Levering niet volgens website

Mooi product levering zeer traag 10dg. Bedankt voor het vogelhuisje, hebben we de volgende dag al ontvangen.

top

top service afspraak is afspraak en levering super snel

Liep gesmeerd

Vandaag besteld morgen in huis....geweldig Allemaal via de chat met Robert

Goede service!

Je wordt goed geholpen in de winkel en de bezorgservice is goed

daar kunnen andere bedrijven nog een puntje aan zuigen!

Wij troffen een bijzonder assortiment, deskundig en behulpzaam personeel en een lekkere espresso met krentenbrood.

Geslaagd met een behulpzaam personeel

Direct en behulpzaam geholpen. Niet opdringerig met vak kennis. Ik heb het product nog niet in huis. Kan het nog niet uittesten.

Prima ondersteuning bij de verkoop en eveneens bij de afhandeling

Diverse tuinmeubelen bij Kees Smit gekocht. Nog nooit een probleem gehad dat niet goed is opgelost. Zowel de prijzen als de service zijn uitstekend.

Snel en correct.

Ze waren zelfs zo vriendelijk om de grote kartonnen dozen weer mee te nemen. Bedankt.

Mooie producten en prima service

Dit bedrijf doet wat het zegt !

Mooie bankjes

Twee Intenso Leone lounge tuinbankjes besteld bij Kees Smit Mooie bankjes voor een goede prijs. Prettige, overzichtelijke website met heel veel keus. Uitstekende bezorging

gastvrij en goede service en tips

gastvrij en goede service en tips

What you want is what you get

Alles goed geregeld, van bestelling tot bezorging

Accuraat en snel

goede service ,klantvriendelijk en deskundig

ruime keus, goede prijs kwaliteit verhouding

Meedenken en oplossing snel geregeld.

Prima. Ga zo door

Vriendelijk personeel en snelle service

Ze zijn in de winkel heel klantvriendelijk en ook zijn de tuinmeubels snel geleverd. Ook wordt er duidelijk gecommuniceerd wanneer geleverd wordt en zijn ze op tijd. We zijn heel blij met de mooie tuinset.

Zeer tevreden.

Vriendelijk personeel. Groot assortiment. Ruime keus. Zou er zo weer heen gaan.

Goed geregeld

Ook een videoahandleiding. Top

Mooi product snel geleverd

Ik zocht een mooie houten tuinbank en bij Kees Smit kon ik goed slagen omdat er veel keuze is, voor elk wat wils. Zowel in verschillende maten als stijlen. Eenmaal besteld werd de bank snel geleverd, een mooie bank die klopt met de productinformatie op de site, blij mee. Het hele bestelproces werd ik goed op de hoogte gehouden van de status, ook belangrijk. Bovendien vind ik de kwaliteit-prijs verhouding goed, daarom koop ik wel vaker bij Kees Smit.

Prima geleverd

We werden continu op de hoogte gesteld wanneer het pakket geleverd zou worden, de bezorgers waren er nog voortijds én hebben ook het pakket helemaal achterin de tuin gelegd op ons verzoek.

Alles klopte 👍😎

Zoals al vermeld, van de koop t/m aflevering keurig geregeld, chapea 🎩

Geweldig goed en snel

Ze denken met je mee

Ik had foto's genomen van een bepaalde situaties en zij gaven me een andere blik erop... ga er volgend jaar zeker weer heen

Informatie prima; afspraken nagekomen en opbergtassen goed

Gebeld voor informatie over een tas waarin kussens opgeborgen kunnen worden. Medewerker vraagt mij de gegevens over de kussens en beloofd terug te bellen. binnen 1 uur reactie. 's Middag de opbergtassen opgehaald, die keurig bij de kassa waren neergelegd.

Vriendelijk ontvangst, geduldige verkoper. Groot assortiment en tevreden aankoop gedaan. Wat wil n mens nog meer! Koffie met krentenwegge, heerlijk. Jammer dat n stuk kies afbrak, maar dat kan bij de beste gebeuren. Is niet anders.

Comentarios sobre el Kiyoh