Zeer prettige winkelervaring en snelle levering

Zeer prettige winkelervaring en snelle levering

Mooie stoel, zit prima

Ik zocht een fijne stoel die het hele jaar door buiten kan staan. Veel keus en goede service, goede vezorging. Alleen wat veel verpakkingsmateriaal, maar dat betekent ook dat de stoel niet kan beschadigen tijdens transport

Op zoek naar een loungeset kregen wij meteen het hele pakket; een prachtige zaak met een ruim assort

* Een moderne en ruime zaak, wat getuigd van een goede smaak! * Vele loungesets, van modern tot 'ouderwets'. * De keuze is hier echt reuze! * Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, dat is zeer aangenaam. * Tussendoor kregen we ook nog eens koffie en thee, en kon je even naar de wc. * Alle meubels en loungesets worden verkocht tegen de goedkoopste prijs, daarvan is internet het bewijs. * Bezorgen doen ze ook nog eens gratis door het hele land, dat is echt briljant. * En tot slot krijg je 2 jaar garantie, met je kwitantie.

Goed product, precies op tijd geleverd

Precies wat ik zocht heb ik gekregen. Klantenservice is heel makkelijk bereikbaar. Fijn om snel persoonlijk contact te hebben als je een vraag hebt.

In een woord super!

Mooie container opbergbox besteld, er blij mee. Na het bestellen netjes op de hoogte wanneer hij verzonden werdt en alles verliep zoals ze beloofden.

Goed en correct volgens afspraak geleverd

Goede service, juiste afspraak en door de chauffeur netjes afgeleverd

nette winkel veel aanbod veel mensen aan het werk die je te woord kunnen staan

ruime keus mooie winkel vriendelijk personeel veel parkeerplaats Afhaalcentrum komt aan de winkel. Is nu nog niet maar gaat wel gebeuren. Kan ik me voorstellen. Alles op een plek.

Alles verliep uitstekend , vlot geholpen .

We hadden al uitgezocht bij eerder bezoek wat we precies wilden . Dus alles was snel beslist en gekocht. Bezorging nog eerder dan verwacht.

Persoonlijk goed meedenkend advies

Prettige begeleiding en hulp bij het uitzoeken van buitenstoelen. En daarbij goed advies.

Prima service; tafel was niet in orde werd keurig en snel omgeruild! Alle bestelde producten van uitstekende kwaliteit!

Gezellige en vooral vriendelijke zaak.

Heel tevreden

Hele mooie winkel Aardig personeel en niet opdringerig Zijn goed geslaagd en werd besproken met een kopje koffie. Ga er zeker weer heen als ik wat nodig heb

Snelle en adequate bezorging

Opvallend goed georganiseerde bezorging. De stoelen waren heel goed ingepakt, maar toch een beetje beschadigd (wicker los). Dat hebben we zelf gelukkig kunnen oplossen, want het leek me een heel gedoe om een stoel terug te sturen.

Erg goed goede prijs en snel geleverd

Groot assortiment en vakkundig personeel

Wederom uitstekend geslaagd bij Kees Smit! In het voorjaar een mooie louncheset gekocht en nu een bak waar alle kussens inpassen. Het personeel is heel behulpzaam en vakkundig! En ook niet onbelangrijk: de koffie (die altijd klaar staat en gratis is) is heerlijk! En afgelopen zaterdag kregen we er zelfs een overheerlijk plakje krentenbrood met roomboter bij!

Fantastich

Geweldige zaak, ga zo door!

Heel degelijke tuintafel

Alleen de bezorging was een beetje mager. Ging via Dusseldorp en duurde veel langer dan aangegeven!

Uitstekend en zeer efficient

Heb hierboven al verteld dat U zeer efficient werkt

Prima service en klantvriendelijkheid

Goeie ervaring in een woord Klasse 👍👍

Prima levering van goede producten

De bestelde kussen waren snel geleverd. Kwaliteit is prima voor de prijs die er voor gevraagd werd

Geweldige service & zeer snel bezorgd

In 1 woord geweldig

Top bedrijf

Vriendelijk ontvangst in de winkel. Personeel is niet opdringerig, maar staat klaar als je vragen hebt. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Afhandeling gekochte product is ook uitstekend geregeld.

Top van entree tot halen van producten

Goed advies, plakje krentenwege en ik was helemaal tevreden.

Uitstekend!

Supersnelle levering van prachtige teak houten tuinstoelen.

Oplossingsgericht meedenken!

Wij zijn zeer goed geholpen bij ons bezoek aan Kees Smit voor nieuwe kussens voor de tuinbank. Een oplossing wat we zelf niet op waren gekomen, die ook eenmaal thuis, heel goed uitpakte! Bedankt!

Comentarios sobre el Kiyoh