Super snelle levering en mooi product!

Wij waren opzoek naar een kussenbox voor in de tuin, Kees Smit meubelen verkocht precies de kussenbox die wij zochten voor de laagste prijs! En de kussenbox werd ook nog super snel geleverd! Wij zijn helemaal blij met deze aankoop!

Overzichtelijke site en snel bezorgd

Zou de volgende keer weer bij KeesSmit Tuinmeubelen bestellen. Prima ervaring!

Als je snel wil bestellen moet je hier zijn

Mooie kwaliteit veel keus en snelle leveringstijd zijn zeer tevreden.

Mooie spullen

Mooie degelijke tafels. Goed passende onderdelen en netjes afgewerkt

Helemaal top, vrij om rustig de mooie collectie te bkunnen bekijken en deskundig advies waar nodig

Onder deskundig advies die ons de ruimte gaven om rustig onze keuze te kunnen maken. Mooie tuintafel met stoelen en twee met gasveren verstelbare tuinstoelen uitgezocht. Onlangs via de webwinkel een extra kussen besteld welke ook zeer snel werd geleverd. Ook jullie advies hoe onze oude bestaande houten tuinbank te reinigen was geniaal. Hij is weer als nieuw. Top.

ruime keus en betrokken medewerkers

Ruime keus en medewerkers die verstand van zaken hebben. Geen "douwzaak" waar je hijgende verkopers achter je aan krijgt. Prima geslaagd en zeer tevreden > Hou dit vol !

Geweldige shopervaring!

Heerlijk om ideeën op te doen en superveel keuze met hoog kwaliteit-materialen.

Met zeer goed advies en nette service de juiste producten gekozen

Met zeer goed advies en nette service de juiste producten gekozen

Klasse bedrijf

Zeer fijne medewerkers, die al beginnen met u koffie aan te bieden. Niet alleen koffie maar ook een Almelose lekkernij. Dan de hulp die je als klant krijgt. Echt super

supersnelle makkelijke service

Even gebeld voor een kussentas. Deze werd meteen op de post gedaan ondanks dat er nog niet betaald was. Het vertrouwen dat je als klant krijgt bij Kees Smit is een verademing!

Hele goede service en men nam alle tijd voor ons. Dat hebben we heel prettig gevonden

Goede service met kennis van zaken.

Erg vriendelijke benadering. Goed advies. Deskundige medewerkster. Tijdens het wachten kregen we koffie met krentewegge. Prettige ervaring. Er werd goed naar je wensen geluisterd.

vriendelijk personeel en goede service

Hebben zonder opdringerige verkopers rustig alles kunnen bekijken en uiteindelijk met behulp van een vriendelijke verkoper onder het genot van een kop koffie gevonden wat we zochten en ook gekocht. in één woord een Top bedrijf.

Mooie stoelen

degelijke en mooie stoelen

Fijne en rustige service

Rustig kunnen oriënteren, vriendelijke medewerkers die je de tijd en rust gunnen om te kijken en proefzitten.

Prima, vriendelijk en klantgericht personeel in een prachtige winkel

Wij zijn onder de indruk van de prachtige winkel van Kees Smit in Amersfoort. De tuinmeubelen en accessoires zijn prachtig en ruim verdeeld over 3 etages die uitstekend via een inpandige garage en lift bereikbaar zijn. Het personeel geeft je de ruimte om je te oriënteren en zijn indien nodig direct bereid je uitgebreid te adviseren. Wij komen bij gelegenheid graag weer terug. wij hebben een ovale tuintafel gekocht die zeer binnenkort geleverd wordt.

goed en voordelig

ruime keus en goede kwaliteit produkten

Levering snel, goed en kwaliteit product

Afwikkeling order volledig naar tevredenheid, product ook van prima kwaliteit.

Goede Service

De tafel is in het naseizoen besteld dus over het gebruik kan ik nog niet veel zeggen! Maar de bezorging was prima geregeld.

Kees Smit biedt ook in de herfst een prima zit!

Had alleen wat kussens nodig en dezelfde kussens waren nog op voorraad. De rit naar het magazijn werd prima uitgelegd.En ook nog korting! Het plankje wat is gekrakt van mijn bankje moet ik zelf herstellen. Er heeft in de winter waarschijnlijk een te zware pot op gestaan.!Gaat lukken. De site geeft bovendien goede adviezen voor schoonmaak en onderhoud van het hout van de meubels.

Prima service, vriendelijk personeel

Heel fijn geholpen in Almelo (ondanks dat de winkel eigenlijk gesloten was). Prachtige zaak, voor ieder wat wils! Ook prima service na kleine beschadiging bij levering.

Grote keuze, hoge kwaliteit en prettige verkopers, precies wat we zochten!

In de winkel in Almelo is alles te koop en kun je een goed beeld vormen. De ontvangst is oprecht vriendelijk. De verkoper is correct, geeft duidelijke informatie en is niet opdringerig. Waar vind je dat nog. We zijn hier prima geslaagd voor onze nieuwe tuinmeubels. Deze worden keurig volgens afspraak bezorgd en ik ben aangenaam verrast over de degelijke en zorgvuldig wijze waarop alles verpakt is. We zijn er erg blij mee. Kees Smit, een aanrader!

Super leuke ronde tuintafel

Snelle en vriendelijke service, ook door de bezorgdiensten. Nu nog hopen op een klein najaarszonnetje.

Het was een kleine aankoop, dus weinig van te zeggen.

Het werd, ondanks de “grootte” keurig afgeleverd en kwalitatief prima. Zelf wat boutjes erin draaien en in 5 minuten stond er een keurig bijzettafeltje, niet voor in de tuin maar dat is hopelijk niet verplicht.

Levering keurig op tijd door chauffeur afgeleverd. Tafel voldoet aan verwachtingen. Chapeau voor Kees Smit.

Comentarios sobre el Kiyoh