Goed geholpen door vriendelijk personeel

Prachtige winkel met heel veel keuze mogelijkheden. Vriendelijk personeel, je wordt er ontzettend goed geholpen.

Vriendelijk bedrijf

Aan de telefoon vriendelijk, doorverbinden naar de juiste persoon en bij beloven terug te bellen, dat ook doen! Prettig binnenkomen met de auto. Mooie assortiment voor elke beurs. Vriendelijke, niet opdringerige verkopers. Lekkere koffie, gastvrij. Prachtig bedrijf! Opbouwend kritiek: ik zou de spullen meer groeperen, wat wel wordt gedaan met het assortiment tafels. Eenvoudig gezecht, het staat een beetje door elkaar.

Hele goede service en snelle levering

De aankopen zijn van goede kwaliteit en worden binnen drie dagen thuis bezorgd. Bovendien verloopt de communicatie daarover prettig en soepel.

indrukwekkende geweldige top zaak!!!!

Nog nooit in mijn leven zo een mooie winkel gezien en wat een waanzinnig assortiment. Ontvangen met heerlijke koffie en een heerlijk broodje van het huis. Waar maak je dat nog mee. En wat een fijn deskundig personeel. De koffietafels achter de bar, de medewerkers in de prachtige showroom en niet te vergeten de toppers van jonge jongens in het magazijn die de klant niet laten tobben maar de direct mee te nemen goederen zeer netjes en met beleid in de auto laden. Wat een perfecte waanzinnige beleving bij Kees Smit. Ook de daarop volgende communicatie van levering is ook helemaal top en duidelijker kan gewoon niet. Ik ben zeer onder de indruk. Grote klasse!!!!

Levering nog sneller dan aangegeven was!

Het tuinbankje Wales is van hoge kwaliteit en werd geleverd met een montage video. DIt was echt heel handig. Hartelijke groet van een zeer tevreden klant.

Landelijke , mooie en degelijke tuin meubelen met toebehoren!

Duidelijk website, met goede beschrijvingen van de producten. Ruim en veelzijdig assortiment, heldere instructie filmpjes.Vlotte bezorging helder communicatie per mail.Kortom een prima firma!

Geweldige service en blij met mijn meubels

Dank voor de hulp bij het uitzieken van de perfecte tuinmeubelen!

Keurig op tijd geleverd. De bezorging verdiend een 10.

Top Tafel!

Keurige service, keurige levering, tafel zoals we hoopten. Kees Smit, gewoon een topper!

Super blij met mn mooie set

Snel en keurig geleverd door Brinks Verhuizers, heel aardige bezorgers

Kees Smit is een fantastisch bedrijf.

We zijn prima geholpen, goede adviezen gekregen. De verkoper nam alle tijd voor ons en verzette zelfs zijn lunchpauze. Kortom, we komen graag nog eens terug en zullen het bedrijf ook aanbevelen. En de koffie en krentenwegge waren heerlijk. Zo ontvang je je gasten,

Vakkundig geholpen

Zeer vakkundige en behulpzame verkoper. Kwam zelf met diverse variaties en mogelijkheden maar gaf ons ook de ruimte om zelf te zoeken. Zeer daadkrachtig en to the point. We waren aangenaam verrast dat de levertijd slechts 3 dagen was!!!

Snelle service, top product!

goede uitleg enorme keuze snelle levering erg blij mee!

goed geholpen snel geleverd mooi product en super aardige chauffeur

Top! Snelle reactie op mail, klantvtiendelijk én snelle levering!

Mijn vragen per mail werden snel beantwoord, 's avonds na openingstijd. Twee bestellingen werden samengevoegd en binnen twee dagen bezorgd binnen een (acceptabel) tijdslot van 2 uur. De geleverde bank en stoelen van teakhout zijn zeer stevig en gemakkelijk in elkaar te zetten. Ook de later bestelde bijzettafeltjes werden binnen twee dagen bezorgd! Zeer fijn.

Goed geholpen, probleem snel opgelost zeer tevreden

De service is top

Geweldige ervaring.

Gewoon geweldig. Dinsdags besteld en woensdag al in huis. Het in elkaar zetten van de keter opbergbox was in een half uur gepiept. Goede omschrijving. Gewoon Top.

MijN ervaring was top

Alles op de afgesproken tijd afgeleverd .

Prettige sfeer goed advies

Fijn advies,heerlijke koffie met krentenbrood!!

Van bestelling tot aflevering : TOP

Prima bestellijn Goed product Ga ik jaren plezier van hebben

Klantgerichtheid is hier een vanzelfsprekendheid

Als wij bij Kees Smit iets kopen weten we 100% zeker dat de service en kwaliteit goed zijn. En als er onverhoopt iets niet goed is door bijvoorbeeld een beschadiging, krijg je zonder problemen je geld retour. Wij zijn al jaren fan!

Persoonlijke aandacht, professionele afhandeling

Zoals gezegd, persoonlijke aandacht in showroom, goede service, professionele afhandeling volgens afspraak

een goed bedrijf waar je een bestelling kan doen

tevreden met de klant vriendelijkheid, de geleverde tuinstoelen goed in gepakt en afgeleverd bij de buren op huisnummer 7 waar de minderjarige dochter een handtekening zet voor ontvangst van mijn tuin stoelen (wat niet zo hoort) met een vriendelijke groet coby noordijk

Netjes en snel geholpen

Netjes en snel geholpen