Snelle levering, goede uitleg en kwaliteit

Heel tevreden. Ik heb gekozen voor dit mijn bedrijf vanwege mijn goede ervaring bij de vorige bestellingen. Snelle levering en goede service.👍

Helemaal prima

Helemaal prima

Meer dan tevreden

Zoeken perfect prijs perfect leveren perfect en op tijd geleverd

Wij geven de aankoop cadeau aan onze zus en schoonbroer. Reactie nog niet bekend....

Super mooie tuinmeubelen!!!

Heel fijn geholpen door de klantenservice, zowel via de chat als telefoon! Snelle levering en super blij met de ontvangen tuinmeubelen 😄

Prettig geholpen en een eerlijk advies.

Op je gemak rondkijken. Een break met een kopje koffie en een broodje. Nog eens kijken, wikken en wegen, en daar de ruimte en tijd voor krijgen. Een eerlijk advies over kwaliteit, dat schept vertouwen. Alles netjes op de afgesproken tijd geleverd. Dus kortom.....helemaal tevreden met onze aankoop.

Super vriendelijk personeel veel keus

Wij werden zeer gastvrij ontvangen en konden op ons gemak rondkijken en waar nodig werden we heel vriendelijk en vakkundig geholpen Dachten echt met ons mee Snelle levering wij kijken uit naar de dag dat onze tuinmeubelen bezorgd gaan worden

Mooie winkel en uiterst vakkundig en behulpzaam personeel

We zijn heel goed geholpen en zijn super blij met onze nieuwe tuinset.

echt SUPER geholpen en blij met de Tafel...

Goed geholpen en goede uitleg ik raad jullie zeer aan.. met vriendelijke groet Marvin Prins

Uitstekende service

Heb in augustus een Keter Grande Store opbergbox 190 cm gekocht. Bij het in elkaar zetten bleken er 2 onderdelen te missen, gebeld met de klantenservice en daar uitstekend geholpen. De ontbrekende onderdelen zijn toen binnen een paar dagen bezorgd. Top service.

Enorm aanbod van kwaliteit!

Wat een enorme winkel, voetbalvelden vol tuinmeubelen. Aardige verkopers die je met rust laten als je nog even wil rondneuzen. Als je iets wil bespreken zijn de verkopers snel beschikbaar en vriendelijk.

Persoonlijk advies in een gastvrije omgeving met een goede afspraak voor het bezorgmoment

Dik tevreden

Flink bedrijf met goede planning en uitvoering

Alles goed geregel. Jammer dat er 3 stoelen terug moesten, maar het is keurig opgelost! Hartelijk dank!

Zeer goede service. De verpakking werd meegenomen terwijl ze dat niet hoeven doen.

alles netjes geregeld.

proces digitaal aankopen is eenvoudig. site verkoop produkten is overzichtelijk ingericht Datum transport kan ik kiezen. En ik kan tevens een opmerking plaatsen Ze vragen om feadback dmv een beoordeellijst

Vriendelijk en bekwaam personeel

Aardig en behulpzaam personeel. Dachten mee met onze wensen. We zijn heel tevreden met de benadering van “Kees Smit”. Ook de koffie met krentenbrood was een mooie afsluiting.

Geweldige service

Ik heb een tuinset gekocht. Verkoper heeft ons geweldig geholpen. Luisterde goed en gaf ons de juiste tips. Ik heb hem dan ook grote complimenten gegeven. Ook het kopje koffie met iets lekkers, aangeboden door de verkoper, gaf een goed gevoel. Verder was het ook prettig dat niets werd opgedrongen. Mooie winkel waar alles goed overzichtelijk staat opgesteld.

Duidelijke en heldere site, snel bestelproces en nog snellere levering

Overzichtelijke site die het makkelijk maakt een keuze te maken, een bestelling te plaatsen en de betaling te voltooien. De levering van de bestelde artikelen was vervolgens boven verwachting snel.

Geweldig, snelle levering en een super vriendelijke bezorger. Vond het alleen echt heel sneu dat hij alle spullen( samen met mij) door het huis moest sjouwen. Dozen passen nooit door een voordeur en als je zoals ik geen achterom hebt, moet alles dus uit de dozen gehaald worden. Hij vertelde dat hij maar 10 min tijd had voor mij...officieel dan. Gelukkig kon en wilde ik helpen, anders had ik niet geweten hoe hij dit binnen 10 minuut moeten doen. Beetje jammer vond ik ook dat de uiteindelijke dozen, niet meegenomen werden. Maar verder top, alle respect voor de bezorger...die krijgt 5 sterren van mij!!

Geweldig geholpen en advies gekregen

Kom hier zeker terug 👌🏻

Hele fijne zaak met veel keuze

Uitstekende hulp gehad bij het maken van een keuze.

Afgelopen zondag geslaagd in jullie prachtige winkel in Amersfoort. En nu vandaag is alles gebracht. Topservice!!!!!

Erg tevreden

Snel betrouwbaar helemaal tevreden.

Ik vond het goed verlopen de bestelling. Snelle levering en goed verpakt. Goede kwaliteit. Ben er heel tevreden mee.

Comentarios sobre el Kiyoh