taart. Groet, fam Overmars, Haaksbergen

Goed product en doordacht om het in elkaar te zetten

Prima, uitstekend

Grote showroom gratis parkeren

Mooie showroom en zeer veel keus. Personeel is top goede voorlichting en snel geholpen. Mooie stoelen gekocht en vooruit betalen is niet nodig. Snelle levering.

Ruime keuze en mooie showroom

Na heerlijk rustig rondneuzen en uitproberen van diverse banken en stoelen zijn we vakkundig en klantvriendelijk geadviseerd door een prettige verkoopadviseur. En dag later konden de meubels al worden bezorgd. Nu de zon nog! Nog geen ervaring met het product en daarom de beoordeling op niet van toepassing gezet. Maar we hebben alle vertrouwen in dit product.

Goede kwaliteit, prijs en keuze.

In de winkel erg prettig en ontspannen geholpen. Niet opdringerig. Genoeg keuze in een mooie grote winkel. Bezorging volgens afspraak. Kortom niet overal langs gaan maar gewoon direct naar Kees Smit.

Prettige ervaring

Formidabele winkel je gaat hier niet met lege handen weg .

In de winkel in Almelo zeer gastvrij ontvangen met heerlijke cappuccino en krentenboterham,dat ging er wel in na een rit van 75 minuten. Onder de koffie viel ons oog op de leuke zwartwitte dinner stoeltjes. En een vriendelijke verkoper vertelde ons dat ze diverse modellen hadden in zwart wit.Boven liet hij ons de diverse soorten zien en had een stoel van beneden meegenomen zodat we goed de verschillen zagen.We zijn voor de hartman delphine dining tuinstoel gegaan ,deze zit heerlijk en ziet er prachtig uit.Ook een lounge balkonset van intenso gabri trok onze aandacht en besloten deze ook te nemen.Kun je heerlijk in uitbuiken na je maaltijd. Onze dochter die er ook bij was besloot ook nog een mooi lounge set aan te schaffen.want ja de keuze is reuze voor een mooie prijs.

een buitengewoon goed bedrijf

Prima advies in de winkel, ruime keuze, goede kwaliteit, snelle levering.

Klantvriendelijk

In de showroom in Almelo zijn we uitstekend geholpen in de keuze voor een tuintafel. Er werd alle tijd genomen voor ons. Voor we weg gingen kregen we lekker koffie en krentenwegge. De (loodzware) tafel is binnen enkele dagen bezorgd en keurig geplaatst op de plaats waar wij hem wilden hebben.

Snel geleverd veel informatie klantvriendelijk duidelijk en top kwaliteit spullen echt een aanrader

Wij zijn zeer vriendelijk geholpen. Dit gaf ook de doorslag voor de aankoop

Doordat we zo prettig geholpen werden, zijn we tot aankoop overgegaan. De verkoper gaf een goed beeld van de verschillende artikelen en was totaal niet opdringerig.

Prima!!

In het weekend besteld en dinsdag werd het netjes bezorgd ..zeer tevreden ...als we nog wat nodig zijn bestellen we zeker weer bij dit bedrijf

Comentarios sobre el Kiyoh