Warme douche

Veel pech gehad met ons tuinstel. Door de goede service nu zeer tevreden met de aangeboden vervanging

zeer klantvriendelijk en groot assortiment

kussen voor ons tuinset gekocht, zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Veel keus tegen een aantrekkelijke prijs.

Scherpe prijs en goed geholpen. Levering is ook perfect geregeld

Heel fijn geholpen!

Prachtige winkel, zeer fijn geholpen/geadviseerd!

Prima levering , top kwaliteit

Prima service , top kwaliteit

Goede prijs en dito product

Wij waren op zoek naar een tafelbrander. Via zoekmachine uitgekomen bij Kees Smit. Vriendelijke site, goede sortering en prima prijsstelling. De chauffeur (eigen transport vermoed ik) was keurig op tijd en bijzonder vriendelijk. Kortom... een voorbeeld voor de concurentie!

Goede kwaliteit stoelen! Ik kan niet wachten tot de zomer weer begint.

Ik vind de stoelen erg mooi en de bezorging ervan is erg soepel gegaan. Bij het uitpakken werd al snel duidelijk, dat er zorg is besteed aan het goed inpakken van de stoelen en het krukje. Ze zijn dan ook onbeschadigd aangekomen. Ik was wel blij dat de stoelen in de aanbieding waren, van €500 naar €200 euro, anders had ik ze veel te duur gevonden (dit was eigenlijk al boven mijn budget).

Uitstekende service en snelle, gratis bezorging

Uitstekende zaak met zeer ruime keuze

De ervaring bij Kees Smit is voortreffelijk

Je kan rustig de hele collectie bekijken en je keuze maken. Daarna onder het genot van een kop koffie de bestelling doen.

Leuke bankjes als ze in elkaar zitten

Bankjes gekocht, precies wat ik zocht. (prijstechnisch) Alleen de instructietekening is rampzalig onduidelijk te noemen. alle onderdelen staan in een "exploded view" weergegeven waarbij de volgorde van montage erg belangrijk maar verre van duidelijk is . Daar kan Kees Smit niets aan doen overigens. Of toch wel? Ton Zoet

Top kwaliteit!

Het is zeer goede kwaliteit en een snelle levering!

uitstekend

tuinstoel nog te weinig gebruikt ivm. de huidige weersomstandigheden.

boven verwachting!

tuintafel helemaal volgens verwachting. goed verpakt en de bezorging was toppie!, vriendelijke chauffeur, zeer behulpzaam en kon van te voren aan geven welke tijd en dag. buitengewoon geregeld!

Top klantenservice

Zeer goede klantenservice. Klant- en oplossingsgericht.

Solide kussenbox!

Op tijd bezorgd, goed in elkaar te zetten - kost wel veel tijd. Kleine gaatjes aan de onderkant ... zorgt dat niet voor schimmel? Voor de zekerheid dichtgestopt.

Heb nog nooit zo'n webwinkel meegemaakt welke zo klantvriendelijk, positief en correct is. Top, Kan niet beter.

Snel besteld, sneller geleverd dan aangegeven en nog een persoonlijk kaartje als extraatje!

Warm ontvangst, uitstekendgeholpen

Uitstekend product, goede degelijke kwaliteit Zeer snelle levertijd

Topzaak

Al meerdere malen aankoop gedaan bij deze mooie en klantvriendelijke zaak. Ruime keuze, goede assistentie, mensen die kennis van zaken hebben. Overheerlijke traktaties zoals koffie, thee, frisdrank, koek, snoep, krentenbrood, te gek voor woorden.

Goede kwaliteit en nagekomen afspraken - TOP!

Voor het eerst een tuintafel bij Kees Smit besteld. 1. De communicatie tijdens het verzendproces was uitstekend. 2. Ongevraagd kreeg ik een email met een link naar de video met montage van de tafel. 3. Ook met de transporteur een goede communicatie en een werkbaar tijdsblok voor de (gratis) aflevering (2 uur - en hij was keurig op tijd!) 4. Na montage - zeer eenvoudig - heb ik een stevige tafel die niet per ongeluk door de honden kan worden omgegooid. Mooi houten blad en stevig onderstel. Kortom: kwaliteit! TOP zaak! 100% aanbevolen!

10+

Klant vriendelijk mooie prijs en PRACHTIG product tuinkist

Mooie kwaliteit, past heel goed bij onze meubels!

Eerste keer een bestelling gedaan, maar de service en de levering komen overeen.

Mensen die weten waar ze over praten

Goede service, snelle afhandeling, afspraken duidelijk en prima nagekomen

Deze keer super geholpen door Adem in Almelo nadat we eigenlijk verloren liepen op de eerste verdieping en bij het na beneden komen werden we opgevangen door Adem en door hem alsnog super geholpen. Pluim voor Adem.

Kees Smit heeft eer prachtige overzichtelijke winkel met veel keuze aan tuinmeubelen

Ik ben netjes geholpen door een medewerken hij gaf goede info en helpt om een goede keuze te maken heel fijn.

Comentarios sobre el Kiyoh