Goed advies, geen moeite teveel!

Wij hebben het bezoek aan de showroom als prettig ervaren.

In 1 woord geweldig!

Mail +foto gestuurd ivm doorgezakte tuintafel van nog geen jaar oud! Binnen het uur mail terug: u mag een nieuwe tafel uitzoeken of bestellen. Zijn naar de winkel on.Almelo geweest, heerlijke koffie en krentewegge gehad en dezelfde dag ook al een afspraak voor het afleveren van de nieuwe tafel en gelijk meenemen van de "oude"! Perfect!

Persoonlijk ontvangst

Na een persoonlijk ontvangst zijn we op een prettige wijze verder geïnformeerd ten aanzien van onze geplande aankoop.

Een winkel waar je je thuis voelt!

Ik kan Kees Smit echt aanraden. Wat een fijne winkel en wat een top team en service. De mensen helpen je niet om maar dingen te verkopen, maar echt omdat ze je willen helpen. Geen actieve verkoop en iedereen denkt graag mee en niks is te veel. Wij zijn meerdere keren terug geweest omdat we ons dakterras gaan uitbreiden. Elke keer werden we weer hartelijk ontvangen en stond de koffie, thee en fris al klaar. Toen we eindelijk een keuze hadden gemaakt, was helaas de set uitverkocht, maar.... we werden netjes gebeld toen hij weer leverbaar was. Als je tuinmeubelen zoekt en GOED advies wilt krijgen ga naar Kees Smit. En wees niet bang, ze zijn ondanks de geweldige service niet duurder.

Goed ,professioneel service gericht personeel

Door eerdere positieve ervaring bij de aanschaf van een loungeset wederom terug gegaan om een dining set aan te schaffen. Wederom zeer positieve ervaring.

Zeer heldere en eerlijke uitleg.

Heel prettig om onder in het gebouw te kunnen parkeren en vervolgens 3 verdiepingen met tuinmeubilair af te kunnen lopen zonder dat er je meteen achtervolgt wordt door een opdringerige verkoper. Toen ik echter wat wilde vragen kwam er meteen een verkoper op me af met een duidelijke uitleg over de voor- en nadelen van de verschillende types materialen. Kortom, een hele fijn zaak waar ik uitstekend ben geholpen.

Topservice!

Prachtige kwaliteit tafel en stoelen. De winkel is overzichtelijk en goed ingedeeld. Goede service en duidelijke uitleg in de winkel. Levering door Brinks ging ook prima en zeer op tijd. In de tafel was een schroef schuin geboord, keurig te woord gestaan door de service-afdeling en 2 dagen later werd er een nieuwe tafel bezorgd en de andere opgehaald. Ik geef niet vaak een 10, maar deze is zeer verdiend!

Prima service, mooie stoelen!

Goede prijs/kwaliteit-verhouding, voor zover ik dat nu al kan beoordelen. Stoelen kwamen al op maandag aan, terwijl ik ze op zaterdag besteld had. Ze zaten al in elkaar, wat een aangename verrassing was. En ze zien er natuurlijk prachtig uit, zitten fantastisch en heel degelijk.

overzichtelijke site, zeer vriendelijk personeel, vlotte verwerking

Zeer vriendelijk geadviseerd en vlotte afhandeling.

Hoffelijke vanzelfsprekende benadering. .

Zie hierboven. Ik kocht iets kleins en de behandeling was zeer adequaat en hoffelijk. Klasse

In de winkel werden wij meerdere keren aangesproken en goed geholpen. Er was iets fout gegaan met mijn bestelling. Daarvoor heb ik de dag erna gebeld en het was diezelfde dag opgelost.

prima kwaliteit

goede ervaring

snelle levering en goede service

In de winkel zijn we goed ontvangen en geholpen. Er was alle tijd voor ons. Na het besluit zijn de meubels binnen 3 dagen geleverd.

Goeie service

Fijne grote winkel in Amersfoort en klantvriendelijk personeel. Bij levering van onze bestelling bleken 2 stoelpoten licht beschadigd te zijn. Er werd direct en zeer adequaat gereageerd op mijn melding en een passende oplossing geboden. Top service!

Uitstekende service

Fijne, up-to-date communicatie over tijdstip levering; mooie kwaliteitsproducten, kortom: top!

Deskundige en prettige medewerkers

Zowel bij de voorbereiding/uitzoeken als de afhandeling en bezorging prettig en deskundig personeel, met een uitstekende service.

Prima geregeld

alles naar wens verlopen

Goede service en snelle accurate levering

Fijn en gedreven verkoper. Zeer goed geholpen en zelfs koffie toe!

Ondanks de drukte in de winkel zijn wij heel relaxed begeleid.

Mijn ervaring bij Kees Smit is fantastisch. Ondanks dat het behoorlijk druk was op die dag zijn wij keurig geholpen door een hele leuke dame. Ook de bezorging is perfect geregeld en we genieten bijna elke dag van onze geweldige aankoop. Zeer tevreden!!!

Zeer goed meedenken en top service

Verkoper heeft meegedacht met de ruimte die we hadden voor loungeset. Tevens voetenbakje beschadigd en verkeerde kussens geleverd en dit werd direct opgepakt en omgeruild.

Veel keuze, aardig personeel

Als je hier niet slaagt vind je het nergens. Zoveel keuze in een mooie lichte ambiance!

mooie winkel

Mooie winkel, breed assortiment, zeer klantvriendelijk, bekijken samen met je naar verschillende mogelijkheden, levering uit voorraad, klantenservice goed bereikbaar, bellen ook terug. Kortom, aan te bevelen!

Netjes en heel erg behulpzaam

Zou het zeker aanbevelen bij andere. En ga er zeker weer heen als ik wat nodig heb. Heel prettig ervaren

Prima op orde

keurig geleverd