Snelle levering met duidelijke instructies!!

Mooie stevige tuinstoelen. Nu al zin om volgende zomer de stoelen te gebruiken.

uitstekend advies en perfecte aflevering

goed geholpen met waardevol advies, goede correcte aflevering

Goede service.

Goed advies, prima verzorgde levering en een uitstekened produkt.

Snelle levering,supergoede producten

Zeer snel geleverd,enmooi product

snel kwaliteit geleverd

Er werd per omgaande geleverd, in uitstekende en neutrale verpakking. Het produkt voldoet volledig aan mijn verwachting.

Uitstekend product en service

Bistro tafel snel geleverd. Goed verpakt en kwaliteit / prijs product zeer goed. Erg tevreden.

Prima hulp, goede spullen, veel keuze.

Veel keuze vanuit de winkel, kwalitatief goed. Ook voldoende hulp, bijna teveel, aan het begin wil je namelijk nog even rondkijken. Verder helemaal tevreden.

Veel keuze, goede kwaliteit tegen een redelijke prijs en prima bezorging.

Prima, mooie en goedzittende tuinstoelen voor een redelijke prijs. De bezorging is ook prima verlopen.

Super service

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, goed geholpen met het opnemen van mijn bestelling. Geholpen bij vragen die ik had over het opbergen van de kussens. Prettig dat je precies weet wanneer de zending wordt geleverd. Na wel even bezig te zijn met het vele karton. Heb ik nu een fantastisch set staan, waar ik ontzettend blij mee ben

goede communicatie over de levering en het uitpakken

X

C

Zeer tevreden met onze nieuwe tuinmeubelen

Prettige service bij Kees Smit Amersfoort. Prima geslaagd met onze tuinmeubelen. Mooi op de afgesproken tijd gebracht.

Een gevoel alsof je thuis komt.

Zeer vriendelijk personeel, uitstekende service, mooie ruime showroom en lekkere koffie!!

BEDRIJF MET GEWELDIGE SERVIES

Diverse aankopen gedaan .

Zie hieronder

Snelle levering van onze picknickset. Bij aflevering bleek echter hoekje van glazen tafelblad beschadigd. Via Klantenservice werd dit telefonisch direct heel prettig opgepakt en blad is kosteloos vervangen binnen enkele dagen. Top Service👍

Zeer goede, snelle en vriendelijke service

Na een berichtje op de website werd ik binnen een uur teruggebeld (op zondag!). Chat-optie op de website ook erg handig, zo snel antwoord gekregen op mijn vraag. Zeer vriendelijke en beleefde bezorgers. Enige minpuntje was dat ik voor levering niet een weekenddag kon kiezen en het tijdslot voor levering pas de avond ervoor bekend werd. Het product zelf nog niet gebruikt helaas (voor volgend jaar zomer).

zeer professioneel en klantgericht

Wij hadden eerder dit haat een tuinset gekocht met kussen voor de stoelen. aan twee van de kussen raakten de linten (om deze aan de stoel te bevestigen los. Wij konden dit kosteloos ruilen en hebben nog genoten van een lekkere kop koffie. Dit is service die een klant toekomt.

Vriendelijk geholpen, prima bezorging, prima klachtafhandeling

deskundig geholpen

vriendelijke medewerker

Deze tafel was een ontbrekend puzzelstukje

Wij zijn al geruime tijd op zoek naar een tafel die goed past in onze overdekte terrasoverkapping. Deze ruimte is niet zo heel groot en je wil nog wel om je tafel heen lopen en niet klem komen te zitten met de stoelen. Bij Kees Smit eindelijk een tafel gevonden die qua grootte perfect past. Helaas was het niet mogelijk om de tafel gelijk mee te nemen bij de winkel, aan de andere kant was de levering supersnel. Er is 1 aandachtspunt: in de winkel word verteld dat er telefonisch contact met je wordt opgenomen om de afleverdatum af te stemmen. Dit is bij ons niet gebeurd, waardoor de tafel bezorgd is op een moment dat wij zelf niet thuis waren.

Voldoet aan de wensen.

Ruime keuze, goed advies

Genoeg om te kiezen in de winkel. Daarnaast erg fijn om te zien dat het personeel de tijd maakt om alles goed uit te leggen, en waar nodig de winkel verbouwd, zodat je jouw exacte keuzes meteen kan bekijken.

Snel en goed geïnformeerd door vakbekwaam personeel.

Op een rustige maandagochtend goed en snel geïnformeerd door een vakbekwaam personeelslid van het Kees Smit team.

Alles perfect geregeld

Alles perfect geregeld zowel de bestelling als de levering is prima georganiseerd. Tevens de montagehandleiding en de reinigingshandleiding per mail. Super

Comentarios sobre el Kiyoh