Keurig netjes en eerlijk geholpen.

Een zeer mooie winkel met veel aanbod!!!! We werden door een zeer vriendelijk mevrouw met goede tips geholpen (stapelbaar licht in gewicht). En de aflevering was exact zo als ons werd verteld. In een woord prima service

Snel en goede kwaliteit

Snel levering en goede kwaliteit

Uitmuntend!

Vriendelijk, klantgericht, geweldige service! TOP!

Goede service!

Kliko ombouw besteld maar bij het uitpakken bleek dat deze niet compleet was. Klantenservice gebeld en gesproken met een behulpzame dame! Twee dagen later waren de ontbrekende onderdelen er ook! Top service!

De bejegening en de service sloten naadloos aan bij mijn wensen en verlangens.

Aan het einde van het seizoen is het best lastig om nog iets te vinden dat aansluit bij jouw wensen, omdat er ook al veel uitverkocht is. Toch doet de medewerker de moeite om ons niet met lege handen weg te laten gaan. Het resultaat is meer dan bevredigend. We hadden de pech dat in de bank een constructiefout zat, maar ook de service en de manier van bejegening was heel warm en adequaat. Eind goed al goed!!!

Snelle levering & goede service

Snelle levering & goede service

Super vriendelijk en goede logistiek

Maar t meest belangrijke was de zeer positieve sfeer in de winkel...in jaren niet meer meegemaakt ..tis dat ik niet meer tuinmeubelen nodig heb maar anders ...direct ik zal jullie bij iedereen aanbevelen .De verkoper zal vast nog weten wie ik ben we zijn dan ook dik tevreden met zijn advies om de betere stoelen/zetels te kopen ..ze zitten prima ..en zijn heel mooi .nogmaals onze dank . Groet ook aan de receptioniste ..!!

Mooie tuinset

Snelle levering.

Goed geholpen

Wij hadden een tafel met 6 stoelen besteld. Vlot geleverd. Nu wilde ik graag 2 stoelen retourneren en wisselen voor kleinere stapelstoelen voor erbij naast. Dit was geen probleem. Top bedrijf en goede service

Het is een feestje om er te winkelen

Ruime keuze, geweldig assortiment en gezellig, bekwaam en goed uitziend personeel!

Super betrouwbaar

Goede kwaliteit en snel bezorgd

De tuinkussens besteld en ze zitten echt fantastisch en de kleur past goed bij de tuinmeubelen. Helemaal blij mee!

top

Heel professioneel, alles goed geregeld en erg klantvriendelijk.

Er zat een verkeerde maat kussen bij de aflevering, na een telefoontje, meteen goed afgehandeld.

netjes geleverd en goede kwaliteit

stoelen en kussen zijn zo op het oog goede kwaliteit, ik heb ze net dus moet voor lange termijn nog blijken, maar ziet er goed uit. Netjes volgens afspraak afgeleverd op mijn adres

Mooie artikelen en al na 1 dag geleverd! Helemaal top, Kees Smit heeft pit😊

Na eerdere aankopen weer naar Kees Smit voor aanschaf dinerstoelen en een opbergbox voor tuinkussens. Maandag besteld, dinsdag geleverd. Andere koeriers verbleken bij deze snelle levering. En een pluim voor verkoper Roel!

Prima service heel vriendelijk personeel

In alle opzichten een goeie ervaring.

Wij zijn uitstekend geholpen in de fraaie vestiging in Amersfoort. Direct opgevangen door een van de verkopers, op het goede spoor gezet, goed geadviseerd en voldoende met rust gelaten. Daarna in alle rust de aankoop met de verkoper afgehandeld.

Snel en volgens afspraak geregeld en bezorgd

In een woord, uitstekend

Personeel met veel kennis

Fijn personeel met veel verstand van zaken. Er liep ook behoorlijk veel personeel rond zodat je gemakkelijk af en toe iets kon vragen als ze zelf al niet het initiatief hadden genomen. Viel ons echt op dat het niet alleen maar 'studenten-weekendhulpjes' waren, maar echt mensen met veel kennis. Zijn daarom ook geslaagd en verwachten komende week onze loungeset (we kunnen niet wachten).

Mooie winkel, goede uitleg gekregen over de tuintafel die we gekozen hadden. Wel een punt van aandacht voor de verkoper: Hij zei dat we voor de bezorging een dag en tijdvak konden kiezen. Dit is niet waar. Enkel de dag kon gekozen worden, en het tijdvak moest ik maar accepteren. Hoor dat liever van te voren, nu kwam dat als een nare verrassing want het tijdvak kwam heel slecht uit. Maar evengoed algeheel wel tevreden hoor!

Super goede service

Wij hadden een stoel die niet goed was en week er op zijn ze ons een nieuwe stoel komen brengen in België super service. Echt een aanrader voor daar u tuinset te kopen

Met veel plezier een leuke set gekocht.

Zijn super leuk geholpen, goede afhandeling, prima prijs en een snelle bezorgservice.

Goed advies, uitermate vriendelijk en snelle levering

Bovenstaande zin heb ik eigenlijk niets aan toe te voegen. Of het zou moeten zijn dat ook de prijs van de producten uitstekend is!

Comentarios sobre el Kiyoh