Duidelijke uitleg en de tijd nemen voor de klant.

Correcte klantenbehandeling.

Super mooie set!!! Zo blij er mee

Goede service. Nu alleen nog de juiste rubbers krijgen voir mijn stoel. 3 x scheepsrecht

uitstekend

vriendelijke verkopers(sters) mooie showroom goede parkeerruimte voelde héél goed allemaal

Zeer goede en snelle service . Ontzettend tevreden komen zeker terug . Zeker aan te bevelen voor andere geïnteresseerden !

Mooie tuinset voor een leuke prijs

Snel geleverd, mooie tuinset! Als extraatje nog 2 tassen erbij gekregen!

Prettig geholpen en precies gekocht wat we nodig hadden.

We zijn goed geholpen tijdens het uitzoeken van een bankje. De aflevering aan huis verliep ook heel goed. Hadden de bank de volgende dag al binnen.

Perfecte service.

Heel mooie terrasmeubels. Goede service. Snelle levering. Helemaal top!

Goede service, snelle levering!

top!

Snelle levering, goede prijs en goed product.

Tevreden over mijn aankoop. Snelle levering, goede prijs en goed product. Wat mij betreft is deze webshop aan te raden.

Goed voor elkaar komen hun afspraken na

Mooie tuin set makkelijk in elkaar te zetten. Hoop hier jaren plezier van te hebben. Kan iedereen dit aan bevelen.

Ruim aanbod en klantvriendelijk en deskundig personeel

We zijn heel goed geholpen in de winkel. Ruim aanbod en deskundig personeel dat alle tijd voor ons nam. Helaas kwam er na 5 dagen een barst in de tuintafel maar dat werd keurig opgelost. We stuurden foto’s op en de tafel werd omgeruild voor een nieuwe. Uitstekende service dus.

applebee

goed geadviseerd... met humor we zitten prima

Medewerkers klantvriendelijk, behulpzaam, prettig om in de winkel te winkelen.

Internetsite ziet er goed uit. Vanuit hier kan je al een goed beeld krijgen van wat voor assortiment Kees Smit heeft en vergemakkelijkt de keus in de winkel. Personeel klantvriendelijk en behulpzaam. Kwaliteit producten ook goed! Tot nu toe bij al mijn aankopen zeer tevreden en kom ook elke keer graag weer terug.

2 parasols aangeschaft.Prima service

Goeie service

Ondanks dat het buiten garantie valt, toch heel fijn opgelost! Snelle reactie na melding en snel opgelost. 👍

Omdat mijn stoelen met Polywood latjes kapot waren (ergens anders gekocht) wilde ik snel nieuwe tuinstoelen en dan van aluminium en Textileen. Bij Kees Smit vond ik precies wat ik zocht en ook nog voor een fijne prijs. Over deze stoelen las ik veel goede reviews, er zit een filmpje bij hoe je ze weer inklapt en hoe je het verpakkingsmateriaal eraf haalt zonder te beschadigen. Pluspunt was dat ze de volgende dag al bezorgd werden! TOP!

De tuinset is precies wat ik zocht!!!

Op internet zoeken en in de winkel uitproberen! Helemaal top! De kwaliteit ziet er goed uit en er wordt twee jaar garantie gegeven. Bij aflevering bleek het tafelblad een deukje te hebben, dat was binnen een uur met de serviceafdeling geregeld. Niets dan lof.

Wat een bedrijf, geweldig

Toen we aankwamen waren we al geïmponeerd door het gebouw zelf. Onder de zaak parkeren en met de lift naar boven en daar stonden we nog maar net en er kwam al iemand met de vraag of we koffie wilde drinken met een krentenwegge erbij en of hij kon helpen. Na de heerlijke koffie op zoek naar twee standenstoelen met kussens voor op het balkon en een tafeltje. En ook daar werd er weer onophoudelijk hulp aangeboden zonder opdringerig over te komen. Maar niets was de man teveel. Hij bleef lopen met kussens en tafeltjes totdat we een complete set gevonden hadden. Nadat de keuze definitief was, werden we netjes bij de koffie gebracht (met krentenwegge) terwijl de medewerker de bestelling in orde maakte. Toen de koffie op was en de betaling gedaan hoefden we zelf niets te doen omdat de dingen die we al mee zouden nemen netjes naar de auto gebracht werden en zelfs in de auto geladen. Werkelijk alle lof voor Kees Smit Tuinmeubelen, de zaak en het personeel. Graag Tot Ziens.

Uitstekende service

Zeer mooie hangstoel gekocht. Helaas bleken voet en hangpaal bij levering licht beschadigt. Fotootje gestuurd en vrijwel direct een reactie dat het product niet voldoet aan de kwaliteitsstandaard van Kees Smit. Nieuwe onderdelen zijn keurig en snel omgeruild. Kortom een webshop van de service van een familiebedrijf!

Mooie kussens , ik was onzeker over de kleur maar door chat gesprek mijn keuze kunnen maken , nu heel blij mee , goede nette service , tot een volgende keer Team kees Smit

Mijn terras is 10 x mooier als het was

De stoelen en tafel waren goed verpakt en de bezorging was heel duidelijk en correct.

nette service, goede levering

netjes behandeld in de winkel, levering ook OK

zeer tevreden alles goed geregeld

zeer gunstig goed bereikt baar en goed geregelt

Mooie winkelervaring in amersfoort goed personeel in de juiste leeftijdsklasse

Goede lokatie binnen parkeren ruime keuze Goed geslaagd en snelle levertijd

goed geholpen en leverafspraken nagekomen: TOP

Comentarios sobre el Kiyoh