Goede producten en klantgericht medewerker

We werden keurig geholpen door een vriendelijke medewerker. Informatie over de levering werd goed gecommuniceerd

Showroom prachtig !!

Prachtige showroom. Je kiest wat je zou willen, er wordt een prijsopgave gemaakt met details van wat je gekozen hebt. Je gaat naar huis, denkt er rustig over na en bestelt later via webshop of via een telefoontje aan de showroom. Geen ‘spanning’ of zorgen over prijs. Er is 1 transparante prijs, niks onderhandelen. Snelle levering en resultaat is exact wat op de website staat ! Ik zeg: TOPBEDRIJF !!

Zorgvuldig geholpen

Tijdens de koop van onze lounge stoelen zorgvuldig geholpen.

alles verloopt volgens afspraak, een 10 met een griffel!

Een 10 met een griffel!

Super goed geholpen door Ellen

Onverwachts de deur uit met een tevreden gevoel

Binnen 3 dagen een tuin + lounge set!

In Amersfoort was er supper veel keuze om uit te kiezen wat we graag wouden hebben. hier zijn we dan ook harstikke goed geslaagd! levering binnen 3 werkdagen, beter en sneller dan dat kan bijna niet met zulke grote meubels! in 1 woord supper!

We werden prettig geholpen in de winkel, fijn om kopje koffie met krentewegge te krijgen !

Prachtige showroom, heel prettig geadviseerd. Heerlijke koffiecorner waar we gastvrij werden ontvangen met gratis koffie en krentewegge. Prachtige stoelen met kussens gekocht die keurig op tijd thuis werden afgeleverd. Wij zullen Kees Smit zeker aanraden en komen voor onze volgende aankoop zeker weer helemaal uit Friesland naar Almelo!

Telefonisch netjes te woord gestaan en perfecte snelle levering

Telefonisch netjes te woord gestaan en perfecte snelle levering

Prima deskundige advisering en levering

Keuze van hoogwaardig tuinmeubilair op advies van de verkoper. Voldoet aan onze wensen en doelstellingen

Er waren schroefjes te weinig aangeleverd Binnen een dag kreeg ik ze met de post Heel fijn

Een prachtige ,ruime ,overzichtige , nette en zeer goed te bereiken winkel. En wij zijn echt super goed geholpen

Super ervaring in voorlichting en service

De voorlichting en kennis over de producten was heel goed. Klantcontact was professioneel en persoonlijk. medewerker dacht mee om tot een goed besluit te komen. Service zoals afgesproken en extra. Parasol werd geplaatst en verpakkingsmateriaal meegenomen.

Een warmbad

Een warm welkom en verder goed geholpen in de nette mooie showroom

Alles is zorgzaam geregeld

Zowel bij onze aankoop van een tafel, stoelen met parasollen als seze week een opbergkist voor de lussens zijn we zeer tevreden. In de winkel zijn de verkopers deskundig en prettig in de omgang. Ook de klantenservice en hetbezorgen zijn top.

prima service

prima service en zeer klantvriendelijk

Mooie zaak, veel tuinsets, service is super

Levering binnen 3 werkdagen is heel fijn!

Als een koning behandeld!

Rustig laten kijken en zoeken. Bij vragen behulpzaam en uitzoeken terwijl je er indirect naar vraagt. Goede uitleg over de producten. Levering en aflevering, snel, ook via post.nl, goed ingepakt.

Prima stoelen, snelle service

Leuke stoelen, snelle service Degelijk verpakt Dat alles voor een leuke prijs Dit was niet onze eerste bestelling bij Kees Smit en zal ook waarschijnlijk niet de laatste zijn

efficient, snel en communicatief op hoog niveau.

Keessmit had precies wat wij zochten, het was snel besteld en bleek goed van prijs. De bezorging was binnen 24 uur. Het monteren bleek vrij eenvoudig en het product voldoet aan de verwachting

Uitstekende klantenbediening

Min puntje: de geleverde parasol kwam zonder handleiding.

Je voelt je welkom en gewaardeerd als klant.

Als je binnenkomt word je direct welkom geheten door het personeel. Rustig kijken, koffie drinken en vragen stellen is allemaal mogelijk.

blij met de nieuwe kussens in onze tuinstoelen... Gezellig en zit fijn!

Prima manier om te bestellen. Snelle levering. Goed product voor een eerlijke prijs.

Mooie tuinbank gekocht bij Kees Smit, via webshop met snelle levering

We waren op zoek naar een parkbank en vonden deze al snel bij Kees Smit. De bank werd zeer vlot en keurig verpakt bezorgd. Makkelijk in elkaar te zetten. Passend kussen er direct maar bij besteld en tevens een bijpassend bijzettafeltje. Mooi teakhout. Staat allemaal prachtig in onze tuin en we hopen er nog jaren plezier van te hebben.

Goede service staat bovenaan.

Super fijn geholpen met mijn aankoop van twee lounge sets. Ze denken goed mee met je wensen, en onder het genot van een lekker kopje koffie wordt alles besproken.

Comentarios sobre el Kiyoh