Super snelle levering van mooie tuinmeubelen.

Keurig geholpen en goed advies gekregen. Nu kunnen we elke dag in de tuin genieten van de mooie meubelen. Dik tevreden.

Alles top geregeld

Fijn bedrijf, goed geholpen in de winkel en de bestelling is perfect geleverd.

Top bedrijf

Zondags besteld in Amersfoort na prima geholpen te zijn. Zondag middag bericht van bezorging. Woensdag op de afgesproken tijd afgelevert. Als klant kan je je niet beter behandeld voelen.

Mooie zaak met veel keuzes voor mooie prijzen.

Was hier nog nooit geweest en was zeer verbaasd over de enorme omvang van de winkel. Er is hier genoeg keus van hoge kwaliteit .

Prima en attent personeel

Conform afspraak en vlot geregeld.

Top. Meedenken en vervolgens oplossen

Jl zaterdag hadden wij een tuinfeest. Vrijdag - i.v.m. het aangekondigde warme weer - de 10 oude zonneparasol gecheckt: touw gebroken. Die konden wij niet missen. Eerder gerepareerd, maar rotklus en tijdrovend. Op website Kees Smit gekeken: nieuwe in de najaarsverkoop en direct leverbaar. Direct naar Amersfoort. Daar bleek dat directe levering uit voorraad alleen in Almelo kan. Maar men ging meedenken: showroom model werd beschikbaar gesteld en voor een geplande levering de dag er na (op het tijdstip van ons tuinfeest) werd een nieuw exemplaar afgeroepen. Top. Een mooi reclame voor Kees Smit tijdens ons tuinfeest.

Mooie winkel & Super friendelijke service en snel!!

Afgelopen zaterdag in de winkel besteld en gelijk op maandag geleverd SUPER.

Netjes op tijd

klantgericht en goed geregeld

In de showroom zijn voldoende verkopers aanwezig die goed advies geven en meedenken met de klant. Ze dringen zich niet op en weten wanneer klanten graag geholpen willen worden. Het leveren van de aangekochte spullen is ook heel goed geregeld.

Zie hieronder

Verschil in verkopers Niet iedereen even geïnteresseerd.

Goed geholpen

Bij de aankoop goed geadviseerd door een verkoper

Zeer prettig geholpen in de winkel. Bezorging vlekkeloos

Bij ons bezoek aan de winkel in Amersfoort zijn we bijzonder goed geholpen. Vriendelijk personeel die meedacht en daadwerkelijk hielp om een goede beslissing te maken. Uiteindelijk iets later online een eettafel, stoelen en picknickbank besteld die heel netjes werden bezorgd. De prettige communicatie in de vorm van heldere video’s met uitleg waren ook welkom. Kortom, top ervaring.

Mooie winkel met ervaren personeel

Wij hebben onze nieuwe tuinset gekocht bij Kees Smit. We waren er nog nooit eerder geweest maar zullen hier zeker nog terugkomen! Een supermooie winkel met vriendelijk personeel. Ze denken echt met je mee en doen er alles aan om je tevreden de winkel uit te laten lopen. Een echte aanrader!

Snelle nette levering

Fijn geholpen in de zaak. Keurige snelle levering

Eerste ervaring is prima

Eerste ervaring is prima

Topservice, absoluut geen opdringerige verkoop en prettig geholpen!

We konden rustig rondkijken, het personeel dringt zich absoluut niet op. Maar zijn met vragen heel goed benaderbaar, goed advies, denken mee en duidelijke uitleg over de voorwaarden en de aflevering. Daarnaast is ook de prijs/kwaliteit verhoudingsgewijs ook nog eens prima in orde. Dus wat wil je nog meer?

Goed en snel geholpen

Het was plezierig winkelen en we werden snel geholpen met een goede duidelijke uitleg. We hadden lakschade bij levering ondanks dat het goed was verpakt. Daarna zijn we snel geholpen om de schade te verhelpen.

Waar we voor kwamen daar gingen we mee naar huis.

De ruime keuze gelukkig goed ondervetdeeld maakt het soms moeilijk om te kiezen. Gelukkig kwamen we er met de kennis van het personeel uit. En nu alles op de plaats staat blijkt dat we de juiste keuze hebben gemaakt.

Goed mooi

Prima kussens, hoop dat ze volgend jaar ook nog zo goed zitten.

dik tevreden!

Fijn telefonisch contact gehad, alle afspraken zijn nagekomen. De stoelen zijn goed aangekomen en zitten prima!

Snelle levering, goede kwaliteit producten

Snelle levering, goede kwaliteit producten. Netjes op de hoogte gehouden van levering

Top geholpen.

Voor het eerst bij kees Smit geweest en door de goede uitleg en meedenken een parasol gekocht.

alles volgens afspraak

helemaal prima, geleerd volgens afspraak en mooie tuinstoelen, helmaal tevreden

Meteen een thuis gevoel. Na een lange rit eerst naar de wc, daarna koffie en toen pas ter zake.

De 2e dag weer koffie, daarna alle tijd en meedenken. Besluit uiteindelijk genomen. Duidelijk stond een tevreden klant voorop en geld verdienen op plaats twee. De bezorging was boven verwachting goed. Ook een leuke bijkomstigheid was, dat Dhr. Smit en Dhr. v.d Most gewoon koffie zaten te drinken in het resto gedeelte en niet te beroerd waren voor een gesprek. Top.

Comentarios sobre el Kiyoh