wat een fantastische mooie zaak waar wij geweldig geholpen zijn
maandagochtend , de eerste klanten.... er werd ons eerst een bakkie koffie aangeboden en daarna werden wij fantastisch geholpen door 1 van de verkopers. omdat wij al dachten te weten wat wij wilde heeft hij ons eerst daarheen gebracht, maar al pratend kwamen wij er achter dat dat toch niet de juiste set voor ons zou zijn.
Arno heeft ons meerdere andere dingen laten zien en laten voelen.
daarna heeft hij ons alleen gelaten om het allemaal eens te laten bezinken en de rest van de geweldige winkel te zien om gewoon eens andere ideeen op te doen. nou dat was mij wat want toen kwamen we op de 3de etage nog een mooiere set tegen ( voor ons) dan eerst. ohh jee wat een keuze, maar wederom super goed geholpen door Arno. hij heeft met ons meegedacht maar ook onze eigen keuze laten maken. en er zijn heel wat tafels en stoelenheen en weer gesleept om voor ons alles in 1 plaatje te krijgen... ONZE DANK DAARVOOR... "onze"' set wordt morgen bezorgd... Jammer van het weer, maar zodra het zonnetje gaat schijnen zitten wij goed.. Wat een aanrader die zaak, zeker voor mensen die keuze willen hebben en goede verkopers willen treffen die hun vak verstaan.