prima!

Kwaliteit goed. Netjes en fijn behandeld door personeel

Mooi en uitgebreid tuinassortiment

Ze hebben een brede keus en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De levering is vlot.

Prima hoes

Ziet er goed uit en werkt priema met met de rits ik ben zeer tevreden Groet John

Goede kwaliteit

Mooi product de parasol

prima advies, bezorging

en behandeling bij ruil...

Super geholpen. Zeer vriendelijk.

Mooie zaak, ruime keus, prettig personeel,goede transportbedrijven.

Mooie zaak, ruime keus, prettig personeel,goede transportbedrijven die het bezorgden.

Fraaie winkel

uitstekende klantbehandeling van aankoop tot aflevering alles tot in de puntjes geregeld

Meubels zijn keurig afgeleverd, ook in de winkel zijn we vriendelijk geholpen toen we onze bestelling plaatsten. Klein minpunt: bezorging kan alleen op doordeweekse dagen en pas de avond ervoor krijg je een tijdsvak

Uitstekende service bij aankoop van mijn lounge set

Goed deskundig personeel die me goed advies hebben gegeven bij aankoop van mijn lounge set. Ook werd niet moeilijk gedaan om een ene tafel bij een andere bank neer te zetten. Ook gunstige betalingsvoorwaarden dragen bij aan een goed gevoel bij deze aankoop.

Gigantisch grote keuze. Uitstekende medewerker.

Een middagje Kees Smit is een belevenis. De keuze is enorm en voor de mensen die je helpen is niets teveel. We hebben uiteindelijk "slechts" 6 tuinstoelen gekocht, en zijn heel tevreden weer naar huis gegaan. Een aanrader!

Wij zijn prima geholpen en heel vriendelijk persneel.

Online bestellen bij Kees Smit, kinderlijk eenvoudig

Met een duidelijke omschrijving en een goede prijs, was de beslissing snel genomen. Het toesturen van een montagevideo maakt het opbouwen simpel. Kortom, goede en snelle service. Goede prijs voor goede kwaliteit en service!

Ongekend wat een keuze en zeer deskundige verkopers

Dacht Kees Smit voor mij te duur was .Met zoveel keuze voor elke portemonnee kan iedereen slagen

Een overweldigende keus voor goede prijs

Vriendelijk geholpen en als je het hier niet vindt vind je het nergens . Goed geslaagd , helemaal TOP.

Goede kwaliteit. Super service.

Prima service en laagste prijs

Aangevuld door prima brengservice

Prima geholpen

Alleen de bezorging ging niet goed

Fantastisch bedrijf met kundige verkopers

Voor de aanschaf van een eetset richting Amersfoort gereden. We werden gelijk vriendelijk ontvangen en kregen de vrijheid om eerst eens rustig rond te lopen. Bij vraag om advies daarna op de juiste manier te woord gestaan en uitstekend geholpen. Binnen 3 dagen stond onze eetset al in de tuin en kunnen we nog heerlijk nagenieten van het mooie najaarsweer!

Goede service!

Prima service, en vriendelijke bezorging. Zeker geen verwijt, ik had er zelf aan moeten denken, maar ik kwam er pas bij de verzorging achter dat ons teakhouten meubel geen FSC-keurmerk had. Wellicht goed om bij de omschrijving te vermelden wat de bron is van het gebruikte hout. met vriendelijke groet, Arjan

Snel geleverd, goed verpakt, uitgebreide instructievideo, prachtig materiaal. We zijn er blij mee!

Prima geholpen, goede service

In de winkel zijn we netjes geholpen en de afspraak voor de levering was snel en eenvoudig gemaakt.

Heel veel keuze

Prettige sfeer en hele goede koffie

Mooi bedrijf met goede service

Bij binnenkomst Werden we goed geholpen en kregen vakkundig advies. Het was in tegenstelling van andere bedrijven niet moeilijk om tot aankoop over te gaan. Voor we de zaak na een kopje koffie en lekkernij verlieten had de verkoper al geregeld dat de longeset op ons tijdstip bezorgd zou worden. Dat is inmiddels tot volle tevredenheid gebeurd. Kortom prima zaak met uitstekende service.

goede en snelle service

grote showroom met veel keus eem goede hulp en snelle service

Comentarios sobre el Kiyoh