Perfecte levering

Mooie tuinset en perfecte en snelle levering!

Goede producten; snelle levering.

Aanwinst voor de tuin!

Geweldige service en producten

Van het moment dat we binnenkwamen in Amersfoort tot het moment dat de bezorger de deur uit ging, zijn we perfect geholpen. We zijn dolblij met onze mooie loungeset en raden iedereen Kees Smit tuinmeubelen aan!

Is goed

Wij zijn netjes behandelt en het aflevering van de stoelen was goed mijn dank er voor

Uitstekende service

3 jaar na aankoop van onze tuin set lieten er meerdere stukjes vlechtwerk los. Dit toch maar gemeld. Er werd meteen om foto's gevraagd en schade werd heel vlot beoordeeld. Aangezien het buiten de officiële garantie viel, werd er een coulance voorstel gedaan. Hier hebben we naar tevredenheid gebruik van gemaakt en gisteren (veel eerder dan verwacht!) werd de nieuwe set al thuis gebracht. Wij zijn blij!!

Klantvriendelijk, goede advisering, perfecte afhandeling.

Op internet een set gezien die alleen bij Kees Smit te koop is. In Almelo zijn we zelf gaan kijken. Heel vriendelijk en deskundig geholpen. En de aankoop werd binnen een paar dagen thuis bezorgd.

Prachtige winkel. Klantvriendelijk en een ruime keuze. Uitstekende service en prima communicatie.

Kortom TOP.

Mooie zaak en prima geadviseerd en leuke service

Mooie zaak ruime keuze prima vriendelijk personeel met prima advies !!

Goed advies, mooie prijs , heerlijke koffie en een prachtige showroom

Leuk ontvangst, zeer goed geholpen door adviseur. Prachtige showroom, zeer veel keus . Heerlijke koffie met lekkernijen. Blij met aankoop .

uitmuntende behandeling ,door een zeer vriendelijke werknemer.

P)rima behandeling zowel in winkel ,als bij de afhaallocatie.

vriendelijk meedenkend personeel, goed geholpen, leuke prijzen.

tuinset gekocht, met de meedenkende verkoper een goede keuze gemaakt, zijn zeer tevredenover de afhandeling, vlotte levering. Een pluim waard.

Prachtige showroom met uitstekende service. Hier hebben de mensen echt verstand van wat zij verkopen.

Snel en goed

De volgende dag in huis en super mooi en goede kwalitet

Gewoon zoals was verwacht..!

Goed advies, kwaliteit voor een aanvaardbare prijs!

Goed geholpen door een ervaren verkoper, meubel is van een goeden en degelijke kwaliteit. Prijzen zijn voor het gekochte product aanvaardbaar.

Wat een keuze!!

We zijn goed, vakkundig en enthousiast geholpen. Wij hebben een bank gekocht die vrijdag geleverd gaat worden. Er staan zoveel leuke meubels in de winkel dat ik ook wel een nieuwe eettafel wil.

Hele goede voorlichting in de winkel

Ik heb een paar uur lang rondgekeken en vele opties in overweging genomen op een zaterdagmiddag. Ik werd uitermate goed geholpen en er werd goed meegedacht over de eventuele aanschaf. Ook was het geen enkel probleem om verschillende stoelen uit de showroom bij de gekozen tafel te zetten om een goede vergelijking te maken. En notabene 2x koffie met krentenwegge, daar waren we echt aan toe tussendoor en aan het eind om de aankoop te vieren. Enorm dank voor alle service.

Onverwacht goed!

Nam vrijblijvend via chat contact op voor slijtdoppen tuinstoelen. Door zeer klantvriendelijke en snelle afhandeling besloten om de aankoop van andere reeds geplande artikelen (elders) bij Kees Smit tuinmeubelen te doen.

Perfecte service, zeer tevreden!!

Nadat mijn garantie van mijn tuinset afwas begaf 1 van mijn tuinstoelen het. Na een korte mail werd mij medegedeeld dat ik voor het gehele aankoop bedrag een nieuwe tuinset mocht uitzoeken, omdat dezelfde stoelen niet meer leverbaar waren. Super tevreden!! Rob en Anita

Positief!

Goed meegedacht, gemoedelijk, netjes en goed verzorgd (koffie met krentenwegge).

Prachtig bedrijf, breed assortiment, prettig winkelpersoneel, super service

Zeer onder de indruk van de prachtige superstore met een ongelooflijk breed assortiment en dus volop keuze. Uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel. En een zeer snellle levering uit voorraad en complete bezorging. Niets dan lof.

Super vriendelijke verkoper, lekkere koffie, onze beste ervaring van de week

Heel positief

Alles top. Goed advies

Door de uitstekende vriendelijk service de juiste aankoop gedaan.

In een uitnodigende entourage en grote keuze door de uitstekende service en klantvriendelijkheid de juiste parasol gekozen. Top en super tevreden. Komen zeker terug.

Klantgerichte benadering

Goede en eerlijke informatie, levering prima te volgen via mail en sms.

Comentarios sobre el Kiyoh