Kees Smit verkoopt de perfecte stoelen waar je heerlijk in zit

Tijdens het uitpakken van onze stoelen kwam het met bakken uit de hemel maar dat mocht de pret niet drukken, wat zijn ze mooi, goed verpakt en een plaatje, het duurde 3 dagen voordat we er op konden zitten met de stoelkussens erop, fantastisch, de bezorging en de manier van bezorgen zijn top.

Vriendelijke een goede service

Na een spoedige levering hadden we twee schade punten die binnen 1 week netjes omgeruild zijn. Top geregeld door vriendelijk personeel

Perfect afgeleverd

Besteld en binnen 3 dagen op de zelf gekozen dag in huis.

Super service!

Vanaf het moment van aankopen hele goede service. Heldere communicatie en alles verliep gesmeerd. Complimenten...

Super geholpen en super service

Prettige hulp in de winkel en snelle levering. Alles in perfecte staat geleverd

Top service en kwaliteit

Kwaliteit en kleur kwamen overeen met de foto’s op de site. Duidelijke berichtgeving over de bezorging.

zeer goed

snelle levering, goede kwaliteit.

Vriendelijkheid en goede service

In 1 weekend 2x bij Kees Smit in Almelo geweest vanwege de grote, diverse collectie met voor iedereen wat wils. Twee keer zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en ook 2x wat gekocht, een mooie (afgeprijsde ;)) lounge/zitbank voor op mijn balkon, stoelkussens voor mijn moeder (daarom moesten we nog een keer terug, die bevielen zo goed!) en de roze loungestoel van Manifesto waar ik mijn hart aan het verpand en in de veronderstelling was dat die was uitverkocht (op de website niet meer te bestellen, in de winkel toch nog aanwezig). De bank werd bij mij thuis in Den Haag afgeleverd, even gebeld met de bezorgservice en hij kon op gewenste tijd en dag geleverd worden.

Professionele en klantvriendelijke service en een ruim aanbod

We waren op zoek naar een paar stevige tuinstoelen. Bij Kees Smit is het niet de vraag of je er een geschikte stoel vindt, maar welke je gaat nemen omdat het aanbod erg groot en divers is. Erg klantvriendelijk en professioneel personeel en een heerlijk bakje koffie met iets lekkers om de bestelling nog even goed door te nemen. Stoelen binnen 2 dagen netjes aan huis geleverd. Goede kwaliteit!

Super snel en topspul

Prima, voor de tweede keer wat besteld, altijd netjes en snel geleverd

Top service!

Ik heb mijn bestelde opbergbox en aluminium bartafel met stoelen (op mijn verzoek) nog niet ontvangen, dus daar kan ik nog niet over oordelen. Maar de service tot zover vind ik echt top! Ik heb via de chat aardig wat vragen gesteld. Er werd heel snel gereageerd, de medewerkster was héél vriendelijk, behulpzaam en dacht heel erg met me mee. Ook toen ik bij de tweede chatsessie aangaf met wie ik de eerste keer had gesproken, werd er gelijk met haar doorverbonden en hielp zij me weer gelijk verder. Geweldig, dit maak ik vaak anders mee. Daarmee alle vertrouwen in de binnenkort te leveren spullen!!

Eenvoudig en snel besteld

We waren zeer specifiek op zoek naar een tuintafel. Bij een conculega van Keessmit was deze niet op voorraad en te leveren. Via Google uitgekomen bij Keessmit. Meteen kwamen we op een zeer duidelijke webshop met goede foto’s en productomschrijvingen. De tuintafel besteld en hebben direct ook maar 4 stoelen mee besteld. Het proces van bezorgen verliep ook super! We konden zelf een afleverdag kiezen en kregen een tijdsvenster van 2 uur door wanneer de bezorger zou komen. Geweldig toch!

Sneller dan afgesproken en voldoende keus

Kussens waren eerder binnen dan verwacht. Goede verpakking. Ook doen ze aan adviezen betreffende onderhoud aan het jou gekochte product.

Top winkel met super service!

De webshop is zeer gebruiksvriendelijk en mijn product kwalitatief zeer goed. Na aflevering van mijn tuinset bleek dat 1 stoel behoorlijk beschadigd was. Ik heb hiervan melding gemaakt, werd ontzettend netjes te woord gestaan en de volgende dag werd een nieuw stoel verstuurd. Mocht het op service aankomen dan kan je zeker op Kees Smit vertrouwen!!

Goede ontvangst , prima personeel, gastvrij, en produkt kennis

Goede stoelen voor een lage prijs

Snelle levering tegen een concurrerende prijs.

Snelle levering, top kwaliteit

De box werd snel geleverd, en het is redelijk makkelijk in elkaar te zetten! Heeft de eerste regenbuitjes al gehad en de kussens bleven droog! Ik zeg top!

Goeie service Correcte bezorging vriendelijk personeel

Ik vond het een leuke winkel met super aardig en behulpzaam personeel duidelijk en eerlijk advies. En de bezorging ook super geregeld.

Perfecte service

Directe levering en mooie producten

Hele snelle levering

Snelle levering, mooie stoelen. Top!

Duidelijke uitleg en de tijd nemen voor de klant.

Correcte klantenbehandeling.

Super mooie set!!! Zo blij er mee

Goede service. Nu alleen nog de juiste rubbers krijgen voir mijn stoel. 3 x scheepsrecht

uitstekend

vriendelijke verkopers(sters) mooie showroom goede parkeerruimte voelde héél goed allemaal

Zeer goede en snelle service . Ontzettend tevreden komen zeker terug . Zeker aan te bevelen voor andere geïnteresseerden !

Mooie tuinset voor een leuke prijs

Snel geleverd, mooie tuinset! Als extraatje nog 2 tassen erbij gekregen!

Comentarios sobre el Kiyoh