Kees Smit voor een betere tuinzit

Geweldig telefonisch geholpen en zeer snelle levering. Ook het instructiefilmpje was zeer duidelijk. Daar heb je wat aan!

Via de website mooie stoelkussens gekocht. Goede kwaliteit. En snelle levering. De kussens waren goed verpakt.

Deskundigheid, behulpzame en vriendelijke mensen, enorm assortiment

We hebben ons tijdens ons bezoek aan de showroom in Amersfoort door de verkopers uitgebreid laten voorlichten over de verschillende soorten tuinmeubels. Het assortiment is groot en gevarieerd, en de verkopers zijn vriendelijk, demonstreren graag verschillende combinaties stoelen/banken/tafels, en denken bovendien heel fijn mee. Daarnaast zijn ook de prijzen erg prettig, en leveren ze door heel Nederland. Voor tuinmeubelen zou ik Kees Smit aan iedereen aanbevelen.

goed snelle bezorging en prima afgehandeld aan rader voor andere klanten

Zeer goede service

Bestelling goed verwerkt en efficiënt behandeld.

Eerlijke, prettige en kundige verkoper

De snelle levering is echt waarin Kees Smit uitblinkt! Donderdag in de winkel bestelt en dinsdagochtend thuis geleverd. Tafel werd in elkaar gezet door bezorgers. Nu wachten op de zon en genieten maar.

Montage video direct na aanschaf toemailen

Wij kregen de video pas 3 uur na aflevering van containerombouw, vandaar

Prima service prachtige meubels en kussens!

Prachtige zaak geduldig personeel goede service 👍👍👍

We hebben een mooie set gekocht in Amersfoort. Goed geholpen ze hebben veel geduld en niet opdringerig. Na 6 weken bleek er een scheur in de tafel te zitten en zonder problemen omgeruild. Dit noem ik nog eens service 👍👍

Ruime keus en goede prijs kwaliteit

Prettig geholpen . Goed advies en dito service

Hele goede service!

Vriendelijk personeel, goede uitleg en hele mooie winkel.

super snelle service en keurig verpakt

Ik zeg helemaal top, zag er keurig uit en snelle levering. Wij zijn dikk tevreden. Volgende keer weer naar Kees Smit.

Online besteld. Snelle levering

Zeer fijne winkel keus genoeg.

Zeer prettig geholpen en snelle levering van de tuinmeubelen.

Fantastisch!

Mooie showroom, snel en vriendelijk geholpen. Uiteindelijk online besteld en binnen 3 werkdagen in huis! Helemaal tevreden! :-)

Hele goede service!

Medewerkers zijn kundig en heel klantgericht. Je voelt je als klant echt koning

Goede service en de prijs/ kwaliteit voor A producten zijn prima

We werden goed geholpen, ook toen we eerst zelf even rustig wouden kijken hadden we geen last van de verkopers, zo dra we iemand zochten voor advies was er personeel beschikbaar. Ook hebben we nergens anders iets goedkopers gevonden wat de zelfde kwaliteit heeft van het product, Tot nu toe zijn we hartstikke tevreden over onze aankoop en hopen er nog lang plezier van te hebben.

Wat een keuze!

Als je het bij Kees Smit niet kan vinden....dan weet ik het ook niet meer. Wat een keuze. Zij hebben echt alle merken en typen beschikbaar in de showroom en vaak op voorraad. Belangrijk is om meubelen toch te proberen (zit ie lekker?). Ook erg goede verkopers, die rustig luisteren naar je wensen en komen met creatieve oplossingen. Kortom, wij zijn erg tevreden!

Prachtig mayeriaal stoel Keurige aflevering,beleefde chauffeur,goede verpakking van stoel waardoor er geen beschadigingen zijn. Ik noem deze kleur gewoon Roze Stoel zit lekker. Misschien een bijpassend kussentje in grijs erbij plaatsen en ter verkoop aan bieden?????.? Dan had ik dat nl ook besteld.

Goed en snel heleverd

Prettige zaak Snelle levertijd

Zeer goede service en producten voor scherpe prijs

Zeer goed en duidelijk geholpen snelle levering goede service

Snelle levering, goede en volledige communicatie over de aankoop.

Tuintafel gekocht. Geselecteerd via website. Kees Smit houd je goed op de hoogte van de voortgang van de bestelling en hebben een goed leveringsbedrijf. Per mail volgde een instructie hoe de tafel in elkaar te zetten en een onderhoudsinstructie. Erg handig en goed getimed allemaal.

Snelle levering, goede service

Na mijn bestelling meteen een mailtje met montage-video. Daar hebben wij veel aan gehad, het maakte het monteren net een stukje makkelijker. Ook het bestelde product kwam super snel binnen.

Ik had zittingen besteld bij nieuwe stoelen. Maar ben bij levering bleken de zittingen te groot. Zonder problemen heb ik ze kunnen ruilen voor een maatje kleiner.

Comentarios sobre el Kiyoh