Duidelijke website en communicatie over de bestelling en levering was duidelijk

Overzichtelijke website en envoudig om online een bestelling te plaatsen

Vlotte bediening, goede info

Geweldige organisatie!

Super tevreden.

TOPBEDRIJF

Wij zijn tijdens ons bezoek zeer prettig geholpen,wat denk ik wel heeft bijgedragen aan de koop van een aantal producten - zeer terzake kundig. CHAPEAU.

Goede afhandeling, en snel geleverd. Dik tevreden

snelle heldere service

Heerlijke schommelbank gekocht, snel geleverd. Alle meubels zijn wel aan de prijs!

Dik tevreden

Snelle levering, goed product gekocht. Dik tevreden!

Uitstekende service

Netjes bezorgd,alles keurig verpakt en tips voor onderhoud etc.

Goede sfeer en prima kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel, prettig gewinkeld.

Prettig geslaagd👍

Wat ik zocht, helemaal gevonden.! En nu ervan gaan genieten ook in de herfst!!

Klasse

Zeer goede klanten service ik had nieuwe tuinstoel ontvangen bleek 1 poot een centimeter te kort te zijn. Gebeld met Kees Smit daags erna was er al een nieuwe. Klasse.

Fijne kwaliteitswinkel

Fijn personeel met verstand van het product. Geen poespas. Goeie kwaliteit producten. Toppie!

Erg duidelijk en laagste prijsgarantie 👍🏼👍🏼

In 1 woord. Super👍🏼👍🏼

Professioneel behandeld

Goede afspraken kunnen maken

Heel goed!

De medewerkers aan de telefoon waren zeer attent en de mogelijkheid om de aankoop per acceptgiro te kunnen betalen was klasse.

De schroeven draaier was de KERS op de taart

Snelle levering, klantvriendelijke chauffeur

Ik had een parasol besteld deze is snel geleverd. Een parasolhoes was ik vergeten er bij te bestellen daar heb ik even voor gebeld deze is daarna opgestuurd ik hoefde de verzendkosten daarvoor niet te betalen, service vind ik dat!

Erg vriendelijke ontvangst in Almelo en super deskundig geholpen.

Wij werden ontvangen door een zeer vriendelijke medewerkster van uw bedrijf. Op al onze vragen wist zij deskundig antwoord te geven en had - ongevraagd - nuttige tips en advies. Kortom een fantastische ervaring en tevreden klanten. Oftewel iedereen blij! De (gratis) koffie met Twentse krentenwegge smaakte uitstekend!

Mooie spullen, goede service

Wij zijn (zoals altijd) weer snel en deskundig geholpen. Dit keer alleen voor tuinkussens, maar ook dat kan bij Kees Smit!

Goede service, kwaliteit voor je geld.

Netjes geholpen in de winkel, goede uitleg. Bezorger was keurig optijd. Duidelijke handleiding voor het in elkaar zetten van de opbergbox voor onze tuinkussens. Al met al een goede service en een mooi product.

Ziet er netjes uit En een goede kwaliteit. En de bezorger was zeer vriendelijk. Dus top.

Bestellen, bevestiging en snelle levering 🙂

zeer goed

goed geholpen deskundig personeel

Duidelijk verhaal en goede service

Mooie lounge set gekocht die op tijd geleverd werd. Eén van de stoelen was beschadigd en deze werd netjes binnen een week vervangen door een nieuwe! Keurig afgehandeld door ze.

Great

Komt afspraken goed na