superformiweldigfantakollosachtig

Een kwalitatief goed product en snel geleverd.

Bij een van zittingen was het laswerk niet mooi. Deze werd na 3dagen meteen vervangen.

Moderne zaak, zeer goed geholpen!

Nadat we 12 jaar geleden een prachtige loungeset in Almelo gekocht hebben voor in onze serre, gingen we nu naar Amersfoort, naar Loods 5. Hier konden wij niet vinden wat wij zochten. Wij besloten zomaar een bezoek aan Kees Smit te brengen, want daar hadden we goede ervaringen mee. Deze zeer moderne zaak met een prachtige parkeergarage hebben we bezocht en genoten van een heerlijke kop koffie. Door de goede hulp gingen we uiteindelijk weg met een nieuwe loungeset. Deze set is veel moderner en heeft veel betere kussens. Wij zijn dus heel blij dat we nog even langs zijn gegaan bij Kees Smit.

tijdig, correct, compleet, geleverd

't goed!

Zeer goed verpakt en avond voor levering een mail over tijdstip levering

Zeer professioneel

Service zonder poespas

Al goede ervaring bij het kopen. Na 2 mnd ontdekten we een fout in de stoel direct zonder problemen of poespas wordt dit geruild een dikke 10 waard

Onovertroffen

Inmiddels heel wat onverwoestbare tuinmeubelen en parasols van Kees Smit verder, tegen concurrerende prijzen en een niet te overtreffende service, is er voor ons geen andere leverancier denkbaar

Goed advies en snelle levering

Zeer behulpzaam personeel. Goede en snelle oplossingen bij een klacht .

Een zeer goede ervaring

Prettig geholpen door de verkoper

Vriendelijk and hulpsam

Mooie showroom in Almelo met fijn personeel.

Erg mooie tuinset gekocht voor een leuke prijs (in de opruiming). Personeel niet opdringerig, erg vriendelijk en behulpzaam. Service bij ophalen was ook perfect.

Snelle en nette levering

Mooie producten en fijne service.

Als je bij Kees Smit niet slaagt, slaag je nergens!

ruime keuze, mooie spullen, goed en vriendelijk personeel

Eenvoudige service

Duidelijke omschrijving bij de artikelen. Degelijk materiaal. Goed geregelde service voor aflevering, waarbij ik na overleg met Brinks het tijdvak kon veranderen van 7-17 uur naar 7-14uur. Weinig moeite voor een mooie tafel!

Vriendelijk, correct en netjes geholpen met eerlijk advies

Wij zijn in de vesting Amersfoort geweest waar goed werden geholpen. Wij kregen goed en eerlijk advies. Ook de nadelen van een product werden benoemd. Ook de aangeboden koffie met een plakje krentenwegge was heerlijk. Ondanks dat het tegen sluitingstijd liep bleef de verkoper rustig en had alle tijd. Wij werden dus zeker niet weggekeken !! Ook de aflevering van de spullen verliep goed. Makkelijk om een afspraak te plannen. De bezorgers waren nette en vriendelijke mensen

Fijne service en klasse spullen

Goed geholpen in de zaak Amersfoort Je krijt alle tijd om rond te kijken en onder het genot van een bakkie koffie zaken doen. De gehele showroom werd overhoop gehaald om te kijken of de spullen die we wilden aanschaffen bij elkaar pasten.

Goede ervaring met Kees Smit.

Prima geholpen bij het kopen van het product. Aflevering keurig en tijdig verlopen. Wel jammer dat het product zelfmontage vereist.

Gewoon dik tevreden

Goede service, goede producten. lekkere koffie en goede tips

Alles prima geregeld alle lof

Prima uitleg en goede service

prima naar verwachting

prima naar verwachting

vriendelijke benadering en vakkundig

Tijdens de aankoop van een tuinset met een tuinbank en kussen, zijn wij prima geholpen, ook qua kleurstellings advies en over de kwaliteit van de producten zelf. In 2 woorden; heel tevreden !

Vriendelijke en gastvrije ontvangst en ruime keuze in tuinmeubelen.

Prima geholpen

Zowel in de winkel als bij aflevering heel goed geadviseerd en geassisteerd. Ook de communicatie is top in orde.

Als zeer prettig ervaren

Goede voorlichting. Prachtige winkelinrichting met de koffie van Kees. En bij een probleem, geen gezeur , 3dagen later wordt er een vervangend exemplaar geleverd. Prima

Super service

Dat Kees Smit een hele goede service verleend op de tuinmeubelen.

Comentarios sobre el Kiyoh