Kwaliteit, prima service

Kwaliteit. Goede service

Prima geholpem

Super handig via site besteld en bezorgd

2 Stoeltjes en tafel via site in Sale besteld, kwaliteit heel blij mee. Super fijn bezorgd ook!

Goed advies en uitleg

Goed advies meedenken met indeling terras

in een zin fantastisch

Aardige verkoper net deskundig advies.

Een fijn bedrijf met uitstekende service

Super vriendelijk en behulpzaam persoon

Aanbevelingswaardig. Goede kennis van zaken en leveren goede kwaliteits producten.

klanyvriendelijk en ehulpzaam

op zoek naar een extra hocker/zitmeuel voor onze tuinset. maar die was al 3 jaar oud. mail gestuurd met gegevens en binnen een dag antwoord. met link naar de site. en jawel .....daar stond ie. en nog in de aanbieding ook! besteld en binnen 2 dagen geleverd!!!! top! kees Smit bedankt. gr ron van der laan almere

Tevreden

Ruim assortiment, goed ontvangen door personeel en meedenkend

Prima en Snel

Na lang zoeken bij Kees Smit de juiste kussens gevonden voor mijn zelf gebouwde bank. Prima kwaliteit en prijs verhouding en natuurlijk snel geleverd.

Super snelle en correcte levering.

Al vaker wat besteld en altijd keurig geleverd.

In alles hebben zij klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Personeel heeft alle tijd voor advies. Er is geruime keuze in tuinmeubelen. De kwaliteit van de meubelen is erg goed. Ook is er voor elke smaak iets te vinden.

Professioneel

Via chat informatie verkregen, snel en deskundig. Tuinset snel en correct bezorgd. Bleek achteraf dat er geen poten bij waren, maar die werden de volgende dag per post geleverd. Top

Mooi

Prettige zaak om te winkelen, ontzettend veel keus en aardig personeel. Aangezien wij eind deze maand onze meubels pas thuis bezorgd krijgen kan ik daar nu nog niets over zeggen, maar we verwachten dat dat allemaal prima in orde is.

Prima service , juiste voorlichting. Ook het gebruik van de aanhanger was zeer goed geregeld. Alles stond klaar en ook bij terugkomst was er hulp : kortom , Kees Smit maakt zijn naam waar. De tuimeubels kan ik nog niet beoordelen op hun kwaliteit aangezien het seizoen nog niet begonnen is.

top

keurig geholpen zoals altijd

Klantvriendelijk, niet opdringerig en goed advies.

Zoeken zaken uit als erom gevraagd wordt. Pushen niet om te verkopen, maar geven goed advies. Zijn bereid om tuinsetopstellingen aan te passen om een goed beeld te krijgen.

Kan niet beter top verkoper

Prima geholpen met een rustig en zeer betrouwbaar overkomende verkoper

Super fijn geholpen in de winkel en heel blij met de nieuwe tuinset!

Super geholpen, nemen de tijd voor je, mooie producten voor prima prijzen. lekker kopje koffie kunnen drinken.

Goed advies

Kees Smit geeft goed advies en prijs kwaliteit verhouding is goed.

Super groot assortiment en super service!

Onthaal met een kopje koffie en een heerlijk plakje krentenwegge. Daarna rustig rond kijken (het is daar zo groot en er staat zo veel, je bent wel even bezig), zonder dat verkopers je hinderlijk achterna lopen. Met behulp van een zeer vriendelijke en kundige verkoper de juiste keuze kunnen maken. 4 dagen later werd alles netjes thuis afgeleverd. Super ervaring, echt een aanrader!!!

Alles top! Website, Levering en Product!

Dagen gezocht naar een ligbed voor in de tuin, tot we op de site van Kees Smit kwamen. Veel keus, overzichtelijk en onze keus gemaakt. Levering was perfect, snel uitgepakt en een prachtig ligbed van Bellagio Vezzano. Lekker breed, op wieltjes en mooie kussens. Vanwege deze ervaring gaan we ook de bijpassende bank kopen.

Toppie

Super snelle service, en een mooi product!

Snelle service, goede kwaliteit

Duidelijke website, bij vragen kreeg ik over de chat meteen antwoord en de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Heel tevreden dus! Goede service en goede kwaliteit producten

Comentarios sobre el Kiyoh