Vriendelijk en flexibel.

Heldere website met kwalitatief goede producten. Het product was zorgvuldig verpakt. Ook de bezorgdienst was welwillend en meedenkend. Kortom, een aangename ervaring. En qua prijs ook nog eens aan de goede kant van de streep.

Goed advies voor de aankoop van mooie meubelen.

Goed advies voor de aankoop van mooie meubelen.

Super vriendelijk personeel

Zeer ruime keus en geen opdringerig personeel. Je krijgt de ruimte om eerst zelf rond te kijken en wanneer je iemand nodig hebt dan zijn de verkopers niet ver weg.

Service staat op 1

Zowel in de winkel (Amersfoort) prima geholpen. Afterservice was ook prima, binnen twee dagen nalevering.

Goed advies en warme ontvangst!

Bestelling keurig afgeleverd!

Na mijn bestelling verliep alles vlot en tot volle tevredenheid!

Goede webshop en snelle levering

goede kwaliteit tegen een fatsoenlijke prijs met vlotte levering

Ik heb meerdere teak houten tafels van Kees Smit. Ze zien er top uit, zijn robuust, en eenvoudig in onderhoud. Ook binnenshuis misstaan ze totaal niet. De service is super evenals de levering, keurig op tijd en kort vooraf een belletje. De prijs voor deze kwaliteit is echt heel goed. Kortom ik ben er blij mee.

Prima! Snelle levering

Prima! Snelle levering

Goede kwaliteit snelle levering veel keus

Heel fijn geholpen onder het genot van een bakje koffie!

We zijn op een fijne manier geholpen. Ook toen bleek dat er iets miste bij onze bestelling, is dit gelijk opgelost en kregen we datgene binnen een paar dagen thuis gestuurd.

Zeer goede ontvangst in Almelo

prettige ontvangst, en we werden goed geholpen.

Prima assortiment, snelle levering, goed advies

Wij werden prima geholpen, eerst via de chatfunctie van de website, en later in de winkel. Uiteindelijk via de website besteld. levering was vlot, en zonder problemen.

Uitmuntende service, snel en accuraat

Telefonisch besteld en ze dacht goed mee. Schonk veel vertrouwen in mij als klant.

Goed geslaagd voor de kleine tuin

Ons bezoek aan Kees Smit tuinmeubelen succesvol afgerond. Wij hebben niet zo'n grote tuin en wilde ook een tafel die makkelijk verplaatsbaar en op te ruimen was. We kregen advies maar ook voldoende ruimte om rustig e.e.a. te bekijken en onderling te bepraten onder genot van een kopje thee. Daarna kon je een verkoper aanspreken om nog wat extra advies of het afronden van de definitieve aanschaf. Geen opdringerige verkopers, als erg prettig ervaren.

We zijn uitstekend geholpen en uiteindelijk geslaagd!

Tot op heden zijn wij zeer tevreden. We werden prima geholpen. De verkoper nam ruim de tijd. Gaf eerlijk advies en gaf ons de tijd om te denken. Kortom keurig geregeld!

Overtreft mijn verwachtingen

Mooie loungeset gekocht. Na levering ruim 2 maanden gewacht met uitpakken. Bij uitpakken bleken er enkele problemen te zijn. Deze gemeld, contact verliep snel en vriendelijk, en binnen no time werd alles opgelost . Dikke pluim!

Vriendelijk en deskundig geholpen

Op en top klantvriendelijk

Vanaf het eerste moment een warm welkom. Mooie winkel, gevarieerd assortiment, super vriendelijk personeel, niet opdringerig, kennis van zaken, lekkere cappuccino en krentenwegge. Kortom een aanrader voor iedereen.

Goed en vriendelijk ontvangen

We komen zeker weer! Goed advies gehad bij de aankoop van tuinmeubel.

Goed advies bij ruime keuze met snelle levering

Gratis laden met onze elektrische auto, ruime keuze, vlot en goed advies met koffie gevolgd door snelle levering!

Kwaliteit

Zomerstoelen al x besteld! Topkwaliteit en afleverservice

Silvia heeft ons geweldig geholpen en goed geïnformeerd.

was eerst in de showroom gaan kijken en ben later na telefonische afspraak weer terug geweest om de eerder niet aanwezige ligbed te kunnen bekijken.'Het was net zo mooi als op de foto. Daarom hebben we er gelijk 10 besteld.

Prima advies en snelle levering

Kees Smit heeft heel goed advies gegeven over een loungeset en 4 eetstoelen. We mochten een hocker zonder betaling meenemen om de kleur thuis te kunnen beoordelen. Super! Bij het rondkijken in de showroom is ons alle tijd gegund om rustig onze keuze te maken. Onder het genot van een kopje koffie en een krentewegge hebben we alles besteld.

uitstekende verkoper, aardige man

Goed geholpen door verkoper in alle rust locatie uitstekend. Heel veel keuze. koffie en twentse mik is heerlijk product zaterdag gekocht nu 21 jan. nog niet ontvangen??

Comentarios sobre el Kiyoh