Verstand van zaken!

Supergoed en vlot geholpen.

goed adviezen en scherpe prijzen, snelle levering

goed adviezen en scherpe prijzen, snelle levering

Super goede service

Wij hebben de service bij de aankoop van de producten alsook daarna als zeer positief ervaren.

We zijn heel goed en vriendelijk geholpen. Ze hebben mooie producten.

Top bedrijf

Snel geleverd communicatie was goed Top.

Mooie winkel met vriendelijk personeel.

Veel keuze en vriendelijk en kundig personeel. Mocht familie of vrienden op zoek zijn naar nieuwe tuinmeubelen dan adviseren we om naar jullie te gaan.

Goede ervaring, vriendelijk personeel en snelle levering van de gekochte spullen.

Wij zijn zeer tevreden.

Kwaliteit en snelle levering

Erg blij met de bestelling , snel geleverd en kwaliteit is goed .

Snelle levering mooie bank

prima, nasturen van producten ging ook uitstekend

Hebben een eettafel, een bar met krukken, een klaptafel en twee stoelen gekocht. Voornamelijk het merk Rough. Eerst even een belletje gedaan of alles voorradig was in Almelo en ze hadden alles. We hebben zelf na het te hebben uitgezocht en bekeken in de winkel, alles opgehaald bij het afhaal magazijn, super vriendelijk personeel. ze helpen zelfs met het laden op de kar. Onderweg naar huis realiseerden wij ons dat er wellicht iets niet meegekomen was. Na een telefoontje met Debby klopte ons vermoeden. Ze hadden twee dingen vergeten te pakken. Deze zijn door Kees Smit snel nagezonden. Erg stabiel en robuuste meubelen. Alles was super makkelijk en snel in elkaar te zetten. Ook de ontvangst in Almelo met de koffie en de krentenwegge was top!

Kan niet beter

Kan niet beter

Super ruime en overzichtelijke showroom om een goede keuze te kunnen maken.

Veel nieuwe ideeën gezien, heel veel stijlen en prima service. En een gezellige koffiehoek. Ik kom hier terug.

kwalitatief goed, prima service

goed advies bij aankoop. snelle levering.

Veel keus en zeer snelle bezorging

Zeer veel keus, goed advies en vriendelijke ontvangst, met koffie en koek, en deskundige verkoper. Hele vlotte aankoop procedure en snelle levering.

Goede en vriendelijke service

We waren opzoek naar een buiten bank. Op internet een kleine slectie gemaakt en bij kees smit diverse getest en met behulp van een vrienselijke en deskundige medewerker hebben wij onze keuze gemaak.

Mooie en fraaie artikelen. Goede service aardige lui. Wat wil je nog meer?!

Gewoon goed, mooi spul. Goede adviezen gehad bij de aanschaf. Prijzen redelijk tot goed maar vooral ook aardige lui :-).

Geweldige kwaliteit palletkussen!

Snelle levering van onze pallet kussens. 4x een zit gedeelte 9x een rug gedeelte. Binnen 3 dagen thuis bezorgd. Het zitcomfort is geweldig en de kussens zijn van prima kwaliteit! Zeer tevreden.

geweldig

veel keuze , snelle service kortom top. zeker en aanrader voor vrienden en bekenden.

Advies op maat en uitmuntende service!

Zeer goed geholpen in de store in Amersfoort. Snelle levering van de meubels (in 2 dagen!), bezorgd door zeer aardige medewerkers. Toen er een mankement bleek is dit ook zeer adequaat en snel opgelost via servicecentrum. Ook weer binnen 2 dagen nieuw meubelstuk. Altijd weer een feest om bij Kees Smit te kopen. Een bedrijf dat oprecht snapt wat service en klantvriendelijkheid is.

Een ruim assortiment en een fantastische service!!

Een opbergbox besteld. Deze was elders voor een lagere prijs verkrijgbaar. De prijs werd tijdens de chatsessie opgezocht en vrijwel direct werd de prijs aangepast! Heel fijn. Vervolgens in de winkel langs geweest voor een tuinset!! Aldaar heel veel personeel welke niet opdringerig is. Wel altijd in de buurt om vragen te beantwoorden. De winkel is groot en ruim opgezet, heel plezierig om te winkelen. Een speelhoek voor kinderen en een koffiebar met gratis koffie, thee en fris. Heel gijn om even te zitten en het ruime assortiment op je in te laten werken! Echt een hele fijne beleving. Zowel online als in de winkel!!

Goede waar voor het geld!

Goede waar voor het geld dat ik ervoor betaalde en ook nog punctueel afgeleverd!

goede aan koop , helemaal tevreden.

verkopers hebben ons goed geholpen daar valt niet van te zeggen. maar ik wil daarbij een kanttekening bij maken, we hebben boven een bank gekocht (besteld) wilden er kussens bij, we werden naar beneden gestuurd met de aanwijzing waar de kussens zich bevonden, naast de koffie corner daar zouden we ook koffie kunnen krijgen, hebben we gehad helemaal top! hier is niks mis mee, maar volgens mij werkt het beter dat de verkoper die ons stuurt naar een andere afdeling doorstuurt, even naar de andere afdeling belt en zegt dat er mensen aankomen die kussens willen hebben, en indien er iemand vrij is (dat was het geval het was niet druk) en dan ook direct naar de klanten toe gaat en ze helpt, volgens mij als men wat beter communiceert tussen de afdeling en klanten probeert te helpen, zal dat ten goede van de omzet komen. met vr Groet Frits van der Kolk.

Duidelijke instructiefilm per mail over het bestelde.

Op een regenachtige dag naar Kees Smit gegaan om parasol te scoren.

Correct en prettig en snel geholpen

Prachtige showroom met een mooi en kwalitatief assortiment

We hebben de showroom in Almelo gezocht. Een prachtige showroom met een breed assortiment en zeer gastvrije medewerkers die weten wat hostmanship is! Complimenten. En de eerste loungeset waar we op gingen zitten staat nu heerlijk bij ons in de tuin, genieten.

Comentarios sobre el Kiyoh