uitermate klantvriendelijk, grote collectie en redelijke prijzen

Bij binnenkomst zeer prettig ontvangen. Bij het uitzoeken van de de meubelen eveneens klantvriendelijk geholpen doch niet opdringerig. Kees Smit kan ik zeer aanraden om eens te gaan kijken als je op zoek bent naar tuinmeubelen.

Winkel, bezorging, service perfect!

We werden prima ontvangen met koffie en krentenwegge. Redelijk snel hadden we stoelen naar onze smaak gevonden. Voor een tafel die aan onze eisen voldeed heeft de verkoopster met ons de hele winkel langs gelopen. Tot slot heeft ze van een andere etage de stoel gehaald om te kijken of het goed paste. Bezorging liep prima. Nette man en keurig in tijdsraam. Een van de afsluitdopjes had een beschadiging. Binnen 24 uur nieuwe gekregen.

Top bedrijf

Wijn erg vriendelijk en deskundig geholpen en ook goed geslaagd, vandaag de set binnen gekregen, zijn er super blij mee!!

De gekochtte tuinkussens waren zorgvuldig in plastic verpakt.

De 1e keer dat ik via deze winkel iets kocht. Het geheel oogde goed; goede en stevige kartonnen doos. 'k Zal zeker (wanneer dit nodig is) weer eens op deze site gaan kijken. Succes verder met dit familiebedrijf.

Prima flagshipstore in Amersfoort, deskundige verkoper die rekening houdt met interesse van klant, vriendelijk personeel, bestelling keurig op tijd afgeleverd en op klantvriendelijke manier verpakt.

Goede service, goede uitleg over het produkt.

Alleen maar positief over KeesSmit. We kregen een duidelijke uitleg over hoe het produkt te gebruiken, de service was gewoon goed!

Prachtig product gekocht

Goede organisatie met de aankoop van dit product.

Goed geregeld

Tuinstoellen besteld vlug geleverd goede kwaliteid

goeie prijs en snelle keurige levering

makkelijke site en goeie telefonische ondersteuning

er is heel veel keus.

er is heel veel keus. je moet er rustig door de winkel heen lopen . het personeel is heel vriendelijk je word er goed geholpen als je daar niet slaagt dan word het moeilijk.

Net product voor nette prijs

Wat nog beter zou kunnen: op moment van afspraak maken met transporteur, een indicatie kunnen kiezen van ochtend of middag. Ik had mazzel, ik wilde zo vroeg mogelijk en dat gebeurde. Prettige chauffeur overigens.

Super service

De wijze waarop service werd verleend met betrekking tot een compleet doorgezakte tuinset van nog geen 2 jaar oud en de aangeboden mogelijk van een herkeuze, inclusief een zeer schappelijke vergoeding voor de slechte tuinset, is voor mij echte topservice. Bedankt Kees Smit.

Positief

Door de overzichtelijke web site kon ik heel snel mijn keuze maken. Ook dat ze zo snel konden leveren. De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam zelfs nadat hij die dag al om 5 uur was begonnen en hier om 18.15 in Brabant nog stoelen moest leveren. De stoelen in elkaar zetten was een fluitje van een cent. Ze zitten prima.

Uitzonderlijk goede service

De winkelervaring bij Kees Smit in Amersfoort was al erg fijn, ben er 2x geweest. Eerste keer was oriënterend en de tweede keer kochten we een prachtig loungemeubel. Paar dagen later kwam het meubel binnen op het afgesproken tijdstip. Bij het uitpakken ontdekte ik helaas een beschadiging. Direct contact opgenomen en uitzonderlijk goed geholpen. Zowel telefonisch als over de email zeer correct en binnen een dag was het probleem opgelost. Van deze vriendelijkheid van de medewerkers en goede service kunnen veel bedrijven leren, een pluim voor Kees Smit! Nu gaan we heerlijk genieten van onze nieuwe tuin en het prachtige meubelstuk wat voor ons echt de kers op de taart is.

Topzaak

Uitstekende voorlichting en eerlijk verhaal van verkoper Ohannes. Ook bij het afhalen van de tuinset werden we erg snel en correct geholpen. We zijn erg blij met onze nieuwe tuinset, parasol en speciale verlichting met blue tooth ontvangst!

Vlot geleverd ,alles prima in orde.

Via internet besteld. Vlot geleverd en makkelijk in elkaar te zetten.

Zeer goede ervaring!

Eenvoudig bestellen, telefonisch klantcontact verliep goed, vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering. Blij met de tuinhoekbank!

prima service en prima producten

klantvriendelijke en deskundige uitleg over de materialen en producten. Aflevering conform afspraak en dat alles voor een scherpe prijs.

Goede service, erg snel en goed systeem transport

Plezierige sfeer

Wij zijn prettig en voortvarend geholpen en hebben genoten van koffie en krentenbrood!

Perfecte service

Helemaal tevreden

Hetgeen wat ik heb besteld kwam al na 1 dag en daar ben ik zeer tevreden over!

Prettig

Snelle levering na goed advies.

We belden eerst voor advies en werden goed geholpen. Volgende dag werden de kussens al bezorgd. Ze zijn van een goede kwaliteit en het staat prachtig op onze tuinset! We zijn er erg blij mee en komen graag terug!

Als zeer positief ervaren

Werd snel en goed geholpen

Comentarios sobre el Kiyoh