Perfect!

Goede service.

Fijne zaak, met vakkundige medewerkers.

Zo maar binnengelopen, en daarna vakkundig geholpen, zonder opdringerig te zijn.

Uitstekende en deskundige hulp in de winkel, op tijd en kosteloos geleverd

goede kwaliteit en super snelbezorgd

goede verkoper met veel aandacht voor de klant. Ietjes minder was de bezorging. De chauffeur was ziek en werd na 2 uur vervangen waardoor het levertijdstip werd vertraagd. Een berichtje

Niet in een keer juist maar wel goede service

De tafel en bank die hebben besteld werd met een beschadiging geleverd. Via de mail gemeld en vervolgens keurige opvolging en service!

Uitstekende service.

Goede voorlichting, uitstekende service, mooie showroom.

Top geholpen, top geleverd en top spullen .

We zijn heel erg tevreden. Klantvriendelijk en een goede snelle super levering. Top bedrijf en bij iedereen aan te bevelen. Voor ons een dikke 10.

Tot nu toe een goede service

Tot nu toe goede ervaring

Top !

Het bezoek aan de showroom was al een feestje. Wat een enorme hoeveelheid tuinmeubelen en wat een goede sfeer hangt daar! Er lopen veel adviseurs/verkopers rond die ontzettend behulpzaam zijn, veel produktkennis hebben en totaal niet opdringerig zijn (gelukkig) Wij hebben een prachtige tuinset gekocht, een mooie lange houten tuintafel van 3.20 m en 8 zwarte diningstoelen (aanvankelijk 2 soorten: Manifesto en Hartman) maar helaas bleek na levering een paar stoelen van Manifesto licht beschadigd en helaas ook na de 2e en 3e levering. ... De medewerkers van de klantenservice hebben ontzettend hun best gedaan om ons voor 200% blij te maken met onze aankoop. En dat is zeker gelukt !! We hebben uiteindelijk de Manifesto stoelen omgeruild voor de Hartman, Sophie en hebben nu 8 dezelfde stoelen rondom onze tafel, wat ook echt prachtig staat! Hierbij willen wij een GROOT compliment geven voor dit totale bedrijf (en ook de jongens van Brink Transportdienst-> die waren ook al zo klantvriendelijk).

Uitstekend zowel het product als de aflevering!

Onze tuintafel is netjes afgeleverd in een voor de transporteur lastig te bereiken pand. Is vooraf goed gecommuniceerd en aflevering verliep dan ook gladjes en prima op de afgesproken tijd. De tuintafel (220 x 90) is mooi, strak en slank vormgegeven en is kwalitatief uitstekend!

Kees Smit maakt waar wat ze beloven!

Kees Smit belooft: Grote collectie voor elk wat wils ✅ Vriendelijke service. Verschillende meubels werden door pand heen bij elkaar gezet voor ons om te kunnen beoordelen. ✅ Prijs kwaliteit geeft tevreden gevoel ✅ Dankjewel.

Zeer snelle levering 👍🏻

Via internet besteld en de volgende dag in huis

Zeer mooie lounge set

Eerst zeer leuk en deskundig geholpen in de showroom en een paar dagen later een mooie lounge set in de tuin.

Gastvrij en plezierig binnenkomen.

Deskundige verkoper die weet waar hij het over heb en geen moeite te veel om ons te helpen bij wat we zochten.

Goed en eenvoudig

Goede eerlijke prijs, klantvriendelijk geholpen en de service is uitstekend, op aanraden daar gekomen en ik raad het zeker een ander ook aan

Zeer gastvrij ontvangst en hulp bij keuze

Prettig om te beginnen met een (gratis) kop koffie met krentenwegge. Advies gekregen om eerst de showroom te bekijken i.v.m materiaalkeuze, smaak en prijs van loungeset. Daarna prettig en bekwaam geholpen en geadviseerd in de extra keuze voor een tafel bij deze loungeset. Ook prettig dat we onze VVV bonnen konden verzilveren.

Ruime keuze, goede service en kwalitatieve goede tuinmeubelen

Prettige ontvangst en goede advisering heeft geleid tot een aankoop die we al lang hadden voorzien maar nu eindelijk hebben gedaan.

Heel fijn geholpen

soepel van a tot z

dat kan pas als de zon weer gaat schijnen.

Vriendelijk en zeer goede adviezen

Ben daar zeer goed en vakkundig geholpen. Vriendelijke mensen, top.

Winkelbezoek was een openbaring

Aangenaam verrast door ons showroombezoek aan de Amersfoort vestiging. Volop parkeerruimte, fraaie showrooms en een enorme keuze uit prachtige meubelen. Geen opdringige verkopers, maar behulpzaam wannneer je ze nodig hebt met een vakkundige uitleg. En, o ja, een gastvrije ontvangst met gratis verse koffie, een broodje en een watertje. Noem een tweede winkel die je zo ontvangt. Wij kennen ze niet.

Heerlijke comfort

Ruime keuze in kwaliteit tuin meubels !

Bedrijf waar de klant voorop staat

Prima geholpen na een teleurstellende ervaring toen de winkel op een woensdag niet open bleek. Goed en klantgericht opgelost. Bij een volgend bezoek professioneel geholpen. Werd met ons meegedacht terwijl dat misschien niet de meest commerciële oplossing was voor hun. Ouderwetse goede service en het kopje koffie van Kees met heerlijke krentenwegge werd zeer gewaardeerd. We wachten de levering nog af omdat deze op ons verzoek later plaatsvind maar hebben er alle vertrouwen in.

Perfecte levering van mooie stoel

Dank voor vlotte levering cf hetgeen in afbeelding werd gepresenteerd!

Prettige ontvangst

We werden leuk ontvangen en het fijne vond ik dat we met stoelen konden slepen zodat we de juiste keuze konden maken nooit zoiets meegemaakt,en met hulp van de verkoopster is dit goed gelukt ,petje af super.

Comentarios sobre el Kiyoh