Prima!!

Een paar maanden voor onze vakantie zijn wij ons gaan oriënteren bij KEES. Wij waren op zoek naar een diningset met 6 stoelen, niet zwaar en makkelijk in onderhoud en natuurlijk van een goede kwaliteit. Wij zijn toendertijd prima geadviseerd door een heel vriendelijke mevrouw, voor wie niets teveel werd om te laten zien en uitleg te geven. Zondag j.l. dezelfde ervaring opgedaan, nu door een allervriendelijkste meneer. Dezelfde dag hebben we de bestelling opgegeven en vandaag (woensdag) vanmorgen om 7.00 uur alles thuisgebracht door een vriendelijke enthousiaste jongen. Een pluim verdiend wat ons betreft!

echt een top bedrijf

nou had stoel kapot na een jaar gekocht bij kees smit nou mail gestuurd stoel aangemeld voor reperatie maar werd gelijk nieuwe op gestuurd en een label verstuurd voor retour en stoel ontvangen kan ik die doos gebruiken voor de retour van oude stoel nou echt top zou veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen niks meer dan lof voor kees smit tuin meubelen mijn volgende tuin set word weer bij jullie gekocht

Zowel online als in de winkel zijn mijn ervaringen met Kees Smit zeer positief.

In de winkel zijn wij zeer goed geholpen door vriendelijk maar vooral kundig! personeel. Online bestellen ging zeer eenvoudig en we werden goed op de hoogte gehouden over de status van onze bestelling. Uitlevering was prima verzorgd.

Nou ja, gewoon goed.

Meer kun je toch niet zeggen....Toch?

Uitstekend personeel. Goede advisering en erg behulpzaam.

Zeer tevreden!! Perfecte service en heel blij met het mooie product. Top!

Wij zijn erg blij met onze tuinset. Een mooie set van goede kwaliteit. En wat een goede service toen er een beschadiging, waarschijnlijk door transport, bleek te zijn. Kees Smith is een echte aanrader dus 👍🏻 Een tevreden klant

Blije koper !

Uitstekend geadviseerd in de showroom. Afhandeling telefonische nabestelling zeer correct behandeld Aflevering van het geheel was perfect t.a.v. aankondiging en punctualiteit. Erg tevreden met nieuwe terrasmeubelen!

mooie producten en super snelle levering

Wij waren naar een XXL store gereden om de producten te bezichtigen , na alles een beetje te hebben gezien en opgeslagen. Hebben we onze ligbedden via internet besteld wat binnen 3 dagen werd bezorgd , netjes volgens afspraak.

gastvrij en niet opdringerig!

Hartelijk en gastvrij, maar niet opdringerig.

Goed en vriendelijk geholpen

We werden goed, snel en vriendelijk geholpen. En direct geslaagd in onze zoektocht

De klant voelt zich hier écht klant

Meteen welkom geheten bij de ingang, fijn! Er is altijd wel een medewerker beschikbaar om te adviseren, maar zij/hij geeft ons de tijd om te beslissen en dringt niets op. Neemt ook afstand als dat even gewenst wordt. Als er dan besloten wordt kan het meteen meegenomen worden, ideaal in ons geval. En... een kop koffie/thee met krentenbrood doet het natuurlijk ook altijd goed ;)

Geweldige service

Wij hadden een klacht, het tafelblad van onze 2 jaar oude tafel werd lelijk en vertoonde kleine scheurtjes. Dit gemeld, foto meegestuurd en binnen 1 dag bericht dat we een nieuwe tafel konden uitzoeken voor het aankoopbedrag van onze tafel! Geweldige service!

Professioneel en klantgericht

Plezierig ontvangen en vakkundig advies ontvangen

TOP ERVARING

LEUKE WINKEL BEZOEK MET KOFFIE EN DIENST. PROFESSIONEEL IN ELKE OPZICHT. AFLEVERING ZOOS AFGESPROKEN.

Uitstekende service met oog voor het hele gezin

Vanaf het eerste moment een zeer positieve ervaring. Niet gelijk een verkoper naast je maar wel altijd iemand in de buurt die gelijk kan helpen. Advies en kennis van de medewerkers uitstekend. Snelle afhandeling in een zeer aangename omgeving. Ook voor de kleintjes is er een mooie speelhoek zodat je als ouders rustig kunt kijken en overleggen. Onze zoon werd zelfs ongevraagd geholpen met een spelcomputer en kreeg appelsap. Dit zijn voor ons de extra’s waarom je dan ook niet verder hoeft te kijken.

Deskundig geholpen met laagste prijsgarantie!

Het aanbod is groot en met de hulp van de deskundige medewerkers kom je zeker tot een keus die bij je wensen past.

Snelle levering!

Top tuinkussens en binnen een dag in huis!

Gastvrij, meedenkend maar weinig op voorraad.

Mensen denken met je mee, vriendelijk en snelle bezorgservice. Mijn persoonlijke ervaring is wel dat het vaak gebeurd dat de artikel uitverkocht is.

Goede service en groot assortiment

Plezierige verkoper, mooie set gevonden voor een goede prijs, bezorgservice is super.

Ruime keuze en levering sneller dan verwacht

Vriendelijke mensen en mooie winkel

breed assortiment en prima service

Voldoende keus in soort/kleur tuinmeubilair en voldoende verkopers aanwezig om ons van informatie te voorzien.

Alles fantastisch geregeld

Goede service, prettig geholpen in de winkel

behulpzaam en een grote keuze

wij zochten kussens voor onze zelf gemaakte tuin banken . Wij werden goed welkom geheten en er werd gevraagd wat wij zochten De maten van de banken door ge geven en wat wij wilden. Er werd ons allerlei mogelijk heden getoond uiteindelijk 4 kussens gekozen. Er werd ons ge vraagt of wij koffie wilden . In de tijd dat wij koffie dronken werden de kussens gehaald en de rekening opgemaakt. Na het afrekenen kregen wij een goedig bag mee .

Hele fijne winkel

Enorm assortiment en vriendelijk,behulpzaam personeel. Misschien een tip om het Door 2 bezorgers te laten bezorgen zodat het op de juiste plaats komt te staan.

Goede service. Totaal geen opdringerige verkopers. Top

Comentarios sobre el Kiyoh