Super veel keuze, super advies en super levering👍👍👍

Bij levering was een van onze stoelen beschadigd . Na een belletje was het geregeld super service en heeeel snel ! Bedankt hier voor!

Adequate en vriendelijke benadering medewerkers

Ook het kopje koffie met krentenwegge komt goed over!

Hier krijg je echte service!

Meerdere keren telefonisch contact gehad. Ik wilde iets afwijkends. Twee verschillende medewerkers gesproken. Allebei hun best gedaan en naar volle tevredenheid!

In de winkel werd ik heel fijn geholpen. Uiteindelijk tafel via de webshop besteld en werd netjes en snel geleverd.

Snel en goede informatie!

Mooie kwaliteit meubels, zeer vriendelijke medewerkers, er kon snel geleverd worden en het was een prettige site van de transporteur! Mijn enige verbeterpunt zou zijn: de medewerkers komen wel héél klantvriendelijk geïnstrueerd over. Na 20 x 'kan ik u helpen' en 'tot ziens' ben je daar wel klaar mee. Maar ja, als dat alles is...

Hier voel je je echt klant

Na een reis van twee uur werden we verwelkomt met gratis koffie met ook nog iets erbij. Waar maak je dat nog mee tegenwoordig. Verder veel producten en merken die je nergens anders tegenkomt. Het bezoek dus meer dan waard. En dan ook nog kunnen bestellen zonder enige aanbetaling of direct afrekenen bij levering.

Heel erg blij mee

Product is van goede kwaliteit en super snel geleverd. Zeer vriendelijke klantenservices

Kees smit,ik zou het iedereen aanraden,we zijn super tevreden

Tuinset in almelo gekocht! Daar zijn we goed geholpen en geadviseerd naar onze wensen De verkoop medewerker(s) namen alle tijd voor ons.Kortom een aanrader voor iedereen! Hier gaan we zeker weer heen voor een lounge bank.

mooie banken, snel geleverd en gemakkelijk in elkaar te zetten

mooie banken, snel geleverd en gemakkelijk in elkaar te zetten

Hele fijne ervaring met Kees Smit. Keurig aan de telefoon, snelle reacties op de mail, fijne ontvangst met koffie e.d., deskundige hulp, kwaliteitsproducten en zeer professionele afwikkeling van de aanschaf. En een flesje drinken mee voor de thuisreis... prima, fijne ervaring!

Snelle levering en een prachtige tuinset, top!

De tuinset is prachtig. Achteraf nog een vraag gesteld m.b.t. het onderhoud. We hebben snel antwoord gekregen met uitgebreide informatie.

We werden goed geholpen in de winkel. Na levering hadden we een klacht over een van de producten. Dit is snel en netjes opgelost!

een heel tevreden klant met een mooi product!

Kees Smit heeft een goede dienstverlening en bijzondere service. we zijn heel blij met onze lounge bank onder onze veranda!

Mooi spul

Erg mooie houten meubels gekocht die snel geleverd werden. Ik kan niet wachten om er bij het eerstvolgende zonnetje op/aan te zitten!

Prima geholpen door verkoopster

Netjes geholpen prima prijs kwaliteit en snelle levering Top 👍😃

Goed product snelle levering en redelijke prijs

Prima, keurig product .

Fijn om zaken te doen met Smit Tuinmeubelen.

Goede service :)

Prima geholpen in de showroom. Snel bezorgd. Precies zoals besteld. Enige minpunt is dat we de tafel zelf in elkaar moesten zetten en dat 1 van de imbusschroeven helemaal dicht was (dus geen gat voor de inbussleutel). Dus kon de tafel nog niet gebruikt worden.

Perfect ⚽️⚽️

Doen wat afgesproken is ...

Goede ervaring

De verkoop/aankoop is erg prettig verlopen. Met de verkoopster heb ik leveringsafspraken gemaakt. Jammer is wel dat ik herhaaldelijke No-reply-mails ontvang waar mij nadrukkelijk gevraagd wordt om de voorkeur van leverdatum aan te geven terwijl dit niet overeenkomt met de afspraken van de verkoper. Hier heb ik 2x over gebeld. Als jullie dit ook nog goed regelen dan zou mijn cijfer een 10 zijn.

Goedemiddag mijn ervaring in u winkel was echt super ik werd direct geholpen door Jolanda een verkoopster in Almelo ze gaf me duidelijke uitleg er werd mij zelfs een kop koffie aangeboden met krenten wegge ben zeer tevreden en kom zeker terug compliment gr dam ter Braake

Mooie winkel met veel keus en kwaliteit.

We zijn goed geholpen en hebben een mooie tuinset gevonden!

Mooie producten en snelle levering

We hebben een tafel besteld en deze werd erg snel en netjes geleverd, bij het in elkaar zetten bleek er een foutje/ beschadiging te zitten in de tafel. Gemaild en nog dezelfde dag netjes een reactie en passende oplossing. Zeker voor herhaling vatbaar en we gaan dit bedrijf dan ook zeker onthouden! Super mooie tafel!

Heel prettig om met u zaken te doen

Eenvoudig bestellen en betalen , prima afhandeling via post nl top 👍

Comentarios sobre el Kiyoh