Great service

Keessmit had items, which my local dealer (in Slovakia) could not obtain and deliver. Items were readily available and delivered quicker than the rest of items I ordered from local dealer. Also friendly and prompt customer service.

Goede service!

Bestelling gedaan via Internet, wordt keurig op de hoogte gehouden door keessmit.nl mbt de levering, een mail met instructie video hoe het e.e.a. in elkaar dient gezet te worden. Kortom TOP!

Klantvriendelijkheid en correct geholpen. Levering was snel.

Tijdens een bezoek aan de winkel werden we gastvrij ontvangen. Nadat we onze keuze hadden gemaakt kregen we lekkere koffie met krentenbrood. Levering ging snel en prima.

Prima service en gastvrijheid

Je wordt heel gastvrij ontvangen zonder dat de verkopers opdringend zijn. Als je uiteindelijk je keuze hebt gemaakt, wordt je goed geholpen en er wordt een prima service geboden

Niet goedkoop, maar alles is prima geregeld

Alles is goed geregen, tot de bezorging toe. Zeker niet goedkoop, maar de service vergoed alles. Zeker aan te bevelen👍

Duidelijke afspraken, alles klopt bij aflevering, prima hulp

Zie boven. Ook in zeewater Vlaanderen is er prima op tijd afgeleverd.

Geweldige winkel met mooi spullen

Van het weekend een complete Lounge set gekocht met bijpassende eethoek. Lekker alles bij elkaar en een goed advies.

Ondanks de schade wel netjes opgelost

Mijn tuinset was geleverd. Daarna werden er meerdere schades ontdekt. Na omruiling was dit snel opgelost.

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk, producten met old skool degelijkheid!

Wij hebben wat wensen betreft een tuinset, krap budget, waardoor we snel aangewezen zijn op bepaalde sets. Bij KeesSmit is het geen punt om de ene set met de andere te mixen, samen met de verkoper hebben we ruim een uur de hele zaak doorgesjouwd met meerdere stoelen en tafels om te kijken hoe het bij elkaar stond. Wat uiteindelijk de doorslag gaf om bij de misschien iets duurdere KeesSmit te kopen is dat er in de hele zaak geen tuinset was die wiebelde, scheve poten had of net iets te fragiel de leuning naar achteren klapte. Alles was van de degelijke kwaliteit zoals je lang geleden nog kon verwachten, geen goedkope Chinese massaproductie van tegenwoordig.

Mooie overzichtelijke winkel in Amersfoort met zeer vriendelijk personeel

Bij ons bezoek aan de winkel van Kees Smit viel het ons direct op dat er voor ieder zijn of haar smaak wel iets te vinden is. Alles is zeer overzichtelijk opgesteld en er is er meer dan voldoende verkooppersoneel aanwezig om je vragen te beantwoorden. De dame die ons hielp was bovendien ook nog eens bijzonder vriendelijk. En dan na een eventuele aankoop nog even genieten van een (gratis) kopje koffie of thee met daarbij een sneetje krentenbrood maakt een bezoek aan Kees Smit tot een feest! Oh ja en het parkeren is ook geen enkel probleem in de parkeergarage gelegen onder de winkel.

super! snelle levering kwaliteit

Veel keus mooie spullen goede kwaliteit en super snelle levering

Super goede service en zeer vriendelijk!

Bij het kopen van een parasolvoet werden we snel en vlot geholpen. Wij hoefden niks te sjouwen het werd zelfs keurig in onze auto gelegd. En het eerste kopje koffie of thee is van Kees! Geweldig!

Top winkel

Goede kwaliteit spullen en personeel die weet waar ze het over hebben! Top bedrijf

Als je je keuze hebt gemaakt gaat alles razendsnel.

Er is zoveel keus, dat het maken van een keuze de meeste tijd neemt. Wanneer die eenmaal is gemaakt neemt Kees Smit het over en gaat alles razendsnel tot en met de bezorging.

Persoonlijke service en klantgerichte advies

Wij zochten een leuke loungeset voor onder onze overkapping. Na een tip gingen we bij Kees Smit kijken. Ze hebben echt een grote assortiment. We hadden direct een wow effect. Willem (adviseur) heeft ons goed geholpen. Hij nam alle tijd voor ons en gaf oprechte advies. Toch dachten we: we gaan even vergelijken. Dus zijn we bij 2 andere zaken langs geweest. Maar we komen snel erachter dat het niet alleen om de producten ging, maar ook stukje service & garantie. Dus gingen we direct naar Kees Smit om onze super mooie loungeset aan te schaffen. We zijn er erg blij mee en mensen ga niet teveel rondkijken. Wat ons betreft kan niemand Kees Smit overtreffen!

Alles perfect geregeld!

Ontvangst in Amersfoort liet niets te wensen over. Personeel zeer behulpzaam, was niet opdringerig en bleef op gepaste afstand, maar was er als je iets wilde weten. Adviezen zeer terzake. Informatie hoe of wat goed geregeld. In praktijk klopte uitvoering van de order geheel zoals besproken. Bezorgdiensten klopte tot op de minuut!

Online gezocht en gevonden bij KeesSmit

Wij waren opzoek naar een ideale naar een degelijke kussenbox. Wij zijn online gaan zoeken en hebben prijzen vergeleken bij diverse sites en uiteindelijk bij KeesSmit uitgekomen. Online besteld en 2 dagen later bezorgd. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, prijs en service

Service

Kussens en tuinmeubelen besteld met pinnen bij aflevering. Na bestelling via internet wilde ik nog het afleveradres wijzigen en dat kon, itt webwinkels, prima telefonisch worden geregeld. Omdat ik ook nog veeleisend was qua leverdatum, hebben de medewerkers gezorgd dat het op zaterdag werd geleverd. De wijze van betalen werd in alle vertrouwen geregeld. Zulke service ontbreekt bij willekeurige onpersoonlijke (volledig geautomatiseerde) webwinkels en grote ketens.

positief en klantvriendelijk.

Na een verkeerde levering snelle actie en goede levering van de stoelkussens

Fijne sfeer en fijn geholpen in de winkel

Een ongedwongen sfeer en het juiste advies. We zijn zeer tevreden over onze parasol.

Mooie prijs en goed geholpen,en lekkere krentenwegge. Snel en goed geleverd.

Mooi ontvangst en uitstekend advies

Er wordt absoluut aandacht besteed aan de klant en goed geluisterd naar de wensen ! In een woord top.

Fijne winkel met deskundig en veel personeel!

Op zondagmiddag hadden wij even zin om voor een nieuwe tuinbank te gaan kijken. Winkel was niet te missen, we kregen ruim de tijd om zelf te kijken, zitten, testen. Het personeel was ruim aanwezig, maar gelukkig niet opdringerig. Op moment van de koop was er meteen een verkopen met tablet om de koop te sluiten, thuis had ik meteen de email met bevestiging. Geen aanbetaling. Maandag meteen mail voor het maken van een afspraak voor de levering. In een woord fantastisch.

Via internet besteld,

Snel geleverd, product volgens verwachting.

prettige mensen aan de telefoon

Mijn bestelling via de telefoon geregeld en dat ging prima. Het was een cadeau voor mijn kinderen dus de stoelen moeten naar mijn kinderen en de rekening naar mij. PRIMA GEREGELD. Vriendelijke groet Jannie Horlings-Ladru. emailadrs: [email protected]

Comentarios sobre el Kiyoh