Prettige winkel, zeer klantgericht personeel, niet te duur.

Bij aankoop prima geholpen. Spullen die we mee konden nemen werden meegegeven zonder betaling, overige zaken werden de vlgd. dag al geleverd via PostNL. Factuur kwam pas na 1 week. Kwalitatief goede spullen.

Tevreden, goed kop koffie, lekkere nougat;-)

Mooie winkel.

Schöner Showroom, sehr freundliche Leute, einfache unkomplizierte Abholung...

Mein Einkauf war sehr angenehm und der ganze Ablauf entspannt bei einem Kaffe ohne irgendwelche unklarheiten... Sehr empfehlenswert... :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtig tuin meubelen

We hebben twee banken in teak voor onze klein kinderen bested, ze zijn mooi en het werd snel geleverd.

een zeer toegewijde en begripvolle ervaring in een showroom met de nieuwste tuinmeubelen.

We kwamen voor de 2de keer binnen voor een eerder gezien tuinmeubel. De verkoper die ons kwam vragen of hij wat voor ons kon betekenen had waarschijnlijk gezien hoe mijn gesteldheid was en hoorde onze wensen aan. Hij vertelde dat Hij boven voor ons datgene had staan wat wij zochten. En dat klopte, een mooie lounge set in de juiste samenstelling en fijne stevige kussens om goed in te kunnen loungen. We hadden weer de 4 winkels willen bezoeken waarvan Kees Smit als eerste maar hoefden niet verder te zoeken. De levering was al 2 dagen later en alles was Toppie. Kees Smit bedankt.

Prima geholpen

Zeer hulpvaardige medewerkers en prima afhandeling met een lekker kopje koffie.

wij waren daar voor de eerste keer ten eerste wat n prachtige showroom je kijkt je ogen uit de ene tuinset nog mooier dan de anderen.🤗 ik werd daar heel blij van ..het personeel..heel vriendelijk en je krijgt er n lekker bakje koffie of thee met wat lekkers je wordt er keurig en vriendelijk behandeld.De klant is daar ech Koning.ik heb al iets moois op mijn verlanglijstje toegevoegt🤗😉😉💋

Voor die prijs krijg je zeker een goed product

een gezellige ruime opstelling, en vriendelijke verkopers met ervaring. En de koffie met appelcake smaakt lekker

Erg fijne service met ruim assortiment

Erg prettig en vriendelijk geholpen door medewerkers die met veel kennis van de producten de beste adviezen geven.

Veel keuze goede service

Prima advies en super administratieve afhandeling na aanschaf.

Zie hierboven. Ook vind ik de in detail doorgevoerde huisstijl fantastisch.

Zeer klantvriendelijk

Fijn geholpen in de winkel En fijn levering en communicatie.

Product zoals omschreven en een vlotte levering . Ik weet waar ik de volgende keer weer een parasol hoes ga halen.

Poten bij de tafel waren niet de juiste, deze zijn de volgende dag alsnog na geleverd. Helaas bleken deze ook niet goed te passen, daarop ook snel goede en juiste poten ontvangen! Top!

Levering sneller dan aangegeven Customer Service Lijn perfect geholpen, beleefd en to the point

mooie tuinset en snel geleverd op bezorgdag naar keuze

Mooie tuinset, uitgebreide collectie van excellente tuinsets. Erg tevreden! Set was in het echt nog mooier dan op de website

Prima kan niet beter

Goed geregeld

Kwaliteit

Super snelle service, vrijdag bankje gekocht zaterdag al geleverd sneller kan niet.En goed geholpen in de winkel klinkt een beetje overdreven maar is echt zo. We hebben trouwens vaker iets gekocht, en gaan altijd naar Kees Smit.

Netjes afgeleverd.

Mijn lounge set was snel bezorgd en keurig netjes afgeleverd. Goed verpakt en net personeel.

Zeer klantvriendelijk, laat je vooral vrij in je eigen keuze, zeer goed gevoel.

Zeer goede ontvangst, krijgt goede adviezen en laat je vrij in je keuze. Er wordt niets opgedrongen, hebt alle tijd en de bestelling wordt op de juiste dag en binnen het gestelde tijdframe bezorgd.

Kappotte bank en de goede garantie afwikkeling

Na een paar maanden met veel plezier op onze nieuwe loungeset te hebben gezeten, begaf een van de aluminium spijlen van een van de banken. Meteen de klantenservice gebeld die zeer vriendelijk en adequaat reageerden. Binnen zeer korte tijd na het zenden van een foto via Whatsapp, kreeg ik bericht dat de bank zonder problemen omgewisseld kon worden. Binnen 3 werkdagen kwamen ze de bank omwisselen. Dat noem ik niet alleen goed, maar ook razendsnel!

Duidelijke info, snelle levering en goede klantenservice

Snel geleverd met duidelijk track and trace. Bij retour product, snelle klantenservice en telefoontje voor extra hulp.

Mooie producten, klantvriendelijk personeel/levering

Van wat ik tot dusver heb ervaren erg fijne winkel. Vriendelijk personeel, prima leveringsmogelijkheden en breed assortiment. Niet de goedkoopste winkel, maar goede producten en ook geen absurd hoge prijzen.

zeer goed

ged materiaal en vlotte bezorging

goed!

geholpen via de chat!