kan niet beter

We zijn weer perfect geholpen en goed geslaagd.

goede, voldoende keuze en snelle levering voor een redelijke prijs.

Alles was keurig verpakt. Wel even sleutelen om alles in elkaar te zetten. Van de poot van de tafel paste de verbindingsbout niet door de 3 onderdelen. Direct gebeld, foto per App en 3 dagen later kwamen ze een nieuw set poten brengen. Nu lukte het wel om de 3 pootdelen aan elkaar te verbinden. Tafel staat. Top service.

Gastvrije en uitstekende dienstverlening

In Almelo is goed geluisterd naar mijn behoeften en daar is vervolgens heel goed op ingespeeld.

Een prachtwinkel met mooie artikelen en heerlijke krentenwegge!

Prima geholpen! we hadden op internet huiswerk gedaan en in de winkel direct gevraagd waar het door ons gezochte artikel stond. Binnen no-time waren wij op de juiste plek. Onmiddellijk kwam een verkoopster ons vragen of wij hup nodig hadden. Als we niet ook nog even door de winkel waren gedwaald hadden wij binnen een half uur weg kunnen wezen! Toppie!

Geweldige en hele vriendelijke service!

Prachtig bedrijf en tot en met de chauffeur van het transport ene top ervaring

super service

Probleem werd direct opgelost

Super gastvrij en goede service, complimenten!

Geoliede machine, zonder het persoonlijke uit het oog te verliezen, echt gericht op service, boven gemiddeld. TOP!

Kwaliteit en een geweldige service!

Een geweldige tuinset gekocht. Heel vriendelijk en kwalitatief goed personeel. Wij komen zeker terug!

Bankje besteld via internet, alles helemaal in orde.

Via internet een simpel tuinbankje besteld, paar dagen later ontvangen via de post. Handig in elkaar te zetten en kwaliteit is zeer goed.

Zeer goede ervaring

Snel en vakkundig geholpen. Hele fijne ervaring en vriendelijk personeel. Ze hadden gelukkig voldoende op voorraad en van goede kwaliteit.

uitstekend !

snelle levering, klantvriendelijk

Een verrassend mooie winkel.

Er is veel keuze in de verschillende tuinsetten. Het personeel wil graag adviseren, maar is niet opdringerig. We waren al vroeg op de ochtend. Zelfs het binnenrijden in de parkeergarage was al een geweldige ervaring.😀 We zijn geslaagd voor wat we wilden kopen.

Prachtige parasol, mooie prijs

Prachtige parasol, mooie prijs en snelle levering.

TOP

We zijn ontzettend blij met de kast voor de kliko's. Krijgen ook goede reacties. We geven het maar door te bestellen bij Kees Smit en gratis thuis bezorgd.

Heerlijke kussens

Kussens passen precies en zitten heerlijk op onze zelf gemaakte steigerhouten bank. Super blij mee! S'avonds besteld volgende dag in huis

Goede klantbeleving

We zijn eenmaal in de winkel geweest. Daar was de ervaring al super. Vriendelijk, behulpzaam en niet opdringerig. Nu ook wat besteld via de webshop. Makkelijk en snel geleverd. Als we weer wat nodig hebben kijken we hier eerst.

Wij zijn super geholpen bij Kees Smit.

Perfect geholpen met een minder einde

Ondanks dat we perfect geholpen zijn in de showroom baalde ik van het einde bij het afhaalmagazijn. Omdat het regende renden de 2 werknemers naar binnen. Helaas niet in staat om te helpen om het zeil over de meubels te gooien.

De klantvriendelijkheid en kwaliteit bij Kees Smit zijn beide top!

Het is net een warm bad als je bij Kees Smit komt en je raakt niet uitgekeken. Je voelt de hartelijkheid en de service is echt top. Ik ben zo blij dat ik mijn kussens en parasol bij Kees Smit heb gekocht.....helemaal blij!

Snelle levering en het product was precies zoals bedoels. Prima.

heel plezierig en attent

men weet waar het over gaat en kan en goed advies geven. Parasol inmiddels besteld maar nog niet afgeleverd dus daar kan ik nog geen oordeel over geven

Prachtige tuintafel ontvangen en werd heel goed op de hoogte gehouden over wanneer het pakket bezorgd zou worden

Op zoek naar een hardhouten tuinbank belandde ik in de winkel in Amersfoort. Niet bij mij om de hoek, maar qua service en klantenvriendelijkheid zou ik zo weer die kant op gaan. Prettig geholpen bij het maken van mijn keuze en de bank stond de volgende dag al op de stoep! Afgelopen week toch ook het bijpassende tafeltje besteld, en wederom een prima service.

Zeer tevreden en erg klantvriendelijke winkel

Vorig jaar een tafel gekocht die niet aan de kwaliteit bleek te voldoen. Contact opgenomen met Kees Smit, zonder problemen tafel retour en een nieuwe uitzoeken voor hetzelfde bedrag. Prima opgelost, wij tevreden en ergernis van tegenvaller verdwenen

goed advies zonder opdringerigheid

Ik had binnen 30 min parasol, standaard, hoes en een bakkie koffie met krentenbrood op.

Comentarios sobre el Kiyoh