Super👍👍👍

Alles ging goed vanverkoop in de winkel tot de bezorging aan huis Super duidelijk allemaal

20:00 voor de bezorgdag periode info geen over bezorging anders 10

Makkelijk om de gewenste dag van bezorging te kunnen kiezen. Alleen jammer, dat het verkrijgen van informatie over het tijdvenster van bezorging via de website van de vervoerder niet mogelijk bleek. Na 20:00 uur ingelogd op de website van de vervoerder en het bezorgadres ingevoerd. Dat bleek het systeem niet te kennen. Wel de aflevering op de bezorgdag om ca 08:30 uur Een kwartier daarvoor voorafgegaan door een telefoontje van de chauffeur. Dus gelukkig niet de hele dag hoeven wachten. Verder is goed gereageerd op mij melding dat een onderdeel van de bestelde box niet in orde was. Een nieuw onderdeel is al naar mij onderweg.

Alle medewerkers deskundig en behulpzaam.

Zeer goed en vriendelijk geholpen in de winkel in Amersfoort én bij bezorging van de tuinmeubelen. En toen na ontvangst één tuinstoel beschadigd bleek, meteen een nieuwe ontvangen. Uitstekende service!

Fantastische zaak

Ik heb nog nooit bij het kopen bij een gewone winkel of bij een internetwinkel een meer klantgerichte, servicegerichte, deskundige en vriendelijke zaak als het bedrijf van Kees Smit meegemaakt. Ik heb na de aanleg van een nieuwe tuin waar ik tuinmeubels e.d. voor moest hebben, mijn bestellingen nogal gewijzigd, maar niets was een probleem en de adviezen en voorlichting zeer deskundig en behulpzaam. Wat kussens moeten ruilen omdat de maat lastig was maar ook dat is probleemloos en prettig gegaan. Een geweldige aangename en positieve ervaring en het eindresultaat tot nu toe optimaal.

Altijd inspirerend om bij KeesSmit rond te lopen als je iets met je tuin wilt!

KeesSmit onderscheid zich door een groot aanbod, alles bij elkaar op het gebied van tuinmeubelen onder één dak! Ook de traditionele houten tuinstoelen vinden daar nog steeds een plek, mooi alles bij elkaar, modern en traditioneel!

Kwalitatief mooie tuinmeubelen.

Prachtige tuintafel met mooie stoelen. Bezorging verloop prima wij werden van te voren goed op de hoogte gehouden. Kees Smit een aanrader.

Ik ben zeer plezierig geholpen en heb goed advies gekregen

Zie boven!

Zeer klantvriendelijk,in ieder opzicht

Zie boven

Goede informatie

Bestelling werd snel bezorgd.

Prettig en vakkundig geholpen

Prettig en vakkundig geholpen. Ik heb een complete set tuinmeubelen gekocht: - Opberg box - Parasol - Lounge hoek - Hoge tuintafel met 4 bar-stoelen Transport goed geregeld en prima communicatie.

Tuintafeltje snel geleverd.

Tuintafeltje is snel geleverd en eenvoudig te monteren. Helemaal top.

Supersnel geleverd, en ziet er goed en degelijk uit. We zijn erg blij dat we deze hebben uitgekozen. We hadden feen betere kunnen kiezen

Prima ondanks bezorgfoutje

De bestelling werd geleverd op aangegeven tijd. Jammer genoeg ontbrak er een bank. Daar werd goed op gereageerd. Twee dagen later kwam de bank alsnog. Werd telefonisch als per mail bevestigd. Nette bezorgers. Wel jammer dat we er twee keer voor thuis moesten blijven. Verder tevreden.

Geweldige fijne mensen

Het ons eerste bezoek, veel keuze en zeer vriendelijk en behulpzame mensen. Komen zeker weer terug!

Zeer goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs

Eigenlijk alleen maar positief. Snelle en adequate behandeling en levering. Producten (i.c. tuinstoelen en kussens) zijn kwalitatief boven verwachting goed. Prettige begeleiding door instructievideo's, onder meer m.b.t onderhoud en reiniging, en door snelle beantwoording van een nadere vraag. Wat ons ook aanspreekt is dat het assortiment qua kwaliteiten en prijzen meerdere verschillende segmenten omvat, wat ook meerdere keuzemogelijkheden biedt.

top personeel

wij werden op 11 augustus in Amersfoort door mevrouw E. Hoekstra voortreffelijk geholpen bij de keuze van goede stoelen die een bepaalde hoogte moesten hebben.

Prachtige toonzaal

Veel keuze in een prachtige toonzaal. Goed geholpen bij onze keuze en snelle bestelling. Daarna een bombardement aan mailtjes en wordt er toch nog op de verkeerde tijd bezorgd. Stoel was beschadigd. Wel weer snel opgelost, maar aftersales kan beter.

Ongeevenaard!

Zeer netjes geholpen. Eerst werd is gebeld wanneer het mij uitkomt dat er geleverd gast worden. Vervolgens belt de chauffeur 20 min voor levering dat hij eraan komt! Super!

Top! Levering geheel zoals het hoort.

Bestelling keurig op tijd ontvangen. Dankzij montagevideo was het een fluitje van een cent om onze tuinkussenkist in elkaar te zetten. Wij zijn er blij mee.

Vlot en volgens afspraak gebracht. Mooi spul!

Als aanvulling tafel bij onze 4 stoelen aangeschaft.

je kan er rustig rond lopen, alles bekijken, zonder constant lastig gevallen worden door een verkope

Service hoog in t vaandel

Bestellen, leveren als zeer professioneel, met goede service en hoge kwaliteit

Alles 100% naar wens.

Wij zijn erg blij met onze super mooie stoelen en voetenbankje ! De bestelling is correct verlopen en degelijke verpakking van alle spullen !!!

weer helemaal top

dezelfde top verkoper opgezocht die ons onze prachtige tuinset heeft verkocht en een prachtige parasol uitgezocht,klasse

Prima!!! Een aanbeveling waard

Mooie showroom. Ruim assortiment.Zowel in de winkel als via telefonisch contact vriendelijk en prima geholpen. Men nam de tijd en was geduldig bij het voorlichten over verschillende artikelen.

Comentarios sobre el Kiyoh